Дончев за апартаментите: Проблем! Българинът е много чувствителен

Постъпката на Цецка Цачева е достойна, смята вицепремиерът
24 мар 2019 12:37, Красимир Ангелов
211
Дончев за апартаментите: Проблем! Българинът е много чувствителен
Снимка: БТА

"Скандалът с апартаментите има потенциал да нанесе щети, особено в предизборна ситуация. Би могло да предизвика и по-неприятен политически резонанс", обяви пред БНР вицепремиерът Томислав Дончев.

Той подчерта, че всеки подобен случай носи негативи, което ерозира доверието. Затова по думите му трябва изключително ясен и адекватен сигнал, който да позволи то да бъде възстановено.

Още по темата
"Решението на Цецка Цачева е лично решение, жест. Ако не ставаше дума за дама, щях да кажа, че е мъжка постъпка. Подобни знаци в политиката липсват, те се случват рядко, а при нас е по скоро норма", коментира Дончев.

Той призна, че със своя опит Цецка Цачева е важна за ГЕРБ: "Въпреки ценността, въпреки заслугите, въпреки всичко, с което е допринесла, ситуацията предполага да вземе такова решение", посочи вицепремиерът.

Дончев призна, че случилото се е проблем. Българинът е много чувствителен към имотното състояние и към поведението на политиците, добави той и изрази предположение, че всичко е законно.

Томислав Дончев обаче не пожела да коментира какво ще е евентуалното поведение на Цветан Цветанов и подчерта, че пред управляващите стоят много проблеми и предизвикателства за решаване.

"Цветан Цветанов има основна водеща роля в организацията на партийния живот. Той има и талант, и информация, и огромен опит, и огромно влияние. До голяма степен той е основният организатор и на партийния живот, на изборния процес", каза той.

Томислав Дончев декларира, че не е придобивал апартамент в луксозна сграда.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


211
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
165
24
 
5
 
! Отговори
Станишко преди 5 години
Защо другарите забравят да кажат,че кака им *** си купила апартамент -90 кв.- за 21 000лв.на ул.Боряна в Овча Купел.А кикимората Йончева притежава имоти за над 2 000 000 лв.Да не говорим за К.Добрев.Тези *** дали ще напуснат политиката?
164
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хмм... достайна постъпка, че била подала оставка.Обаче Цвъ Цвъ оставка на дава. Значи....Цвъ Цвъ е недостоен?
163
0
 
40
 
! Отговори
Wow преди 5 години
Цвъки се изживява като холивудска звезда. Купува суперлуксозни жилища за милиони, и хич не му пука. На всичкото отгоре, с евтинитрикове
162
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Значи не, че има проблем с апартаментите, българинът горкия бил много чувствителен. МИ ЩЕ Е ЧУВСТВИТЕЛЕН СЛЕД КАТО 30 ГОДИНИ МУ СЕ ПОДИГРАВАТЕ НАГЛО В ЛИЦЕТО.Накрая една мъничка капчица ще отприщи бента.
161
18
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
. И изведнъж става ясно, че са пълни с имотиЕ, и какво като са пълни с имоти?Май ти си пълният....
160
0
 
21
 
! Отговори
МддМ преди 5 години
Хора.. нали не вярвате че някой нещо е купувал- демек плащал...Видно е..бакшиша на цецо..1.5 млн.(апарт).имотче в сащ.,щерка там...ами от км магистр се краде 3-4 милиона..за тази год властта има да взема..50 милиона!! И ето раздават си хората на властта!.никой нищо не купува и не плаща.!! То праСовъдният министър с тази заплата...в Перник може да си купи
159
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не може да си купиш един напълно законен апартамент и властта в лицето на бургаския НАП да иска да ти го вземе, а едно мръсно подло ченге да прави чорба от мезонети за десетки милиони левове и институциите да се барат по дупките.И добре, че беше Свободна Европа, че ако чакаме на нашите корумпирани послушни журналяги - от умрял писмо.Видят ли Баце и бързат да му свалят ципа.....
158
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дончев за апартаментите: Проблем! Българинът е много чувствителен.-----------Дончев! Българинът е много чувствителен когато подобни маргинали, като теб и обкръжението ти се опитват да го изкарат "ба....лък"!!!!!
157
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Властта да каже как бургаските съдилища крадат напълно законни жилища на хиляди българи, като обявяват договорите за покупко-продажба за недействителни, а през това време Цецо Ухото и Боко Суджука си барат !!!!
156
0
 
23
 
! Отговори
Цвента Ц преди 5 години
Не, просто всичко става за наша сметка и винаги сме прецакани, ДОКАТО ВИЕ СТАНАХТЕ МИЛИОНЕРИ И МНОГО МАЛКО И БАВНО ПРАВИТЕ ЗА ДА ПОДОБРИТЕ ЖИВОТА НИ. ИНАЧЕ ПРОБЛЕМ НЯМА, ДОНЧЕВ
155
0
 
32
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
"Цветан Цветанов има и талант,и информация,и огромен опит,и огромно влияние.До голяма степен той е основния организатор и на партийния живот, и на изборния процес." Как да го разбирам,че ако не е Цветанов Борисов е никой и ГЕРБ ще се разпадне и за изборния процес не зависимо как е гласувано кой ще спечели изборите става това кое то реши Цветанов.
154
1
 
43
 
! Отговори
Факт преди 5 години
Наистина преля. Майка ми взима 207 лв. пенсия.
153
1
 
41
 
! Отговори
Дончев, бъркаш преди 5 години
Просто чашата с търпение преля !
152
14
 
27
 
! Отговори
Гашо преди 5 години
В ГЕРБ има и свестни Хора. Дончев е от тях. Краси Велчев също. Обаче Цецо и цецка такова майката на сичко
151
0
 
30
 
! Отговори
Хм преди 5 години
Днес тази стефанова го изрече-докато си във властта, никакви покупки,прехвърляния и прочие, обричаш се на служба и си траеш иначе ще си постоянно уязвим ама тва са все високи топки за наще ширини...
150
0
 
53
 
! Отговори
а не бе преди 5 години
Чувствителен е българинът, че го скубят отвсякъде и апртаментите са на безумни цени, докато тия глезльовци политици имат наглостта да се обясняват, колко законни са им сделките на половин цена. То бива крадене, но вече и в магазина ще искат без пари да пазаруват...чак нормално било - ама само за корумпирани политици!
149
0
 
40
 
! Отговори
Ббб преди 5 години
До БГ Той се измъкна първия път, като натопи тъщата. Сега ще видим. Следва 2 ра част от представлението.
148
0
 
38
 
! Отговори
Щерю преди 5 години
Проблем! Българският депутат и министър е много крадлив...
147
1
 
29
 
! Отговори
kan4o преди 5 години
"Дружна песен днес да екне,песен песен на труда"Българина е чувствителен-45 % от него споделят апартаменти,жилища и къщи поне с две поколения живеейки заедно.Колко българи са реализирали мечтата си за собствено жилище?При тези цени и корупция в държавата отплатата за властта е една-евтини апартаменти и живеене наем на аванта за родните ни нечувствителни политици.Запейте дружно песента - ОСТАВКА!
146
28
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По времето на Жан Виденов получавахме под 4 долара заплата на месец.Значи тогава не просто са крадели,ами са грабели и трохите,но нямало нищо доказано.Тогава беше най зле.