ОП срещу Нинова: Няма нова тройна коалиция, БСП управлява с ДПС!

Ако бяха в парламента, законът нямаше да мине, репликира депутат
14 мар 2019 14:30,
81
ОП срещу Нинова: Няма нова тройна коалиция, БСП управлява с ДПС!

Зам.-председателят на ВМРО Искрен Веселинов възрази срещу обвиненията на червената лидерка Корнелия Нинова, че има нова "тройна коалиция" между ГЕРБ, "Обединени патриоти" и ДПС заради закона за вероизповеданията, и остро разкритикува отсъствието на социалистите от парламента.

Още по темата
По-рано Нинова настоя, че решението за разсрочването на задълженията на Главното мюфтийството, а не тяхното опрощаване, е същото като старото, но в по-завоалирана форма. Тя нападна управляващите и че има сделка между ГЕРБ, "Обединени патриоти и ДПС", за да се спаси правителството.

"Ако депутатите на Корнелия Нинова бяха в парламента, този закон изобщо нямаше да мине на първо четене. Доколкото си спомням Нинова беше съвносител с Цветанов и Карадайъ на закона, който обслужва интересите на ДПС. Този извънпарламентарен опозиционен шум цели да създаде усещането, че тя се бори за някаква правда, но мястото й да се бори е тук в пленарната зала", отвърна й задочно Искрен Веселинов.

По думите му след серия от срещи от "Обединени патриоти" са успели да убедят колегите си от ГЕРБ, че опростяването на задълженията на вероизповеданията е грешка. Затова и според Веселинов няма някакво задкулисие в случая.

Искрен Веселинов бе категоричен и че патриотите не влизат с разговори с ДПС и настоя, че присъствието им във властта е именно с цел да държат движението извън управлението.

"Така че такива упреци от Нинова, чиято партия три пъти управлява с ДПС и доколкото разбираме пак се кани да го прави, са леко наивни", заключи депутатът от "Обединени патриоти".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
3
 
13
 
! Отговори
Майтапчия преди 5 години
Тримата патриотиЕй ги наш'те трима патриотипатриоти,патриоти-пълни и**оти!Краси,Волен и Валери,е нема таквиз лицемери!От приказките им празнинародът само се дразни!Коалиция Орел,Рак и Щука,айде бегайте от тука!Всеки взел се за Орел,но по рачешкия път поел!Единия парички от паспорти тръска,другия на границата баби блъска,а пък третия мин.дилпред клекшопа стана за резил!Синя каска,Златен пръст и Шумомер-всички до един сте за кашмер!Айде сбогом кат.или,вече не сте ни мили!
67
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Верно ни плъзнаха с "разсрочването" на дълговете. Държавата нямало да прибере дълговете, а щяла да ги разсрочи, ама вместо това щяла да отпусне пари под формата на субсидия, за да си плащат заплати и каквото друго си поискат. Е, сега не им опрощава 8 млн. дълг, но вместо това им дава субсидия, с която да си покрие дълга. Не врат, ами шия...
66
1
 
16
 
! Отговори
Стратег преди 5 години
Курбанджии, глейте ся, ни съ напвайте толкова, пазете си нервите, в Парламента оставате все по-малко, т.е. само вие ДПС и ГЕРБ. Досещате ли се?;))) Ако и вие напуснете, тогава можем да кажем, че не управлявате с ДПС;)))
65
7
 
8
 
! Отговори
чарли преди 5 години
До Провалилата се БСП:Сега сме 2019 година,а не 1991 .
64
19
 
7
 
! Отговори
Гледна точка преди 5 години
Айде закривайте бардака. Програмно правителство от ПрезидентаБрях форумите "специалисти" съвсем на сериозно се взеха!!! България в момента НЯМА президент, а Зелен пъпеш, който постоянно си вре носа там където не му е работата. Аз знам че България е НЕ президентска, а парламентарна република!
63
2
 
16
 
! Отговори
до Странджо преди 5 години
Кръстена съм на министър Султанка от ОПатриоти що питаш!
62
7
 
1
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 5 години
Султанке, ти на коги си кръстена ***...
61
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вчера четох,че всъщност на бай Дончо партията е с ЕНП,т.е. герберите и патриотите са с него,а седалището е в Германия.Също,че БСП интернационалисти,глобалисти,банкери,социалдемократи,със седалище в ЛондонНДСВ и ДПС са либерали,които са десни и са по-близки до гербаджиите и десните партии,със седалище в Лондон.
60
8
 
26
 
! Отговори
дпс-герб преди 5 години
дпс-герб-мюфтиите са визията на герб за бъдещето на България
59
3
 
20
 
! Отговори
Султанка преди 5 години
Ако свалите гащите на водещите патриоти в България ще установите,че са ***!Чудех се защо Волен не яде свинско,а Джамбаски набляга на рибата ,а то заради религията било!
58
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тия алчни продажни лапачи присвоили си името (патриоти) ако имаха и грам патриотизъм в себе си ,веднага след позорния акт на ГЕРБавите да се одипят на ДПС и ГЕРБ да опрости на мюфтийството милиони дългове към държавата тоя от ОП на мига трябваше да хвърлят оставка от правителството и парламента и да напуснат НС
57
23
 
15
 
! Отговори
БСП - ключови думи: преди 5 години
диверсии, саботажи, атентати, убийства, лагери, афери, завери, явки, корупция, кражби, шуробаджанащина, кьорсофри, инфлация, стагнация, национализация,колективизация, партизация, партизанщина, комунизъм, популизъм, волунтаризъм, обедняване, лъжи, демагогия... - с една дума комунисти...
56
6
 
19
 
! Отговори
Потресаващо преди 5 години
Патриотите, в лицето на Сидерчук и Валерко Далаверко са тайните агенти на ДПС, а Каракачанката е двоен агент.
55
16
 
22
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Айде закривайте бардака. Програмно правителство от Президента. Никакви избори и си обирайте крушите нанякъде.
54
9
 
25
 
! Отговори
Герберастки крадец преди 5 години
Егати потурчените патриоти. Ръка за ръка - патриоти и ДПС. Отврат и гнус.
53
24
 
11
 
! Отговори
Провалилата се БСП преди 5 години
Цялата истина е, че социализмът се провали поради невъзможността да се създаде печеливша държавнопланова икономика! Когато на комунистите им става ясно, че комунизма е невъзможен, те губят идеологически ориентир, а комунопартия без идеология е просто котерия, която защитава лични и групови интереси! По този начин използвайки властовите си ресурси и позиции по време на прехода БСП се превърна в полу-мафиотска структура заграбила по-голямата част от капиталите на България!
52
6
 
6
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 5 години
57Ко... - ко каза...
51
20
 
13
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 5 години
*** вече е започнала да мисли оправдание за изборната загуба... - "дрОгарЕ, след като направим анализ - ще вземем становище"...
50
13
 
11
 
! Отговори
ager преди 5 години
Другарката Нинова ще държжи на власт бате Бойко още доста години щото само с простотий не става
49
20
 
13
 
! Отговори
Гледна точка преди 5 години
ГЕРБ никога ДПС не е участвала с ДПС в правителство, НИКОГА. ЗА Разлика от от нея БСП най - показно се съешава с турците, като не трябва да забравяме целувките по между им!Това че по отделни въпроси в парламента са на едно и също мнение е съвсем нормално!На Нинова отново и се удължи носа с два милиметра.