Местните избори са най-важните, смята Цветанов

БСП просто не ходят на работя, смята шефът на ПГ на ГЕРБ
23 фев 2019 21:45, Красимир Ангелов
83
Местните избори са най-важните, смята Цветанов
Снимка: БТА

Местните избори са най-важните, защото са гръбнакът на партията, заяви зам.-председателят на ГЕРБ и председател на ПГ на партията Цветан Цветанов на среща с членове и симпатизанти на партията в Благоевград, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

Още по темата
Според него европейските избори през май ще дадат посоката и за местния вот. "За европейските, но и за местните избори трябва да покажем на хората какво се случва като положителни промени в общините", каза Цветанов.

Според него ГЕРБ трябва да покаже и предимствата от членството в ЕС, а не както БСП, които имали остра реторика към европейските институции. "Ние обаче имаме предимството да покажем какво са направили нашите евродепутати", заяви Цветанов.

По думите му БСП не са напуснали парламента, а просто не ходят на работа. Лидерът на ПГ на ГЕРБ подчерта отсъствието на левицата от парламента при важната ратификация на протокола за членството на Северна Македония в НАТО. Ситуацията в парламента е сложна, но сме направили всичко възможно, за да осигурим кворум, посочи Цветанов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
22
 
! Отговори
баба мара преди 5 години
в предишния парламент герб излизаше от залата и се хилеше атака оставаше но несе регистрираше защо тогава не гласувахте да не се вземат парите всичко се връщана този свят БСП гледат от вас и се учат
31
0
 
18
 
! Отговори
Майтапчия преди 5 години
Цецова молитваНа молитвена закуска,Цецо кокалчета хруска.Там България продаваи на нещо се надява.Ще получи май апартаментот Държавния департамент!Папка-слушка,папка-слушка,тъй напълни свойта гушка!К'во му пука за раята,важното-да е в играта!Туй не е от вчера,да предава свойта вера!Той и мама би продалза имот в добър квартал!
30
0
 
31
 
! Отговори
Ха-ха преди 5 години
Цецо,само така-всеки ден в новините!Отвратителната ти физиономия със сигурност причинява загуба на електорат!
29
2
 
27
 
! Отговори
Присмехулник преди 5 години
всяка трета новина за деня е от дон цветанов. малко са! придворната джурналистика трева се натега още повече. да взема пример от цензурата на дон цветанов и прокопиев по форумите!
28
1
 
17
 
! Отговори
Цецо Цвък преди 5 години
БСП просто не ходят на работя, докато Началника не знае що е то СЪБОТА и НЕДЕЛЯ, че и отпуск е натрупал към 300 дни!
27
0
 
17
 
! Отговори
до професора преди 5 години
нещо те напъва, адв бегай да се олабиш, не тук че замириса
26
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
неприятен човек най меко казано, Бойко само губи че го държи. Заучил е десет клишета за евроатлантизма и какви политики развивали и като ходи на презокеански спявки се е самозабравил. Сякаш гледам приказките на Шехерезада за добрия султан и ковария везир.
25
2
 
25
 
! Отговори
работяги преди 5 години
Герп одат на "работа",защото да си припомним колко струваше чантето на Уиуето.НАСКОРО ИМАШЕ СНИМКА НА ДЕСА ДУЛОТО С КОЛИЕНЦЕ ОТ 10 ХИЛКИ ДОЛАРА.НЕ ЧЕ И ОТИВА,НО НАЛИ Е "ПРЕДСТАВИТЕЛ". НА ПРОС=ТОТИЯТА ,ЕСТЕСТВЕНО...
24
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Трябва му още един мандат.Мама и тате да съберат от пенсиите за още 6 апартамента.
23
0
 
21
 
! Отговори
историк преди 5 години
Цв .опраа Боб ,а Доган- и двамата.
22
23
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
бйе-сйе-пйе-ту не ходят на работа в парламента, залегнаха масово по форумите! Дерзайте тук, за нищо друго, освен за лъжи и кражби, не ставате!
21
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Скрий се в миша дупка бе,"избранник"! Не ни натрапвай физиономията си.Върши зулумите си потайно,без актьорство и ни спести отвращението.
20
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На цветанов му отива много да е в раирано,явно тренира,иначе той и авера му са долни манипулатори ,създатели и разпространителнаи на фалшиви новини.
19
50
 
2
 
! Отговори
Професор преди 5 години
Цветанов не се предавай! Народа е зад теб и те подкрепя! Само Герб мачкай комунистите!
18
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кво става бе пак до народа ли опряхтеда ви изберат.
17
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цвъко по-добре да помисли как да оправи положението в затворите , защото това ще е новият му дом като паднат от власт!! Айде да му е да му е по вода....
16
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
месото, месните и местните са по-важни от Борисов, както ехидно природно ироничното му ляво око изпуска партийно доверие докато с другото клептомани трещьолька си.това е истинската полза от Цветанов, как съсипва Борисов, Герб и Парламента
15
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какъв е смисълът този противен човек да се появява постоянно? Да вдига избирателната активност сред другите партии ли? Това е ненормалникът, който се опита да премахне преференциите в колаборация с ДПС. Сега се преструва сякаш нищо не се е случило.
14
0
 
32
 
! Отговори
До редакцията преди 5 години
По-добре пускайте снимки на размазани по пътищата язовци! По-приятно ще е за читателите. А и по-естетично.
13
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не е трудно човек да се ориентира чии интереси защитава и на кого служи лицето на снимката. Например когато властта в САЩ се смени, Цвъки беше първият български политик, който отлетя за Вашингтон. Отделно е и рекордьор по присъствия на молитвените закуски в Белия дом.