БСП се бори за правото на всеки българин да получи честни избори

Александър Симов: Влизането в парламента е кауза
Обновена: 28 фев 2019 22:21 | 28 фев 2019 22:05, Анисия Иванова
38

Управляващото мнозинство ще отхвърли президентското вето върху промените в Изборния кодекс, а БСП продължават да отказва да влязат в Народното събрание.

"БСП ясно е поставила своите условията, те са описани в позиция и смятаме, че е достатъчно красноречива, за да влизаме в обяснения кога и как ще се връщаме в парламента. Това са четири условия, които отиват отвъд партийния интерес. За нас най-важното е нашата битка срещу безумните изменения срещу ИК", коментира в "Денят ON AIR" депутатът от БСП Александър Симов.

По думите му БСП се бори за правото на всеки българин да получи честни избори.

Александър Симов коментира и решението за промени в правилника на Народното събрание, което ще доведе до това отсъстващите депутати да не взимат заплати.

"Всеки има право да изрази своето мнение, без това да попречи на кариерата му. Повечето ми колеги приемат това решение като начин нашата битка да продължи. Те не могат да разчитат на безгранични средства, но влизането в парламента е и кауза", категоричен бе социалистът пред Bulgaria ON AIR.

Депутатът заяви, че докато той и съпартийците му не са на работа, няма да взимат заплати.

Той обясни, че социалистите работят и извън Народното събрание, като се подготвят усилено за евровота, провеждайки срещи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
1
 
! Отговори
Да бе преди 5 години
Ох не забравяйте всичките сте в дупката.
29
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вчера се върнах от Австралия.Изненадах се,че още не сте забранили комунистическата партия свързана с много убийства на невинни българи и разрухата на страната.
28
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Единственото за което се бори БСП, е да са във властта та да могат да крадат.
27
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От БСП очаквам само едно - да се саморазпусне. Всичко друго е прах в очите.
26
0
 
3
 
! Отговори
АБС преди 5 години
ВИКАТЕ КРЕЩИТЕ ЗА ЧЕСТНИ ИЗБОРИ СЛЕД РАБОТНОТО ВРЕМЕ СИ ПИЕТЕ ЗАЕДНО ПО ЕДНА ЧАША УИСКИ ИДРЪНКАТЕ КОИ СКАКВО Е УСПЯЛ ДА ЛЪЖЕ НАРОДА
25
2
 
4
 
! Отговори
до 27 преди 5 години
Имам подозрение,че Нинова е агент на ББ.Никой друг не затри толкова БСП колкото тя!
24
0
 
7
 
! Отговори
неверник преди 5 години
БСП и честност????
23
0
 
4
 
! Отговори
бунтар преди 5 години
До Бсп-бита картаИ ТИ СИ ЗАБЛУДЕН---ТЕ СИ ИГРАЯТ ИГРИТЕ НАРОДА ИМ ДИША ПРЪДНИТЕ
22
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Стига вече БСП.ГЕРБ.ДПС.АТАКА.Всеки ден има недоволни които са на улицата и искат по-високи заплати иначе терминал 1 и 2 .Сърбахме им попарата .
21
3
 
12
 
! Отговори
Кирил преди 5 години
Браво ли, никога тия мафиоти БСП, същите като Тиквуна, дори по-зле...
20
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
браво на БСП. Ще гласувам за тях.
19
10
 
17
 
! Отговори
Бсп-бита карта преди 5 години
10 поредни години Боко разбива БСП на всякакви избори. И този терор на Герб над Бсп ще продължи докато *** води старческата партия. Не го ли разбрахте още това...
18
7
 
20
 
! Отговори
БСП - ключови думи: преди 5 години
диверсии, саботажи, атентати, убийства, лагери, афери, завери, явки, корупция, кражби, шуробаджанащина, кьорсофри, инфлация, стагнация, национализация,колективизация, партизация, партизанщина, комунизъм, популизъм, волунтаризъм, обедняване, лъжи, демагогия... - с една дума комунисти...
17
3
 
19
 
! Отговори
Комунистите ограбиха преди 5 години
Комунистите ограбиха държавата и народа като използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.
16
11
 
11
 
! Отговори
Гербераст - комунист преди 5 години
Сигурен съм, че ако пред гербавите палячовци излезе един истиски мъж/жена и основе партия, която има шамс на политическата сцсена, ще си счупят краката да бягат от тиквопитека и неговият тоталитаено - мутренски подход.
15
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
БСП е магнит за такива клинични *** и завършени пpостаци като Александър Симов.
14
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
*** няма ли? Герберските тролчета развързаха торбата с обидите. Донякъде им е простено - беден речник и нисък интелект - типично за тях, същите като вожда-еднокнижник.
13
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ВалериТома Биков казваше, че Борисов бил малко диктаторче, за повече не ставал. А на Тома Биков може да се вярва. Елитен гербер все пак, познава нещата отвътре.
12
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Бсп са гадовеВерно, резервни бюлетини за всеки случай - в случай че изборния резултат не е такъв, какъвто се иска на организаторите например, се прибягва до резервните бюлетини.
11
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ВалериАми да запишат в конституцията, че лидерът на управляващата партия е едноличен диктатор. Защо ни занимават с някакви си разделения на властите и пишат някакви текстове за това как депутатът бил отговорен единствено пред съвестта си. И защо изобщо да избираме депутати и да плащаме прескъпо издръжката им, като просто Бойко може да си взема решенията като самодържец.