Сидеров: Очаквам раздвижване и покрай Цветан Цветанов

Оттегляне на Цветанов няма да застраши ГЕРБ според лидера на "Атака"
Обновена: 23 мар 2019 14:40 | 23 мар 2019 14:36, Елка Василева
58
Сидеров: Очаквам раздвижване и покрай Цветан Цветанов
Снимка: архив, БТА

Очаквам за Цветан Цветанов да има раздвижвания. Това каза лидерът на "Атака" Волен Сидеров във връзка с оставката на министъра на правосъдието Цецка Цачева и за скандала с апартаментите.

"Той не заема министерски пост. Там не можем да говорим за оставка. Той е председател на ПГ на ГЕРБ и обикновено на предизборния щаб. Моите очаквания са, че и там ще има някакви промени. Това е работа на ПП ГЕРБ. Такива са ни очакванията, защото виждам, че г-н Борисов работи по този начин", обясни Сидеров, цитиран от „Фокус“.

Според него темата за оставките е била гръмотевично хвърлена. "Нека се види всеки един случай. Цветанов е другата основна фигура в ГЕРБ, нито тази заместник-министърка е известна. Вероятно Борисов ще поговори и с нея. За Рашидов е съвсем друг случай. Той има парите да си купи и къща, и апартамент. Там не можем да говорим, че политиката му дава някакви привилегии. Цветанов съм сигурен, че ще има също разговор с премиера", обясни още Сидеров.

Още по темата

На въпрос, ако Цветан Цветанов се оттегли, застрашена ли е партия ГЕРБ за изборите, Сидеров отговори, че управляващата партия има точно изградена мрежа, която работи за изборите.

"Малко се митологизира личността и значението на г-н Цветанов като едва ли не машината за избори, без която ще рухне. Не мисля, че е така. ГЕРБ ще направят изборите и дори той да не е председател на предизборния щаб", посочи още Сидеров.

Според него няма вероятност и това да разцепи ГЕРБ. "Мога да ви дам пример с предишни информации на силни фигури, които са излизали от ръководство. Не става така разцепването на ГЕРБ, там спойката е друга", подчерта лидерът на "Атака".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
3
 
25
 
! Отговори
Стратег преди 5 години
До АнонименСидеров няма характер и д.упе да бъде Хитлер, да бъде Адолф Шикългрубер. При него това беше визия и поза, за да загребва електорат от крайнодясната част, която тогава не бе малко. В крайна сметка, ултралевите на БКП-ДС, като Румен Воденичаров му направиха Общото Събрание на партията. Иначе, както ви казах и преди, Седерът е НАЙ-ВЪРЛИЯТ ГЕРБЕР! Наместо Бойо казва, кое е добро и кое не за самият ГЕРБ;))))
25
0
 
34
 
! Отговори
123 преди 5 години
Няма да има раздвижване щото е по- нагъл и от теб...
24
2
 
13
 
! Отговори
панчо преди 5 години
До НАПИШИ КОМЕНТАР я да изредиш най големите му успехи(поне един) а ако ти е богата фантазията може и 2
23
2
 
19
 
! Отговори
бай ганю преди 5 години
къде що има интрига задкулисие шушу мушу клюкарене оплюване и тем подобни от ниско ниво изяви ще видите винаги болен сайдер на първа линия,тва говори че той не става за нищо друго продуктивно в полза на държавата,този индивид е изпълнен със злоба омраза и агресивност и няма нищо патриотино в него освен личен интерест от овластяване и свързаните с това превилегии
22
33
 
9
 
! Отговори
НАПИШИ КОМЕНТАР преди 5 години
Бай Волен Сидеров, Най-добрият и успешен български политик... Факт
21
1
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това е началото на края, а аз обикновено познавам.
20
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
уволняващият "альоша от наряд" се е хванал за тръбата на същият альоша!да се смееш ли, да плачеш ли, или направо да се изплюеш!
19
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
След НС му пропадат бързо
18
3
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
оставката на цвъки би означавала, че боко е надул платната в посока масквА
17
0
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На този човек животът му даде такъв шанс преди 10тина години какъвто на малко хора се дава,но за съжаление и той се полакоми, и той бръкна ва кацата....много жалко...
16
6
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 14Сидеров не е фактор от 2006-а насам. Добре, че не спечели президенстките избори, че не се знае, какво щеше да е сега. Беше си повярвал, че е нещо средно между Левски и Линкълн, ама си лъхаше на Хитлер.
15
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сидерката хубаво приказва, ама не е като едно време, да имаше хора(основно ултра десни младежи без никакви други умения освен в бойните спортове) готови да го бранят до смърт, така че да внимава какво приказва ...
14
3
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не спираше да плюе за ГЕРП сега им стана говорител - ЖАЛЪК СИ БЕ ГНОМ !
13
2
 
14
 
! Отговори
Mi6osp преди 5 години
До12:Всичко тръгна от Борисов през РСЕ.
12
0
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ще има още движение. Не забравяйте, че всичко тръгна от Радио "Свободна Европа". а то се финансира от Правителството на САЩ.
11
46
 
6
 
! Отговори
Професор преди 5 години
Сидеров е Левски!
10
2
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
целият български народ очаква движение около шестака, нали е физкултурник, трябва да бега!
9
10
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
.ако махне Цветанов,народът ще се успокои и има шанс да продължи да управлява,но ако си затрае ще има наказателен вот,българинът е особено животно ..кажи му ,че някой има 3 милиона в банка ,няма да се подразни ,но ако му кажеш ,че има 3 апартамента общо за 300 000 лв ще завиди и ще плюе!
8
38
 
9
 
! Отговори
привет от Германия преди 5 години
Призовавам всички емигранти да гласуват за Атака и така да си отмъстим на българите от България плюещи по ЕС и НАТО ! Атака ще изкара България от ЕС и НАТО тогава дори плюещите по ЕС и НАТО ще разберат кон боб яде ли ! САМО АТАКА , ГЛАСУВАЙТЕ ЗА АТАКА !
7
3
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гърабавите ще направят изборите но в задачата се пита. Кои ще гласуват за Генчев асансьора. Гунчо Генчев е на разходка в кравария на чии разноски от апартаментите ли. А този ямболия докато викаше бойко кулво изведнъж му запушиха устенцата с нещо дебело. Какво ти тури.ха бе ямболията та ти запушиха устенцата. Искаш ли пак бабите и дедовците да те вкарат у парламата. Този път няма да ти се отдаде тази възможност щото и русенскио македонец и скатажията ще тараторо. Псуват ви на поразия и бабите.