Посрещнаха Бойко Борисов в Египет

Премиерът взима участие в срещата между ЕС и Арабската лига
24 фев 2019 15:46,
156
Посрещнаха Бойко Борисов в Египет

Министър-председателят Бойко Борисов бе официално посрещнат в Египет, където ще участва в срещата на върха между държавите-членки на Европейския съюз и държавите-членки на Лигата на арабските държави, съобщиха от Правителствената информационна служба.

Още по темата

Форумът ще се проведе днес и утре в египетския град Шарм Ел-Шейх.

Срещата на върха в Египет ще събере за първи път държавните и правителствените ръководители от ЕС и Лигата на арабските държави. Целта на форума е да бъде постигнато задълбочаване на европейско-арабското партньорство и да бъдат начертани насоки за справяне с глобалните предизвикателства.

Лидерите от ЕС и Лигата на арабските държави ще направят още преглед на отношенията между двете страни и ще обсъдят общите усилия за решаване на регионални въпроси от взаимен интерес.

Във фокуса на разговорите в Шарм Ел-Шейх ще бъдат теми като търговия и инвестиции, миграция, сигурност и ситуацията в региона. Срещата на върха в Шарм Ел-Шейх трябва да подчертае необходимостта от засилени стратегически отношения между ЕС и арабския свят.

Президентът Доналд Туск ще бъде съпредседател на срещата на високо равнище заедно с египетския президент Абдел Фатах ал-Сиси.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


156
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
101
0
 
3
 
! Отговори
ажхмак преди 5 години
Бачкай Мойко.
100
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мачкай Бойко
99
0
 
2
 
! Отговори
S преди 5 години
URAAAAA....
98
1
 
6
 
! Отговори
ънертейкър преди 5 години
А бе оставете го да си мисли,че е фактор в политиката.
97
3
 
10
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
ама какво му става на тоя? ..Почекна са да са развява по света..Мин. председател на България ли е,или.."девойка" на повикване?
96
0
 
10
 
! Отговори
На връщане преди 5 години
На връщане от Египет да мине покрай Венецуела, може да раздаде няколко курабийки на гладният Венецуелски народ. После покрай Колумбия да намляска младото братче Гайдурко в името на демокрацията.При малко повечко късмет бат Сали се провъзгласява за премиер!А ББ се връща във Венецуела да участва в разпределението на петролните кладенци.Бат Сали сега е моментът.
95
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 115: Нашият ред е натикването ни в гроба на народите,но тУй не е виновен -виновно е стадото от овчопитеци!Каквото Стадото,такъв и ПИТЕКАводач!
94
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тиквопитека оправи западните балкани, ЕС, кризата в Украйна, подпира Турция да влиза в ЕС, сега арабите ще оправи. Останаха му още да оправи ескимосите и аборигените в Австралия и ще дойде нашия ред.
93
20
 
6
 
! Отговори
Абе преди 5 години
Бойко,що не взема и наш Ал Бънди с тебе,да разходи наша Деска рокличките до Нил! Само по летища го разкарвате чиляка ,да гледа самолети!
92
2
 
31
 
! Отговори
Активист на БКП преди 5 години
Велик сте , другарю Баце !!!А танц със саби ще има ли ???
91
3
 
22
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 5 години
Не знам коя е дамата на снимката, но дали Баце се е осмелил да я намляска, както намляска Бриджит Макрон, или както се мляска с всеки, на запад от унгарската граница?Съвнявам се.За такъв бабаитлък там може да му се случи случка, да го мислят за проява на неумважение, а тук минава едва ли не за мачовщина. Но какво ли напоследък има нормално в държавата ни...
90
4
 
41
 
! Отговори
Учуден преди 5 години
Дали ще отделят една пирамида за РамБорисзес?!
89
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ще го Обрязват ли ? Исляма ли ще приема или вече Ердоган последва примера на кмета на Симитли ...
88
2
 
31
 
! Отговори
Ха-ха преди 5 години
Да не е оглеждал вечните жилища на фараоните?Щото покрай магистралите сигурно има пари за една пирамида среден размер,ама на острова,щото тука мавзолеите ги гърмят чат-пат разни неразбрани хора като Бакърджията,примерно.
87
1
 
14
 
! Отговори
чудесно преди 5 години
Вече имам плюсове.
86
3
 
37
 
! Отговори
чудесно преди 5 години
Сега само трябва да си върже воденичен камък и да се гмурне в река Нил.
85
2
 
31
 
! Отговори
Кратун преди 5 години
До АнонименРазбира се, че присъства винаги. Или дреме на задните редове или го слагат на края на втория ред на общите снимки. ГолЕм политик. И не, не съм фен на БСП. Същите престъпници са.
84
2
 
28
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Всички страни си имат мафия у нас мафията си има страна
83
3
 
34
 
! Отговори
???? преди 5 години
ТО ХУБАВО ХОДИ НАСАМ-НАТАМ. НЯКЪДЕ ГО ПОСРЕЩАТ, НЯКЪДЕ ПОДСМЪРЧА ПРЕД НЯКОЯ ВРАТА, ЩОТО ЗНАЯТ КОЛКО МУ Е ПИПЕТО И ЧЕ Е БАНДИТ ПАР ЕКСЕЛАНС, АМА ЗАЩО СЕ ВРЪЩА???
82
27
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
При последното посещение в Катар даже не го приеха. Оставиха го пред вратата, а журналистите вадиха снимки за статиите си о---------Ще ви се на вас комунистите, вашият Орешарски за една година отиде единствено във Виетнам да открие един български ресторант, а Борисов вече е политик от световна величина и на практика нито едно международно събитие не минава без неговото присъствие!