БСП, отново: Този парламент е изчерпан!

Явор Божанков: Проблемите - много дълбоки!
Обновена: 20 мар 2019 22:30 | 20 мар 2019 22:22,
42


БСП ясно заяви условията, при които ще се върне в пленарна зала, заяви червеният депутат Явор Божанков.

"За нас този парламент е изчерпан, а проблемите имат много дълбоки корени", заяви в Денят ON AIR Божанков.

По-рано днес председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов и зам.-председателят на "БСП за България" Драгомир Стойнев си размениха остри реплики в парламента. Цветанов покани Стойнев на срещата с "Воля" и депутатите на Веселин Марешки, която се проведе в НС. Мотивът - да се убеди, че няма нищо скрито-покрито и никаква сделка.

Още по темата

"В момента не става въпрос за един или друг закон, или пък за някаква промяна. Става въпрос за това как се управлява държавата ни. Правителството няма едно стабилно решение, което да не е прегласувало още на следващия ден под някакъв натиск. А така не може да се управлява държава", коментира още гостът в студиото на Ганиела Ангелова.

Пред Bulgaria ON AIR Явор Божанков допълни, че големият въпрос оттук нататък е какво ще се случи със "сринатото доверие на обществото в институциите, с апатията на гражданите в цялата политическа система".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
1
 
0
 
! Отговори
До Каракачамаков преди 5 години
Кажи нещо за апартаментите на Цецо. Имаш ли опорна точка за това?
32
0
 
0
 
! Отговори
ognyanz преди 5 години
До "Червените милионери" и "Комунистите ограбиха": Пак копи-пейст. Какъвто Цецо, такива и троловете му, но умора нямат. А времето на ГЕРБ изтича. Така няма да го спасите.
31
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ЕГАТИ МАЗНИТЕ АЙДУШКИ ФИЗИОНОМИИ
30
1
 
4
 
! Отговори
Червените милионери преди 5 години
Червените милионери ограбиха България:Р.Овч.(дългият инкасатор)-милионер; *** Нинова(г-жа Лъжа)-милионер, предс.на БСП; Г.Гергов-Свинарят-милионер,предс.на БСП Пловдив; Гуцанов-Медузата-милионер,предс.на БСП Варна; Бриго Аспарухов-милионер пенсионер; Манджуковмилионер;Гущеров-милионер;Гоце агента-милионер;В.Лечева-милионер, Г.Кадиев-милионер и още много червени милионери откраднали милиарди от българския народ. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи...Д.Благоев ако ги види от някъде ще се обърне в гроба.
29
1
 
3
 
! Отговори
Комунистите ограбиха преди 5 години
Комунистите ограбиха държавата и народа като използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.
28
1
 
5
 
! Отговори
Суче ми се. преди 5 години
Това сукалче,комунистическо ,кога успя да стане убеден комунист.Стреми се да надмине *** по айдуклък ли?.
27
3
 
6
 
! Отговори
teo преди 5 години
Най-после комунистите и техните дечица от БКП-БСП си намериха сами своето място - ВЪН ОТ НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ ! Народът, техният работодател, предлага както в образованието - ПРИ ПЕТ САМОВОЛНИ ОТСЪСТВИЯ ОТ ПАРЛАМЕНТАРНАТА ЗАЛА , ЛИШАВАНЕ ОТ ЗАПЛАТИ само ЕДНА ГОДИНА ! Така ще бъдат наказвани и семействата на които децата им отсъстват самоволно САМО ПЕТ ДНИ ! По какво се различават ДЕПУТАТИТЕ от останалите ? ВСИЧКИ СМЕ РАВНИ, СТИГА ПРЕДИМСТВА НА бсп-бкп ! БЪЛГАРИНО ??????
26
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Днес май е ден за заплати на писачите
25
2
 
3
 
! Отговори
ракия преди 5 години
Като се изказват само почерпени парламента се изчерпи.
24
2
 
10
 
! Отговори
дядо Пенс преди 5 години
И какво ще е по-различното на следващия ? Пак комунисти и деца на комунисти. Пак пожарникари и деца на полковници от МВР Пак партийни секретари на ОС в Плевен . Та какво ще е по-различното.....
23
1
 
9
 
! Отговори
Край преди 5 години
Този парламент верно е изчерпан. Проблема е че и следващия които се гласува по същите правила също вече е изчерпан.
22
6
 
15
 
! Отговори
Ура !!! преди 5 години
Ако Герб и СДС се обединят за изборите Бсп ще понесе поредната този път най-тежка загуба на изборите. Следва уволнение на ***(Голямата лъжа) като председател на Бсп и вероятно окончателното затриване на Бсп като партия...
21
14
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ Е АПАРТАМЕНТАРНА РЕПУБЛИКА.
20
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Днес-утре ще раздават суджуците.
19
16
 
8
 
! Отговори
РЕМОНТ НА РЕМОНТА преди 5 години
ГЕРБ НЕ Е В СЪСТОЯНИЕ ДА ПРИЕМЕ И ЕДИН КАЧЕСТВЕН ЗАКОН ПОРАДИ ЛИПСА НА ПРОФЕСИОНАЛЕН ПОТЕНЦИАЛ.
18
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Чудя се как има хора , които да вярват, че БСП се интересува от положението на бедните хора. Първо начело с Нинова всички около нея са милионери, второ искат служебен кабинет за да може Нинова да стане Премиер и Радев да си гушне пете милиона рушвет за Грипените. Това и още подобни цели търси БСП.
17
17
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Парламентът заприлича на партийно събрание преди 89-та. Гласуват , каквото искат, приемат, каквото искат! Пълно единодушие като при Тато.
16
9
 
25
 
! Отговори
Р. ОВЧ. преди 5 години
Г-жа лъжа да наеме 2 боинга 737 max и да качи там колкото може повече членове и след 6 минута полет цяла България ще лекува!!!
15
26
 
14
 
! Отговори
Шиши преди 5 години
Гледам троловете на герберугите са активирани от Апартаментчика !
14
10
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За цялото си съществуване "столетницата" е направила 2 полезни дела.Сдаването на властта преди 30 години и настоящото им напускане на парламента. БСП се води от безскрупулни олигарси и манипулира електората си по най-жалкия начин. Жал ми е за хилядите пенсионери, които някак вярват на смехотворните лъжи на БСП. От цялата партия печелят само "ромските" партии, които са в коалиция с БСП.