Симеонов защити Цветанов и Цачева: Защо ги изкарват злодеи?

Не може да се държи сметка за имотна сделка, заяви лидерът на НФСБ
24 мар 2019 13:48, Красимир Ангелов
344
Симеонов защити Цветанов и Цачева: Защо ги изкарват злодеи?
Снимка: Булфото

Лидерът на НФСБ Валери Симеонов защити шефа на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов по повод обвиненията към него за закупен апартамент в столичния квартал "Изток".

Още по темата
"За случая с Цветан Цветанов моето мнение е, че никой не може да държи сметка за имотна сделка, при която едни 200 кв. м се заменят за 240 кв. м с доплащане. И двата закупени апартамента са в един и същ квартал при аналогични цени и не става въпрос за никаква злоупотреба или нарушение на закона", заяви Симеонов пред "Фокус".

"Нека тези, които в момента се упражняват, включително моите партньори, дали е било морално да се подава оставка, нека първо да отговорят има ли закононарушение. Ощетена ли е общината, държавата, платени ли са данъците? Не мога да разбера за какво някой по най-лумпенски начин и то основно медиите, ще държат сметка за това на каква цена ще бъде закупен един апартамент, след като са спазени законите и са платени данъците", заяви бившият вицепремиер.

Според него става въпрос за обвинение, абсолютно немотивирано, необосновано и неаргументирано. "Просто ти казват: "Този е злодей" без да докажат или да кажат по какъв начин. Защо да е злодей, какво е направил?", попита Симеонов.

Той бе категоричен и че няма абсолютно никакво основание за оставката на Цецка Цачева. "Специално тя е един от най-почтените и неукорими в своята дейност политици",  посочи лидерът на НФСБ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


344
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
274
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Единствените които биха били ощетени ако Цветанов не е платил истинската цена са Артекс. Те не се оплакват. А вас какво ви засяга?Престижа че толкова политици са си купили апартамент в построена от Артекс сграда не се измерва с пари. Той говори за качество и ще им доведе много богати клиенти. Артекс биха им дали апартаментите без пари срещу този престиж ако това не би довело до още по-голям вой. Като не можете да изкарате собствени пари броите парите на хората и завиждате.
273
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не подкрепям интригантските методи на БСПТЕЗИ АПАРТАМЕНТНИ СДЕЛКИ СА ДРЕБОЛИИ...НИКОЙ ОТ ПОЗНАТИТЕ МИ НЕ Е С БСП И НЯМА ДА ГЛАСУВА ЗА ТЯХ
272
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Преиграва се с тези апартаменти тоя път.Вдига се смешен медиен шум, а голямата корупция си върви...Защо не се разследват големите строителни фирми ?
271
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименТи народа ли си бе ?!?
270
10
 
5
 
! Отговори
Даааа преди 5 години
Напълно подкрепям Симеонов. Поръчковите интригантски методи на корнито са ни познати отдавна. Не спете, хора, събудете се бе.
269
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе доганчо за колко беше купил ТЕЦ Варна? За 3500 лева май.ТРИ ХИЛЯДИ И ПЕТСТОТИН ЛЕВА!!!!!!!!!А веднага се оказа, че държавата, т.е. НИЕ ще платим 200 МИЛИОНА за "студен резерв".Бая топличък ще ни излезе тоя резерв.Защо никой не вие по този повод? Къде сте народееееееееееее!
268
2
 
16
 
! Отговори
бай вълчо от хисаря преди 5 години
Ako аз си купя една колиба в гората, то ще дойде горския,полицая,пожарникаря и тн. до данъчния.В София обаче,може и да срутиш един музей/имот с отпаднала необходимост/ и да си направиш къща с мин. 500кв.м. Това може да се случи ако си министър ,виден политик и всякакъв ***.
267
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Най-добре е Цецо да обедини всичките си апартаменти в един,за да не дразни хората,че има 6-7 и да не излага толкова ГЕРБ
266
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ОТСТРАНЯВАНЕТО НА ЦВЕТАНОВ СЕ ПРЕВЪРНА В НАЦИОНАЛНА КАУЗА И НАРОДА НЯМА ДА СЕ ПОМИРИ ДОКАТО ТОВА НЕ СЕ СЛУЧИ...
265
1
 
16
 
! Отговори
Жабата преди 5 години
бандитска физиономи
264
16
 
4
 
! Отговори
Прав е преди 5 години
Да вземем да изхвърлим всички деца на комунисти от апартаментите им построени с народни пари в най-хубавите квартали на София викам аз! Това са все отчуждени стари къщи собствениците на които са изпратени в Люлин, Обеля и подобни "заменки" танто за кукуригу.Днес се правят на много принципни и пищят на умряло, понеже все им се привижда че, някой е откраднал повече от тях. Почнаха с мандрите и от тогава не са спирали. Затова да започнем с апартаментите и да стигнем до предприятията и заводите викам АЗ.
263
14
 
7
 
! Отговори
Прав е преди 5 години
При цена 1000 на квадратен метър, Цв. е заменил 200 квадратура в същия квартал за 240. Значи взел е 40 повече и е доплатил 100 000 лева. Това прави 2500лева на квадратен метър. Значи платил е 1500лева отгоре за тези 40 квадрата, или 60000 - цената на асансьора! Къде не е прав Симеонов?И да му се вижда на някого евтино - ощетил е Артекс. Ами вашите приХватизатори ощетяват директно народа! Техноимпекс беше държавна фирма а по старата конституция всичко беше собственост на народа! Ами от къде са милионите на водачката на листата ви? Ревнете за това червенушки!
262
2
 
24
 
! Отговори
PILOT преди 5 години
Този знае,че вече парламента ще го види само на картинка и гледа да удари едно коленце като за последно ! Патриот ли ....... долен лъжец и мерзавец !
261
3
 
23
 
! Отговори
Аз преди 5 години
Защото са извършили данъчни измами, възползвайки се от властта си. И Цветанов оставка!
260
2
 
3
 
! Отговори
хахо преди 5 години
Едно време скачахте и скандирахте:мишоци,мишоци....,а сега ши треба да е плъхоци,плъхоци.....
259
20
 
8
 
! Отговори
вгз преди 5 години
Силно подкрепям позицията на г-н Симеонов. Престъпление няма. За сметка на това брата на Янаки Стоилов ръководи група за разпространение на наркотици, но Янаки Стоилов все още е във Висшия съвет на Партията. Ето това вече е крайно недопустимо. Още по-недопустимо е негоподобни *** на обясняват кой бил престъпник и кой - не.
258
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Крим не е рускиАй на бас ,че е руски.Или 5 години ви е малко да ви стигне до гръбначния мозък.
257
2
 
29
 
! Отговори
Eee преди 5 години
Защото укриват огромни приходи и огромни данъци бете патриоте. Въобще какъв патриот сте ти и обкръжението. Закона да не е само за обикновения гражданин в тая страна или дупка?
256
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Титан на речта и мисълта.
255
3
 
21
 
! Отговори
Така е преди 5 години
Кражбите за върхушката на ГЕРБ и такива като Валери Симеонов са ежедневие. Все още има честни прокурори и съдии. Ще търкат наровете в затвора.