СДС удари джакпота с коалицията си с ГЕРБ

Бакърджиев и Премянов за политическата ситуация у нас
22 мар 2019 10:15,
39

Бившият председател на Висшия съвет на БСП Красимир Премянов, заяви в студиото на "България сутрин", че от взаимодействието на СДС и ГЕРБ, десницата ще спечели повече, въпреки че не изключи да има ползи и за ГЕРБ. Но допълни, че не е голям оптимист за резултата от него.
Още по темата

Бившият вицепремиер на България Евгений Бакърджиев определи новата коалиция като джакпот за СДС, защото иначе те трудно биха успели да вкарат дори един човек в европарламента.

"ГЕРБ дотук традиционно е включвал в листите си представители от други политически формации. Това ще е за пореден път включване на хора в листата на ГЕРБ", каза той в ефира на Bulgaria ON AIR.

Двамата се обединиха около тезата, че европейските избори у нас се превръщат във вътрешна битка с личностни нападки и скандали с имоти, но ни очаква още много до 26 май.

По думите на Красимир Премянов и Евгений Бакърджиев резултатите ще покажат дали ще има основание за искане на предсрочни парламентарни избори у нас.

"Разслоенията в Европа, балканизирани и побългарени у нас, дават много по-големи поражения. Това е сбъркана политика", посочи Бакърджиев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
1
 
! Отговори
Наблюдател преди 5 години
The show must go on!
38
2
 
0
 
! Отговори
Скептик преди 5 години
Тиквания става Седесерия
37
0
 
0
 
! Отговори
ми, да! преди 5 години
До Анонимен - Един седесар ще стане евромилионер гарантирано.Сигурно ще има защо!Другите сини "великани" се въргалят в илюзорното си величие! Безмонетни принцове, сърдитко Петко, празна му торбата!
36
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
отново прецакаха ***, пробутаха му най-любимата дъвка - апартаментен битовизъм с вкус на сиромахомилство! Куци и сакато, глухо и сляпо, грамотно и неграмотно, всички се надпреварват да злословят без да имат представа за реалната ситуация около въпросните икотни сделки. Така разсеяно представяното за общество население загърби , че от бсп не ходят на работа, а получават пари! Има достатъчно умни, ще гласуват за ГЕРБ, независимо от жалките провокации!
35
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хи-хи-хи..........е, сдс-то може би...............а герберчетата?????? Те какво "удариха"??? Или тях ще ги удари една тухла по главата през май????
34
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Един седесар ще стане евромилионер гарантирано.
33
0
 
2
 
! Отговори
а преди 5 години
ще го огрее Бойко същото като Цачева президент
32
0
 
4
 
! Отговори
партайгеносе преди 5 години
До ЗАДГРОБЕН ЖИВОТ НЯМАА бе тиква ли е,кратуна ли е важното е че хората пак за Герб ще гласуват!А за червените гащници по един преференциален шут по изгладнелите зaднИци!
31
4
 
8
 
! Отговори
Гледна точка преди 5 години
Костов-разпродали държавата за жълти стотинки - взеха милиарди външен дългКОСТОВ НЯМА МНОГО СЪС СДС (КОСТОВ БЕШЕ ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ДСБ), НО ВИЖ ПЪК ЗА ТОВА ТОЙ НАЗНАЧИ МЛАДОТО КУРНЕЛЧЕ, ЗА ШЕФ НА ТЕХНОИМЕКС, КОЙТО ТЯ НАЙ- БЕЗОЧЛИВО ОКРАДЕ И СТАНА НОВОИЗЛЮПЕНА МИЛИОНЕРКА!
30
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До СтратегТова се случва с ГЕРБ, когато я няма БСП. Дори само в парламента да я няма.--това обаче е заблуда за масите или по-точно - за "широките маси", защото бсп НЕ е антипод на герб!и изобщо в целият свят от 30 г НЯМА полюси, тъй като Системата е ЕДНА и съща ... НЯМА!
29
4
 
3
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 5 години
Дайте власт и на Бакърджиев... - да разруши летящата чиния...
28
4
 
3
 
! Отговори
Пената преди 5 години
Борисов четири...
27
9
 
4
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 5 години
Пена, извинявай, но Борисов е по голям стратег от теб... - а освен това е и Държавник...
26
0
 
7
 
! Отговори
Присмехулник преди 5 години
"СДС спечели с малко, но завинаги"... xaxaa
25
0
 
6
 
! Отговори
Стратег преди 5 години
До АнонименДали ГЕРБ играе за БСП ще се види в бллизкото бъдеще. Определено в БСп има фигури, които играят с ГЕРБ имат икономически връзки и това са кръговете около Станишев, Гергов. Но, те бяха отсвирени. Но принципът е наситина такъв в полярността: за да е единият полюс + той трябва да има своят антагониост, който да го дефинира като такъв, иначе губи образ, лице и идентичност, ерозира и се разрушава. Това се случва с ГЕРБ, когато я няма БСП. Дори само в парламента да я няма.
24
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Голям джакпит с тия ежедневни оси. рания!
23
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тъмно червените ГЕРБ се събраха с тъмно сините СДС и се получи кафявата Национал Социалистическа Партия.(то друго от тези цветове няма как да се получи)На другия полюс пък са алено червените ,чак до розово.Политическата ни палитра е изумителна.Всички цветове на дъгата събрани на едно място.(в политиката)*** квот кажат началниците.
22
4
 
8
 
! Отговори
ЗАДГРОБЕН ЖИВОТ НЯМА преди 5 години
и ако си мислят в СДС, че ТИКВАТА ще им даде места в Европарламента....Както е тръгнало и с тези тотални провали на ГЕРБ няма да има никакви места там. 2 места от 0 е равно на 0
21
3
 
12
 
! Отговори
Ами преди 5 години
Ако не беше политическият чадър отвън, СДС и издънките им отдавна да са изчезнали от политическия живот на страната!
20
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Два политически трупа, изритани на бунището на историята, ще ми коментират актуални събития, от които не разбират...