Премиерът Бойко Борисов прие оставката на министър Цецка Цачева

Двамата са обсъдили сделката с апартамента
Обновена: 23 мар 2019 15:23 | 23 мар 2019 14:12, Елка Василева
217
Премиерът Бойко Борисов прие оставката на министър Цецка Цачева
Снимка: архив, БТА

Министър-председателят Бойко Борисов прие оставката на министъра на правосъдието Цецка Цачева, съобщиха от пресцентъра на Министерски съвет.

Още по темата

Двамата разговаряха и обсъдиха свързаната с името й имотна сделка.

Пред премиера министър Цачева заяви решението си, че подава оставка и не желае създалото се напрежение да се пренася върху работата на правителството, съобщиха от пресцентъра.

Всеки сгрешил със закупуването на апартаменти ще си понесе последствията, закани се по-рано през седмицата Борисов.

Преди дни стана ясно, че Цачева е купила от "Артекс Инженеринг" апартамент в луксозна сграда в столичния кв. "Изток”.

Според брокери цените на имотите в района се сред най-високите в София – около 2000 евро на квадрат. Справка в Службата по вписванията показва, че за около 200 квадрата е заплатена сума от 286 000 лева. Съседен апартамент с подобна квадратура е продаден по същото време на цена почти 40% по-висока.

Цачева твърди, че няма нищо нередно в сделката и че е купила имота на груб строеж, така че е нормално цената да е по-ниска.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


217
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
144
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това със пенсиите в BG и Германско, трябва на Господ да се оплачите. Щото всички BG та за пари ламтят, а богатите се правят на бедни. *** ви обърнаха психиката Бг-та. Всяко зло се наказва. Било с ниски пенсии, било с изчезваща държава. А и лошите корумпирани душички са навсякъде.
143
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен, ЮП го спря служебното правителство на БСП, актуализирай си информацията.
142
1
 
9
 
! Отговори
хахахааа преди 5 години
ЕЕЕЕЕЕЕЕ И ЗА ПРЕЗИДЕНТ Я ПРАТИХТЕ ДА СЕ ИЗЛАГА, СЕГА ПАК ПОЕ УДАРА..... МАЙКА-ГЕРОИНЯ !!!!!!!!!!!!!!!!!
141
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Истината е,че в момента герберите са под силен натиск и не герберите проявяват насилието в страната в момента,а и едни други,които искат властта.От друга страна,герберите непрекъснато се провалят и клякат за всичко,което им продиктуват чужди агенти,дори това да е в разрез с интересите на България,както за самолетите,така клякат и се снишават при появата на антибългарския и антохристиянския Мони Паси и не могат да защитят българския интерес.
140
2
 
14
 
! Отговори
Имаме Крадци преди 5 години
За жалост ограбен остава само народа .Пенсионерите взимат 200-300 лева колкото дневните на един пенсионер от Германия .Като казах на един германец че майка ми взима 100 евро пенсия .Той ме попита на ден ли ?Не викам му ...на месец защото е била учителка 45 години в БГ ...За мен ГЕРБ са крадци и лицемери .Но нямаме политици тука дето да мислят за народа си !
139
1
 
1
 
! Отговори
Василев преди 5 години
Затягайте редиците и дисциплината, и пускайте компроматите, да ва е.а в тъпите гербери, ще пр.ецакате всичките години, когато България вървеше напред и се модернизираше!!!Бойко , вкарва ги у ред, защото да не станете, като седесето, с 0,001% на изборите!!!Агент Бенджи Маломир!ЦРУ!!!
138
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Боче, много те обича електоратът! Усещаш ли?
137
2
 
19
 
! Отговори
Василев преди 5 години
Леко и широко ви е около врата, защото Цацата е прокурор, а не някой , като Лаура Кьовеши например!!!???Агент Бъни Кавендиш!ЦРУ!!!
136
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Антигерберисти ГЕРБ ще победи отново, защото нямате изобщо идея за бъдещето. Комунистите имаха и управляваха.
135
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тъй като правосъдието отказва да се занимава с ГЕРБ историята ще ви отдаде заслуженото! Написахте едни от най-срамните страници в съвременната българска история!
134
3
 
11
 
! Отговори
Комунисти- ГЕРБ преди 5 години
Покажете ми един народен представител вкаран в затвора за корупция или рекет .Няма а има цели крадени комплекси по мореа и балкани благодарение на това че са билиминистри .Разберете тука е раят за депутатите избрани с фалшиви избори и подменени гласове .Така е било от както комунистите слезнаха от балкана и избиха всички царски офицерии хора с фабрики и бизнес . Сега е подобно на тогава но не ги убиват а ги карат да работят за тях под натиск .Комунистите са си баш ГЕРБ
133
1
 
5
 
! Отговори
Василев преди 5 години
Когато имаш мисия , никога няма да поставиш собственото си его, над общото всенародно благо!!!*** сега обеснявай на Бай вълчо от Кърнаре, че всичко е законно и не си нарушил закона???Агент Боби Франкити!ЦРУ!!!
132
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нотариалния акт е на цената на данъчната оценка а не на реалните пари които е дала. И това го е направила за да спести едни 3-4 хиляди за нотариус. Такива са 90% от сделките за апартаменти. Проверете си нотариалните актове.
131
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ГРОП трябва да си ходите,само заради провалянето на ЮП и Белене,трябваше отдавна да сте вън от парламента!Три правителства само следене и страх,три правителства само провали,не съм против ГРОП,но вече ставате вредни за страната и не можете да управлявате успешно,всеки следващ ход е против интересите на България и провал в политиката,провалихте се дори в политиката за Македония,където имахте възможност да наложите българската точка и дори албанците са на българска страна!Нищо не може да свършите
130
1
 
14
 
! Отговори
Цецко ВЪН преди 5 години
Айде той най-вече да се маха завинаги!!!!Най-големият и долен вредител на България!!!!На момента да сдава постове и да го забравим
129
1
 
13
 
! Отговори
Василев преди 5 години
Ба.си , лакомията на Цветанов, прецака ГЕРБ за изборите!!!Не можа ри да изчака малко, клъвна шарана и захапа стръвта!!!Не е ли посредствен селяни *** Цветан Цветанов???Все едно , ще се свършат имотите и апартаментите???Агент Кени Лейджър!ЦРУ!!!
128
2
 
10
 
! Отговори
Василев преди 5 години
И какво толкова е станало, сиромасите от ГЕРБ са си купили апартамент, а Доган си купи ТЕЦ, и нямаше никакъв отзвук или шаване на масите!!!Това е животът, бе селяни прости, един гледа сватба, а друг брадва!!!Агент Норман Касиди!ЦРУ!!!
127
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тя БСП обикновено се връща с ДПС заедно.
126
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе да се връща БСП,дори Костов вече започна да ми става симпатичен,след големия провал и следене,след провала на изгодните проекти за България,герберите трябваше да си ходят!
125
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Десислава Иванчева за по-леки престъпления колко време търка нара в ареста? 9-10 месеца. Ако мерим със същия аршин далаверите на тетка Цеца сигурно трябва да изгние в ареста.