Местните избори са най-важните, смята Цветанов

БСП просто не ходят на работя, смята шефът на ПГ на ГЕРБ
23 фев 2019 21:45, Красимир Ангелов
83
Местните избори са най-важните, смята Цветанов
Снимка: БТА

Местните избори са най-важните, защото са гръбнакът на партията, заяви зам.-председателят на ГЕРБ и председател на ПГ на партията Цветан Цветанов на среща с членове и симпатизанти на партията в Благоевград, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

Още по темата
Според него европейските избори през май ще дадат посоката и за местния вот. "За европейските, но и за местните избори трябва да покажем на хората какво се случва като положителни промени в общините", каза Цветанов.

Според него ГЕРБ трябва да покаже и предимствата от членството в ЕС, а не както БСП, които имали остра реторика към европейските институции. "Ние обаче имаме предимството да покажем какво са направили нашите евродепутати", заяви Цветанов.

По думите му БСП не са напуснали парламента, а просто не ходят на работа. Лидерът на ПГ на ГЕРБ подчерта отсъствието на левицата от парламента при важната ратификация на протокола за членството на Северна Македония в НАТО. Ситуацията в парламента е сложна, но сме направили всичко възможно, за да осигурим кворум, посочи Цветанов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
0
 
1
 
! Отговори
Само мир да е преди 5 години
Подкрепяйки Цецо, ние даваме рамо на здравите сили в ГЕРБ да проведат безкръвен политически преврат, при който онези от верните на Борисов герберисти ако публично се откажат ще бъдат компенсирани целоживотно с безплатни ток, вода и отопление. Онези които не се откажат чрез Съда ще им бъде отнето правото да се наричат тикви и няма да им се изплащат никакви компенсации.
51
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Местните избори са най-важните, смята ЦветановБСП просто не ходят на работя, смята шефът на ПГ на ГЕРБ"По първото: да се чете: те ще бъдат най-нечестни!По второто: А какво смяташе "шефът" когато ГЕРБ не "ходеше на работа"? Щото и той тогава...
50
1
 
3
 
! Отговори
картофель на театро преди 5 години
преди години, когато то било бавнонавиващо се, за почиващите във Вършец дошли от Народния театър да представят "Вишнева Градина"На плаката пишело Вход отворен и безпалатен за Вишнева Градина от 18ч.Едни дошли с нови рокли, други с нови костюми а познай кой дошъл с две голями и празни кошници....
49
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всеки който подкрепя кмет на ГЕРБ да знае, че пуска гласа си за този на снимката.
48
0
 
4
 
! Отговори
мадуро преди 5 години
КОМУНИСТО-МУТАНТО !!!
47
0
 
8
 
! Отговори
Ха-ха преди 5 години
До АнонименРейтингът на Цецо е имагинерно число и не може да се впише в статистическите таблици....
46
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо нито веднъж не показахте рейтингът на тази грешка на природата? Нямате минусова скала ли?
45
0
 
17
 
! Отговори
Шопо преди 5 години
Немаш проблем ,Цвъко !!! Само да не затворят печатницата в КОСТИНБРОД !!!
44
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цветанов, смени карето с рае. Трябва да свикваш. Стреса ще е по поносим.
43
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не се напиняй Цецо,аут сте.
42
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бойко е решил да се отърве от Цветанов,като ни го пробутва всеки ден в ефира на разни слугински медии,но ефекта ще бъде двоен,заедно с Цветанов ще си замине и Бойко и цялата им шайка.
41
0
 
19
 
! Отговори
Спеца преди 5 години
До сегашната практика показва , че за ГЕРБ и неговите лидери , най-важна е авантата!
40
0
 
18
 
! Отговори
Стратег преди 5 години
Цецо Физкултурата, макар да не се слави с много мозък и той започна да се усеща, как му духам под опашката. Загубата на евровота, бележи краят на ГЕРБ като партия, не просто като управление;))) Мразещите ГЕРБ само трябва масово да разберат уникалността на този шанс.
39
0
 
16
 
! Отговори
иванов преди 5 години
цецо успия ли да направиш инвистиции в недвижими имоти извън бг. примерно в париж и лондон , стото ди си персона нон грата и ако не си зна4и си сгрешил . при такав 4адър това бе логи4ен ход. а това за изборите го приказваш ве4е 15 години , едно и сашто но мен не ме валнува штото сиренето е с пари .
38
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако искате да чуете езика на омразата(срещу което се борят в ЕС),то слушайте Цветанов.Такава злоба,отрова и жлъч се изля от неговата уста в предаването "Панорама"по БНТ,че се чудя има ли някой,който харесва този човек и би му се доверил.Едва ли.Поведение,предизвикващо единствено отвращение,не може да се приеме за нормално от един политик.
37
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Живях по времето преди 10 ноември и мога да твърдя от опит, че такъв дерибей като Цветанов не е имало! Този е мутирал комунист!
36
23
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Факт! БСП просто не ходят на работа. Така им харесва. И без това ако не са депутати ще са безработни.
35
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като достоен син на баща си Генчо,комуниста,агент на ДС и личен шофьор на Григор Шопов Цецо действа по комунистически.Създава партийни структури по места както едновремешните градски и окръжни комитети на БКП.Създаде младежка организация подобие на Ленинският комсомол.Около избори обикаля студията и най-вече партийните структури и вдига духът на партийците с пари и обещания за доходни служби.Работата му в ЦРУ и приятелството му с САЩ му подсигуряват сигурност.Щерка му вече работи при Кристалина
34
0
 
22
 
! Отговори
Присмехулник преди 5 години
разбира се, че месните избори са най-важни! инак нема луканка и суджук!
33
2
 
17
 
! Отговори
някой преди 5 години
Местните избори били най-важните, значи парламентарните са ги загубили.