Сидеров с упрек: Съжалявам, че ВМРО тръгна да разцепва Патриотите

Нещата трябва да се решават по мъжки, смята лидерът на "Атака"
81
Сидеров с упрек: Съжалявам, че ВМРО тръгна да разцепва Патриотите
Снимка: Булфото

От моя страна няма никакви знаци и действия за край на тази коалиция. Мога да кажа, че съм бил моторът да се направи през 2016 г., а успехът й беше, че изместихме ДПС като трета политическа сила в парламента, обяви лидерът на "Атака" Волен Сидеров в предаването "Събуди се" по Нова телевизия.

Още по темата
"Съжалявам, че ВМРО тръгна да разцепва тази коалиция, но така са решили", допълни още Сидеров.

Той поиска независимо как ще се явят на изборите трите патриотични партии, лидерите им да дадат уверение, че управленската програма на правителството ще се изпълни докрай. "И да не свързваме автоматично евроизборите с управлението", уточни лидерът на "Атака".

Сидеров коментира и писмото от НФСБ към ВМРО, в което от НФСБ предлагат да се върнат на масата за преговори, след като от ВМРО решиха, че ще се явяват самостоятелно на евроизборите. Попитан защо той не е бил поканен, Сидеров заяви: "Може да не ме харесват вече".

Лидерът на "Атака" отрече, че е настоявал да бъде водач на листата за евроизборите. "Нещата трябва да се решават по мъжки, а не с писма в стил – прелъстена и изоставена ученичка, която пише на гаджето си", заяви Сидеров.

Той бе категоричен, че голямата коалиция е стабилна, въпреки случващото се в малкия коалиционен партньор.

"Няма никакъв трус, не търсете трусове. Нека и трите партии, и тримата лидери потвърдят, че независимо от начина на явяване на изборите, управленската програма докрай, Борисов ще изкара най-накрая един мандат докрай и ние ще бъдем гарант за това", каза лидерът на "Атака".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
2
 
18
 
! Отговори
хахо преди 5 години
тоя *** постоянно се продава навсеки които плаща но винаги обвинява другите да се маха от политиката е наи добре за българия
34
0
 
26
 
! Отговори
sorry преди 5 години
Не сте разцепени от ВМРО.Нацепи ви Б.Б. и то яката!
33
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Едва ли ще изкарате. Аман от изпърдяни побеляли старци. Трябват ни млади, знаещи, нови лица. Цялата тази *** трябва да бъде изметена и ще тръгнат нещата. 30 години са това, няма край.
32
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Parijanov obesihte li go?
31
2
 
5
 
! Отговори
РАБОТНИК преди 5 години
До МайтапчияСУПЕР ОЦЕНКА
30
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е то тази шантава коалиция просто трябваше да се разпадне. Не може всеки да мрази другия и само заради кокала да са заедно.
29
1
 
24
 
! Отговори
чарли преди 5 години
Г-н 300 лева минимална пенсия гледа много ядосано.Баницата се изплъзва.
28
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ДПС никой не може да ги измести те си имат твърд електорат, което Вие го нямате наредихте се на това място само заради лъжите за минимална заплата и пенсия , но тази грешка хората няма да повторят . Ще ви изтърпят да лапате още 2 г и отивате до реформаторите
27
1
 
23
 
! Отговори
Майтапчия преди 5 години
Ей ги наш'те трима патриотипатриоти,патриоти-кръгли и***ти!Краси,Волен и Валери,е нема таквиз лицемери!От приказките им празнисамо народът се дразни!Коалиция Орел,Рак и Щука,айде бегайте от тука!Всеки взел се за орел,но по рачешкият път поел.Единия парички от паспорти тръска,другия на границата баби блъска,а пък третия мин.дилпред клекшопа стана за резил!Синя каска,Златен пръст и Шумомер-всички до един сте за кашмер!Айде сбогом де**ли,вее не сте ни мили!
26
2
 
7
 
! Отговори
До V преди 5 години
Аз не виждам нищо срамно в тези имена. Турците са давали прякори на майстори, занаятчии и търговци, та от там е тръгнало, като фамилно име. Пра Българите също имат тюркски и персийски имена(поне такива ги водят по произход, защото така в прието) . В древността много народи, дори и от различен етнос са взимали езика на техни съседи. Ние носим също гръцки, латински и славянски имена. Иван не те прави испанец, въпреки че и те го имат.Георги е гръцко име.
25
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Симеонов беше соросоидд, правителството на Борисов пускаше и спираше телевизията Атака.
24
1
 
3
 
! Отговори
Mnvr wc sapunduru преди 5 години
Volene, tolkoz ekrani, projektori, flipchartove, infodaski, skaneri, printeri vi nakupihme, cabeli, ruteri, komputari, sateliti, chinii....zasto ne ni pokazvate kopiata na bg dokumenti, dogovori za koncesii, mitnicheski dokumenti za iznos na bg surovini, dokumenti za vnos i iznos na goriva, energii, kachestvenite iadreni pribori, dokumenti za iznos na orajia, tutun, farma produkti, dokumenti za proizhod na izlishacite, vedomosti za haplatj na deputati, ministri i drugite ot tesi darjavni kasti
23
1
 
27
 
! Отговори
Така е преди 5 години
Гладно за власт, алчно и цинично човече.
22
34
 
3
 
! Отговори
Професор преди 5 години
Волен е Левски! Голям Българин, Родолюбец и Патриот!
21
12
 
6
 
! Отговори
V преди 5 години
вмро искат всичките пари за себе си ;) Аз лично не бих гласувал за ,,патриоти,, с турски имена . Атака е единствената партия в България която говори за МРЗ от 1000 лв . В Хърватска която е 10 години след нас в ЕС вече го направиха .И тука е логичния въпрос КАКВО ПРАВИ ТОГАВА БЪЛГАРИЯ В ЕС . Страна която влезе мнооого след нас има двойно по голямо МРЗ ,а ние нямаме кадри ???Ако нямаме по голямо МРЗ от страна влязла след нас в ЕС няма смисъл да сме в ЕС
20
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 18 Да де, това казвам...злорадстваш че *** патриоти няма да ги има в парламента на следващите избори, но си траеш за герберастките *** и соц ***. Муахахааа...Кефиш!
19
1
 
24
 
! Отговори
АНТИ преди 5 години
"България се нуждае от нови хора които работят за България."=====Да, но старата ДС маФия, ще им намери цаката и на тях.Случка ще им се случи страШна.
18
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Я,Белата златка изтупа прахта.Идват избори.
17
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
европарламента е голяма аванта и всеки иска да се докопа до столчето .
16
10
 
11
 
! Отговори
Я до 10 преди 5 години
Аз също не бих гласувал за ОП,но ако са без Атака и НФСб и няма нова партия на хоризонта бих гласувал за Вмро. България се нуждае от нови хора които работят за България.