Сидеров с упрек: Съжалявам, че ВМРО тръгна да разцепва Патриотите

Нещата трябва да се решават по мъжки, смята лидерът на "Атака"
81
Сидеров с упрек: Съжалявам, че ВМРО тръгна да разцепва Патриотите
Снимка: Булфото

От моя страна няма никакви знаци и действия за край на тази коалиция. Мога да кажа, че съм бил моторът да се направи през 2016 г., а успехът й беше, че изместихме ДПС като трета политическа сила в парламента, обяви лидерът на "Атака" Волен Сидеров в предаването "Събуди се" по Нова телевизия.

Още по темата
"Съжалявам, че ВМРО тръгна да разцепва тази коалиция, но така са решили", допълни още Сидеров.

Той поиска независимо как ще се явят на изборите трите патриотични партии, лидерите им да дадат уверение, че управленската програма на правителството ще се изпълни докрай. "И да не свързваме автоматично евроизборите с управлението", уточни лидерът на "Атака".

Сидеров коментира и писмото от НФСБ към ВМРО, в което от НФСБ предлагат да се върнат на масата за преговори, след като от ВМРО решиха, че ще се явяват самостоятелно на евроизборите. Попитан защо той не е бил поканен, Сидеров заяви: "Може да не ме харесват вече".

Лидерът на "Атака" отрече, че е настоявал да бъде водач на листата за евроизборите. "Нещата трябва да се решават по мъжки, а не с писма в стил – прелъстена и изоставена ученичка, която пише на гаджето си", заяви Сидеров.

Той бе категоричен, че голямата коалиция е стабилна, въпреки случващото се в малкия коалиционен партньор.

"Няма никакъв трус, не търсете трусове. Нека и трите партии, и тримата лидери потвърдят, че независимо от начина на явяване на изборите, управленската програма докрай, Борисов ще изкара най-накрая един мандат докрай и ние ще бъдем гарант за това", каза лидерът на "Атака".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
7
 
12
 
! Отговори
Василев преди 5 години
Руският хибриден плъх Сидеров работи за пари, а не за Родината!!(!Агент Гивън Гайс!ЦРУ!!!
14
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Kakva e tasi diskriminacia kam patriotkite ve volencho?! Hahahaha...sabahlen rano si izkochil izpod krevata...bulkata na gradskata bania li e otishla?!
13
5
 
6
 
! Отговори
Годжи преди 5 години
до 13 Иначе ще се радваш и че *** от ГРОБ и от БСП са пак в парламента, че даже и коалиция ще направят, щото то няма с кого иначе ГРОБ да управлява???Е Браво!
12
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ясно , сидера се цупи че не е в листата за евродепутати .
11
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Радвам се, че на следващите избори тези ще гледат парламент само по новините.
10
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Закривай и ГРОБ и Пишман патриотите и бесните страшни пенсии и последния да изгаси лампата, че емигрираме.
9
3
 
14
 
! Отговори
Хмммм преди 5 години
Волен и Симеонов се изложиха до уши и не ги видяхме да защитават българския интерес срещу ромите например, както направи ВМРО. Също така и Джамбазки е добър евро депутат. Симеонов го запомнихме с обиди към майките, министър на шума и че има хотел, а Волен е платена палачинка и е с тези, които му дават парите.
8
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Три политически трупаСидера-Каракачанов и Симеонов Тримата с по 3 процента и ниска избирателна активност имат шанс
7
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сидер ага до оня ден прави кворума на ДПС ,днеска тръгнал да се прави на патриот Другия дето в централата им продават паспорти и той патриот бил Третия с уж болните деца и с кресливите жениАе тия ако са патриоти ,представи си не пстриотите какви трябва да са
6
0
 
21
 
! Отговори
Стратег преди 5 години
Ето, какво с еоказа? Оказа се,ч е съм бил прав! ОП са патриотичното крило на ГЕРБ и целта на тази Патерица е, "най-накрая Борисов да изкара един мандат". Волен станал Валери - Национален Фронт за Спасение на Бойко!
5
1
 
24
 
! Отговори
ай сиктир преди 5 години
Аз пък съжалявам, че гласувах за тях все си мислех, че са по-малкото зло, но явно съм се лъгал едничката им цел е била да се наредят на софрата.
4
2
 
9
 
! Отговори
по чужбински преди 5 години
България-*** приказка!!!
3
3
 
28
 
! Отговори
*/* преди 5 години
Сидеров ти си срам за България.Да седиш до Тома Биков,Цветанов,Бойко и Антон Тодоров.Пълен ***.
2
5
 
15
 
! Отговори
Зозо преди 5 години
Болен за пореден път беше ритнат в руския дирник :))))))))))))))))))))))))))))))Тръгнал да става евродепутат на Путин?!? ***!!!
1
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сидеров,ами обедини се с ВМРО,какво чакаш като девствена ученичка?Никога НФСБ,предложиха доктор Менгеле-Москов за предствител в ЕП,това е гавра с населението!