ОП срещу Нинова: Няма нова тройна коалиция, БСП управлява с ДПС!

Ако бяха в парламента, законът нямаше да мине, репликира депутат
14 мар 2019 14:30,
81
ОП срещу Нинова: Няма нова тройна коалиция, БСП управлява с ДПС!

Зам.-председателят на ВМРО Искрен Веселинов възрази срещу обвиненията на червената лидерка Корнелия Нинова, че има нова "тройна коалиция" между ГЕРБ, "Обединени патриоти" и ДПС заради закона за вероизповеданията, и остро разкритикува отсъствието на социалистите от парламента.

Още по темата
По-рано Нинова настоя, че решението за разсрочването на задълженията на Главното мюфтийството, а не тяхното опрощаване, е същото като старото, но в по-завоалирана форма. Тя нападна управляващите и че има сделка между ГЕРБ, "Обединени патриоти и ДПС", за да се спаси правителството.

"Ако депутатите на Корнелия Нинова бяха в парламента, този закон изобщо нямаше да мине на първо четене. Доколкото си спомням Нинова беше съвносител с Цветанов и Карадайъ на закона, който обслужва интересите на ДПС. Този извънпарламентарен опозиционен шум цели да създаде усещането, че тя се бори за някаква правда, но мястото й да се бори е тук в пленарната зала", отвърна й задочно Искрен Веселинов.

По думите му след серия от срещи от "Обединени патриоти" са успели да убедят колегите си от ГЕРБ, че опростяването на задълженията на вероизповеданията е грешка. Затова и според Веселинов няма някакво задкулисие в случая.

Искрен Веселинов бе категоричен и че патриотите не влизат с разговори с ДПС и настоя, че присъствието им във властта е именно с цел да държат движението извън управлението.

"Така че такива упреци от Нинова, чиято партия три пъти управлява с ДПС и доколкото разбираме пак се кани да го прави, са леко наивни", заключи депутатът от "Обединени патриоти".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
9
 
16
 
! Отговори
Един от северозапада преди 5 години
Добре, че са патриотите да държат ДПС извън власта. Че ДПС управлява от над 20 г. непрекъснато. Както каза Доган, те са незаобиколим фактор, институциите са наводнени с техни кадри
47
11
 
11
 
! Отговори
ДъПъСе преди 5 години
ВМРО е незаконна етническа партия от С.Македония тласкащи държавата към фашизъм!Да се забрани!
46
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ДПС е незаконна антиконституционна турска партия!!!
45
1
 
32
 
! Отговори
Шенко преди 5 години
Ех, трудно се пуска кокала, особено като знаеш, че повече парламент няма да помиришеш. Свикнаха на софрата и далаверата. Колко хора излъгахте с обещание за двойни пенсии и заплати. Оляхте се
44
3
 
23
 
! Отговори
сега разбрах че преди 5 години
Патриотите не българи,а потурнаци!Да си сменят вярата за пари, егати фарса!
43
1
 
33
 
! Отговори
Гашо преди 5 години
Измислените патриоти са продукт на ДПС. Хич да не се правят на нещо друго. Удобно мишкуват и разтягат популистки теми. А...вкараха забрана за а наргилетата...голям праз. А когато гласуваха опрощаване мълчаха като кутрета
42
2
 
22
 
! Отговори
One преди 5 години
Добре де ако патриотите са имали серия от срещи с герб задсша ги разубеждават, щеше ли Валери Симеонов да каже в национален ефир, че договорката е лично м/у Борисов и доган - не. Значи лъжат нагло
41
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Голям гърч в парламента и Воля си би камшика а герб и пейтриътите са 122 при кворум от 121 ?! Май сме на последната права?А Баце обединява източните,западните и северните Балкани.
40
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако БСП са вътре, ОП веднага ще се извърти и ще глаусва с ДПС и ГЕРБ, за да останат на власт.
39
31
 
5
 
! Отговори
Бсп-бита карта преди 5 години
10 поредни години Боко разбива БСП на всякакви избори. И този терор на Герб над Бсп ще продължи докато *** води старческата партия. Не го ли разбрахте още това...
38
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Наистина!Тонката и Странджата сигурно вече са на лексотан
37
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Еех,тролчета герберски на луди ви направи Цецо,един ден едно а друг ден коренно наобратно.И това за 2ст на пост
36
3
 
20
 
! Отговори
смях цирк преди 5 години
Колко време още ще бъде лошото управление?Русия освободи България от 5 века робство.СЕГА няма кой да освободи народа,тъне в мизерия и неправда.Няма институция която да работи по европейски,само се дранка по ТВ и медий.Заключението е *** българин не може сам да управлява,трябва да пита някой.ГЕРБ объркаха нещата като БСП преди,Всичко дават само да са в Европа, да идва еврофонда за асфалта УЖ.ТРАГЕДИЯТА е голяма няма излизане от лабиринта.
35
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вижте сега гербери, ДПС както е известно свали правителството на Орешарски а не платените протести. Защото за разлика от Орешарски, ВИЕ, ДА ДА вие, ДАДОХТЕ тец на доган, вие ПАК ВИЕ СТЕ ХВАЛЕНИ В САЙТОВЕТЕ НА ДРУГАРЯ пЕЕВСКИ, А бсп Е ОПЛЮВАНО. тАКА ЧЕ дпс ВАС СИ ВИ ХАРЕСВА. Иначе още на власт да е Орешарски, но той не е мил на ДПС.
34
5
 
12
 
! Отговори
Тракиец преди 5 години
Лошото е, че толкова много е опорочена институцията парламент че няма нови кандидат партии за него. Корнелия Нинова се опитва да манипулира обществото от ново, но то вече в пъти по информирано.. Моето предложение е доброволно да напуснат парламента вкупом БСП, ГЕРБ, ДПС, АТАКА.. И Народа да избере по региони хора които да им защитават интересите в една народна партия Каквато Левски е искал.
33
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Комунистите ограбихаНали си умен гербав ***, като ти спуснат някакъв текст и го плесваш под всички статии. Само че цялото ви ръководство на герб е от комунисти. Вкарваш си автогол. Най-доверения комунист пазеше дедо Тошо.
32
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гледам много се изнерви нещо герберастката рота тука.Що така бе?Хааа, ми щото поредните ви делавери с ДПС лъснаха. То не че не беше ясно на всички отдавна.
31
1
 
23
 
! Отговори
ужассс преди 5 години
А Сидер е най-българското име ама в листите на ДПС!
30
20
 
8
 
! Отговори
Комунистите ограбиха преди 5 години
Комунистите ограбиха държавата и народа като използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.
29
3
 
21
 
! Отговори
Събраха се преди 5 години
Ама те патриотите всички са с турски или потурнашки имена,нормално е да са с ДПС!