Симеонов защити Цветанов и Цачева: Защо ги изкарват злодеи?

Не може да се държи сметка за имотна сделка, заяви лидерът на НФСБ
24 мар 2019 13:48, Красимир Ангелов
344
Симеонов защити Цветанов и Цачева: Защо ги изкарват злодеи?
Снимка: Булфото

Лидерът на НФСБ Валери Симеонов защити шефа на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов по повод обвиненията към него за закупен апартамент в столичния квартал "Изток".

Още по темата
"За случая с Цветан Цветанов моето мнение е, че никой не може да държи сметка за имотна сделка, при която едни 200 кв. м се заменят за 240 кв. м с доплащане. И двата закупени апартамента са в един и същ квартал при аналогични цени и не става въпрос за никаква злоупотреба или нарушение на закона", заяви Симеонов пред "Фокус".

"Нека тези, които в момента се упражняват, включително моите партньори, дали е било морално да се подава оставка, нека първо да отговорят има ли закононарушение. Ощетена ли е общината, държавата, платени ли са данъците? Не мога да разбера за какво някой по най-лумпенски начин и то основно медиите, ще държат сметка за това на каква цена ще бъде закупен един апартамент, след като са спазени законите и са платени данъците", заяви бившият вицепремиер.

Според него става въпрос за обвинение, абсолютно немотивирано, необосновано и неаргументирано. "Просто ти казват: "Този е злодей" без да докажат или да кажат по какъв начин. Защо да е злодей, какво е направил?", попита Симеонов.

Той бе категоричен и че няма абсолютно никакво основание за оставката на Цецка Цачева. "Специално тя е един от най-почтените и неукорими в своята дейност политици",  посочи лидерът на НФСБ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


344
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
254
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
като чуеш обединени потриоти разбирай гербави патерици
253
14
 
4
 
! Отговори
Байфидан преди 5 години
До да знаеш. Та да си знаеш, че не позна. Това с вкарването в затвора го четем от 2013. Сега сме 2019. А и от теб не зависи нищо.
252
6
 
3
 
! Отговори
Валери преди 5 години
До 283. А ти кой си, та знаеш как точно стоят нещата? В прокуратурата ли работиш или може би в ЦРУ. Аман от самозвани.
251
2
 
15
 
! Отговори
Да знаеш преди 5 години
Симеонов, казах на Дончев, казвам и на теб. Наближава времето,когато ще бъдете съдени и вкарани в затвора. Пръв ще е Борисов. Оградата и престъпното ти високомерие, ще ти изядат главата. Пътник към затвора си.
250
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
не са злодеи ,но са интересчии и се възползват от служебното си положение,не е морално да имаш власт и да се възползваш от това,а това е точно такъв случай
249
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Симеонов, ти не си патриот!
248
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И ти плачеш за прокурор,ама кой да те подведе под отговорност,като придворната ви съдебна власт се покри в миша дупка.
247
6
 
6
 
! Отговори
Никой преди 5 години
Никой нема право да ги пита каквото и да било!Те магат да правят каквото си искат!Кое не е ясно?
246
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гарван ,гарвану ... И тоя има опит, с вагони винкел от ,,Дебелт ,,.Няма начин ? Ако трябва,с .. ще ги заащитава , Щото влака ,тю -тюю .заминава . Кога пак ще падне да прави ,,огради ,,за стотици милиони ?
245
2
 
26
 
! Отговори
Искрено преди 5 години
Цветанов от милиционер стана милионер. Добре, че не е бил портиер, защото щеше да бъде милиардер.
244
3
 
32
 
! Отговори
Винаги гнусен преди 5 години
Прав си Симеонов. Обикновено в България крадците и далавераджиите се защитават взаимно. Особено крадците, които ограбват народа.
243
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименПатриотите са най-малкото зло и не грабят в несвяст,както останалите партии!Но ако селянина Симеонов си затвори устата,ще изглеждат още по-добре.
242
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
да си дойдем на думата и се разбра колко са патриоти "патриотите"патриоти защитници на крадците и мошениците- мерсии той е същото пла.змодийче като оня с каунестата глава
241
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Задаваш ли си въпроса защо Цвък е най-мразения човек в България?Симеонов ти ...ли си,бе?Или си просто ...?Не излагай и злепоставяй патриотите,гледай си своята копаня!
240
20
 
9
 
! Отговори
Крим не е руски преди 5 години
А Нинова като купи апартамент за 21 000 в София що се мълчи за това. А Мили Йончева за 2 милиона имоти по времето на Станишев?!?!
239
6
 
16
 
! Отговори
ОНЗИ преди 5 години
АБЕ ТОЗИ *** СИМЕОНОВ ЩО НЕ СИ ВЗЕМЕ ... ФИЗИОНОМИЯ И МАНТАЛИТЕТ И ДА ВЪРВИ МАЙ.....!!!! ЕЛЕМЕНТАРЕН ТИП ....!!!!!!
238
4
 
18
 
! Отговори
Присмехулник преди 5 години
"А когато злоупотребяваш с власт и използваш тежката държавна машина и служби,за да мачкаш хората умишлено и ги рекетираш,как се нарича?"диктатура. злодейска диктатура се нарича.
237
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ПрисмехулникА когато злоупотребяваш с власт и използваш тежката държавна машина и служби,за да мачкаш хората умишлено и ги рекетираш,как се нарича?Всичките големи партии го правят,включитено и Цвъ,всъщност,той най-много!
236
6
 
8
 
! Отговори
До обективен от наро преди 5 години
Всички фирми трябва да престанат да вписват данъчни оценки наистина!Реално цената обаче не е 650 а 2500 : за допълнителните 40 м2 (заменил е 200м2 за 240м2 в същия квартал) , след като е доплатил 100000лева - тези 40м2 излизат 100000/40=2500лева нали така? Имотите там вървят по 1000 на м2, но екстрата е заради асансьора вероятно. Сигурно е получил отстъпа в сравнение с някой друг - ама колко ще да е? хайде дай да поговорим за милионните заводи продадени за по няколко хиляди, а?
235
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нормално е, за човек без никакъв морал и камък, вмсето сържце, да ги приказва такива. Не е норамлно, че го държим в политиката и му обръщаме внимание, обаче!!