Джамбазки: Няма нищо лошо в предсрочните избори за НС

Тереза Мей блъфира с темата Brexit, смята евродепутатът
15 мар 2019 22:25, Анисия Иванова
26

Няма нищо лошо в предсрочните парламентарни избори. Това обяви евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки в "Денят ON AIR". Според него това може да бъде оздравяващо за парламента, тъй като много хора нямат място в пленарната зала.

Джамбазки допълни, че не може да коментира решението на Марешки и "Воля" да излезе от парламента. "Работата на депутатите е в Народното събрание, а не да ходят по командировки. Няма нищо лошо в предсрочните парламентарни избори. Не може обществото да се държи в постоянно напрежение", заяви той.

Джамбазки също така коментира и терористичния акт в Нова Зеландия. Той призова полицията и прокуратурата да си свършат работата, в случай, че наистина човекът, избил близо 50 човека в масова стрелба, е бил у нас.

"Прокуратурата и полицията трябва да си свършат работата, свързана с атентатор в Нова Зеландия. Не виждам обаче връзка с България", каза евродепутатът.

Той изрази и мнение, че премиерът на Великобритания Тереза Мей блъфира с темата Brexit. Според Джамбазки тя спекулира с образоваността на гражданите и факта, че досегашните три гласувания в парламента не са били задължителни.

"Никой не знае как ще се случи Brexit. Тереза Мей блъфира. Тя ще изнудва докрай британците, като казва, че няма да има Brexit, а на европейци казва, че ще има, но без сделка. Тези три гласувания не бяха задължителни. Това бяха индикативни гласувания. Мей иска да извоюва за себе си, че е направила сделка", смята той.

Джамбазки коментира и опрощаването на 8 милиона лева от страна на държавата на мюфтийството. Според него това е било голяма грешка, като я оприличи на "сделка с дявола"

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
3
 
! Отговори
АРКАДАШ преди 5 години
КАЖИ МИ ПОНЕ КАКВА Е ПОЛЗАТА ПЕНСИОНЕРИТЕ ДА ГЛАСУВАТ ЗА ВАС.ВИЕ СТЕ ОТЦЕ УБИИЦИ ..ОСТАВКА И ВЪН ОТ ПАРЛАМЕНТА......ЛЪЖЦИ!
14
4
 
5
 
! Отговори
патриот преди 5 години
ВРЕМЕ Е ЗА 2--РИ ВЪЗРОДИТЕЛЕН ПРОЦЕС НИКАКВО ШИКАЛКАВЕНЕ
13
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ТОЗИ ЛАЛАЙЧО СТАВА ВСЕ ПО - ПРОТИВЕН НА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ.
12
6
 
12
 
! Отговори
Да се поклоним! преди 5 години
Поклонете се на Бойко! Целунете бомбетата на неговите опинци,па кажете Вожде, към светли бъднини води ни!
11
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
жалък *** от паричен фонд
10
1
 
28
 
! Отговори
А бе преди 5 години
Джамбаза се прави на отворен,ама никой от Патриотите няма да влезе нито в Европарламента, нито в следващия национален....
9
1
 
10
 
! Отговори
ДИВАК преди 5 години
До за нострадамус - е , както казваш "да гласуваме " , на референдума кой се съобрази с мнението на народа ? аз няма да гласувам !
8
1
 
16
 
! Отговори
ДИВАК преди 5 години
До нострадамус - и аз съм за , да си остане БЪЛГАРСКИЯТ ЛЕВ ! еврото да си остане за брюксел - това е за моят личен интерес
7
2
 
19
 
! Отговори
за нострадамус преди 5 години
Ми те политиците точно това искат. Да ни обезверят, мислещите да не гласуваме за да се самоизберт с корпоративни, купени, заплашени, флшиви и не знам още какви гласове. За това трябва да гласувам!!!!!!!!! Само чрез гласуване с разум можем да се противопоставим на статуквото. Иначе им помагаме и все едно сме с тях и това срещу което роптаем ни харесва и го подкрепяме.
6
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ami to niama nisto losho i edna zelandska sluchka v ns....samo tartei ima tam....
5
3
 
20
 
! Отговори
нострадамус преди 5 години
Няма да гласувам Искат независимо какви са резултатите от изборите да приемем еврото,тогава някой като целия български народ трябва да плати разликата .предлагам да бутнем парламента тогава
4
13
 
15
 
! Отговори
България преди 5 години
Само БСП може да се справи с тази корупция в България
3
2
 
31
 
! Отговори
Българин преди 5 години
Никога повече тези огладнели патриоти... Слугинаж и предатели
2
7
 
14
 
! Отговори
ДИВАК преди 5 години
Анчо , толкова много бях за теб и ВМРО но , след като гласува за падане на санкциите към Русия и гледаш с неприязън към UK - вече си ми враг , засягаш личните ми интереси в полза на твоите - АЗ СЪМ СИ ПО МИЛ !
1
5
 
27
 
! Отговори
Да бъда откровен преди 5 години
Джамбазки не е служил на родината си ! Какъв морал може да има този ...