Патриотичен сбор за евровота, резултат – няма

Каракачанов: Най-разумно е ОП да са заедно
Обновена: 26 фев 2019 19:47 | 26 фев 2019 19:30,
28
Патриотичен сбор за евровота, резултат – няма
Снимка: Архив, БТА

Според вицепремиера Красимир Каракачанов разумният вариант е "Обединени патриоти" да се явят заедно на изборите, но не било ясно какво ще стане. По думите му хората, които са подкрепили на изборите "Обединени патриоти" искат да има диалог между трите партии.

Още по темата

"Дали ще има коалиция "Обединени патриоти" за евроизборите, както казват нашите братя мюсюлмани – иншааллах", коментира Каракачанов.

На въпрос къде е проблемът и дали е във водача на листата, лидерът на ВМРО заяви, че не знае, защото не се е стигнало до разговори. Според него е необходимо да бъдат направени вътрешни избори за водач на листата в "Обединени патриоти".

"Ако няма да стигнем до споразумение, ние ще се регистрираме за участие в евроизборите", обясни Каракачанов, цитиран от "Фокус".

"Колегите от НФСБ предложиха на Коалиционния съвет промени в ръководството на ПГ на "Обединени патриоти" и от "Атака" си тръгнаха. След тази среща е като преди тази среща – нищо ново", обобщи Каракачанов.

Представители от трите патриотични формации се събраха по-рано днес на коалиционен съвет, за да обсъдят предстоящите евроизбори и явяването им заедно с обща листа. Малко след началото обаче от "Атака" напуснаха срещата, недоволни, че се обсъждат "битовизми".

"На Коалиционния съвет на "Обединени патриоти" започнаха да се обсъждат битовизми, които нямат общо с явяването на евроизборите", заяви зам.-председателят на "Атака" Десислав Чуколов.

Според него страхотно впечатление прави, че вече се излъчват кандидати за листи, но никой не задава въпроса на коя листа.

По думите на Чуколов е била предложена и кандидатурата на Петър Москов от страна на ВМРО. Според Красимир Каракачанов обаче такова нещо нямало.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
2
 
! Отговори
народен глас преди 5 години
спрете да ни източвате бюджета заради вас нема пари за пенсии и заплати
14
1
 
0
 
! Отговори
Надя преди 5 години
Ако са малката коалиция(трите партии)електора ще е по-добър.Ако са само ВМРО пак има добър шанс,заради разпознаваемата фигура Ангел Джамбазки.При позитивите си от изминаващият мандат,които носи той,много от малките партии биха искали да се присламчат към тях.
13
0
 
0
 
! Отговори
Хм преди 5 години
Проблемът е, че в ЕП с тия гласове ще вкарат 1-2, най-много 3 евродепутати и не могат да наредят листата.В нашето Народно събрание вкарват 30 депутати и има за всички да лапкат, а в Европа няма.
12
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Патриотите трябва да са във властта при всички правителства,но без НФСБ,без патриотите,едни други ще си развяват байрака и ще ни тъпчат!
11
2
 
8
 
! Отговори
НЕО преди 5 години
Какви "сборове" накви пет точки на тия три тиквени псевдо-патреотични пуделчета те са си политически трупове и да се съберат и да не се съберат,аритметиката е категорична 0+0+0=0
10
2
 
6
 
! Отговори
българин преди 5 години
нема и да има докато ги има комитаджиите на свинче войводата да се кандидатират в северна мънкедония тък не ги искам
9
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мосссссссссков,ще им занесеш ли отровни турски ваксини на хората в ЕС,както направи в България?
8
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ЖОРОЖоро,те им показаха голямата тояга и патриотите не смеят да гъкнат,особено хората на ВМРО и Атака са в шах и мат,сега ОП работят за чужда държава и чужди интереси,а не за българските,само името им е патриотско.Гласувайте за ПЕС и партии на ПЕС!МосКков престъпника ще ми слагат за представител,стигнаха дъното!
7
3
 
6
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 5 години
А бе тези акъл имат ли???
6
4
 
10
 
! Отговори
ЖОРО преди 5 години
Винаги съм гласувал за патриотичните партии, но повече НИКОГА. Тези потвърдиха поговорката "Дай на българина власт и му гледай сеира" В тези ПИШМАН ПАТРИОТИ наистина няма нищо.
5
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сега разбрахте ли защо не се вдигат пенсии и минимални заплати,защо събориха къщите посред зима на ромите,защо тези уж патриотите не са "патриоти",а служат на друга държава?Престъпника МосКков ще ми пращате да предствя БГ в парламента в ЕС,сякъш нямаме достойни и образовани хора!Анатема!
4
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хора гласувайте за ПЕС,гласувайте за БСП,АБВ,Дончева!
3
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вие се гаврите ъс България,вие се гаврите със народа,вие се гаврите с българския парламент,вие се гаврите с ЕС,след като паращате бандита,мошеник и убиец на деца - Москов!!!!!!!!!!!!Луди ли сте?!Хора,протестирайте,това е страшна гавра!Нямам думи!Това е краят на патриотите!Сега поне се разбра,че не българите са съборили къщите на ромите,а други хора,които се представят за "патриоти",но служат на една чужда държава!
2
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Петър Москов е такъв бандит...Който се е "сблъсъквал с него знае! Опазил Бог от такъв евро депутат.
1
1
 
18
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 5 години
Много...вождове,малко индианци.Дори и да се...обединят,това няма да...трогне индианците и ще ги...отсвирят,поради псевдо...патриотични и лично...нагаждачески съображения.