Червените взели едни пари от НС, но преди да го бойкотират

Нинова призна, че получили командировъчни за два дни
63
Червените взели едни пари от НС, но преди да го бойкотират
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Червената шефка Корнелия Нинова призна, че депутатите от БСП са взели пари за командировки до избирателните си райони за понеделник и вторник, но от сряда, никой от тях не бил взел и лев от НС.

Още по темата
"Решението на ПГ на "БСП за България" да не взимаме никакви пари, командировъчни и всичко останало взехме в сряда на общо събрание на парламентарната група. Разбирам, че в понеделник и вторник преди решението на парламентарната група, колегите са си ползвали командировъчните в избирателните райони и го намирам за естествено. Не може в понеделник и вторник да изпълняваш решение, което сме взели в сряда", обясни тя.

Според Нинова обаче след като от ГЕРБ свеждат въпроса за справедливостта само до проблема с командировъчните, а от БСП ще решат какво да правят с 1/3 от възнагражденията си, които получават дори и да не ходят на робата в НС.

"За една нощ управляващите приеха куп лобистки закони - за часове да променят правилника и да запишат: "докато не идвате на работа, няма да получавате пари", коментира тя.

Според нея е редно да се промени правилникът за дейността на парламента, но така да се намалят заплатите на депутатите, за което социалистите настояват отдавна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
3
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В ОЧИТЕ И СЕ ЧЕТЕ БЕЗГРАНИЧНАТА ЛЮБОВ КЪМ ДРУГАРЯ ВЪЛКО ЧЕРВЕНКОВ!
14
3
 
43
 
! Отговори
Стига преди 5 години
Е кой получава заплащане,а не наказание ако не ходи на работа.Къде го има това-само при построеният комунизъм когато няма да има нужда от пари.Това беше предвидено до сега да стане. А още през 1980 трябваше да сме изградили комунизма.,,За 15-20 години,да постигнем това, което други народи при други условия са постигали за столетие"Г.Димитров...Е постигнахме го през1990-държавен банкрут.Само с лозунги,класови врагове,революции и саботажи и атентати не става другари. Но Нинова пак зове,,На нож"
13
5
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На тая главата и стана два пъти по голяма от Боковата и продължава да расте, с какво се раниш бе лельо?
12
5
 
44
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 5 години
А как ще съберат гаранцията на лудото Ленче... - или ще търка нара на ареста..
11
8
 
39
 
! Отговори
Стратег преди 5 години
Най-грозното е, че в НС вместо да се върши работа, откак напусна БСП, се говори само за пари;))) Това не е НС, а просто една улична банда, чийто членове се карат за дяловете от плячката!
10
2
 
37
 
! Отговори
V преди 5 години
Аве тия ще съсипят България !!! Нали да дойде някой да инвестира тука трябва да види че сме коректни ??????? Само като слуша наще ръководители и ще избяга човека .И с пълно право .Това са бандити ,а не политици . КОЙ ЩЕ ПРАВИ БИЗНЕС С ТИЯ ???? няма коректност .Ноу коректо .И после ЧАОООО Спешно трябва да се махат герб и бсп
9
0
 
41
 
! Отговори
Стратег преди 5 години
До Mr.STARBUCKSКаква пара? За понедленик и вторник, когато още не са напуснали Парламата?;))) Парите не са на Бойко, те са на всички нас;))) И Аз, разрешавам за понеделник и вторник, днес сме вече петък. Гладът в редиците на БСП тепърва предстои. Това хем е част от необходимата чистка, хем е част от военните действия срещу Бойко. Война е, фронт е! По коричка хляб на ден и "момчета в атака";))) Ама не, като Сидеровата атака: "Дайте да си говорим за пари";)))
8
7
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Колкото по бързо се забрани БСП, толкова по добре за България.
7
0
 
35
 
! Отговори
V преди 5 години
В таз държава който не бачка взема ,а който си бачка не взема.А КАК ЩЕ НАКАРАТ ИНВЕСТИТОРИ ДА ДОЙДАТ В БЪЛГАРИЯ?Аз само като ги слушам как приказват и ще избягам.Брутни заплати не за час а на месец.Болнични извинителни бележки.А кво е виновен човека че ти си болен?Той няма да те остави болен да бачкаш като наще ,ама като не си заработиш часовете как да ти плати?Ако види че найстина си болен няма да ти вземе бонуса присъствие .А в бг прослужено време и то при условие че държавата е най големия ра
6
6
 
47
 
! Отговори
TT преди 5 години
Призна,ама когато вече нямаше как да продължи с лъжите...
5
4
 
51
 
! Отговори
ЛЛ преди 5 години
Сега да ги върнат за да дадат добър пример!
4
22
 
43
 
! Отговори
<<< преди 5 години
До АнонименКогато герберите напускаха парламента,нямаше проблем-хахахаха
3
9
 
51
 
! Отговори
Mr.STARBUCKS преди 5 години
Връъъъъщаааайййй Парата в касатааааа.
2
3
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Най добре да не се четат новини в тези сайтове
1
16
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Добре е, че понякога давате и другата гледна точка, а не само опорките на Цецо!