Борисов благодарен на Турция заради мигрантите

Анкара ги спирала, нямало натиск на границата ни
Обновена: 25 мар 2019 11:43 | 25 мар 2019 11:38, Камелия Цветанова
39
Борисов благодарен на Турция заради мигрантите
Снимка: МС

Темите за терористичните заплахи, борбата с организираната престъпност и международното сътрудничество по наказателноправни въпроси, обсъдиха премиерът Бойко Борисов и главният прокурор на Турция Мехмет Акарджа, който е на посещение в София по покана на българския си колега Сотир Цацаров.

Борисов и Акарджа оцениха високо изграденото сътрудничество между България и Турция в областта на сигурността, миграцията и наказателноправните въпроси, съобщиха от правителствената пресслужба.

"Турция освен наш непосредствен съсед е и важен партньор в областта на миграцията и борбата с тероризма", е заявил премиерът.

Той е подчертал, че резултатите от сключеното споразумение с Турция се виждат и в момента към българо-турската граница има нулев мигрантски натиск.

"Споразумението между ЕС и Турция е важно за всички европейски държави", е посочил Борисов и е  допълнил, че мирът и диалогът са най-доброто средство на дипломацията

Борисов е припомнил и че само преди година във Варна беше проведена знаковата среща ЕС-Турция, която е дала положителна насока на развитие в отношенията между Анкара и Брюксел.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
2
 
5
 
! Отговори
1 преди 5 години
След турчина гл.прокурор,идва и ЛАУРА КЬОШЕВИ,дали ще има целувки и прегръдки,или слънцето,ще хвърли асансьорчиков,в краката на ЛАУРА.
22
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ех фараоне Тутантиквунии как не схвана че Турция и дреме на обрязания дали България ще стане бежански търбух или не нл България е външна граница на ЕС и вход към него и чрез ситуацията с мигрантите в нея Ердоган може да изнудва ЕС за какво ли не.Тутантиквунии се набърка в чужда игра далеч над нивото му и пак не схвана.Дано и да не пистрадале от това.Ердоган гради имидж пред гласоподавателите си, като Путин със завоевания, засега се е насочил към Северена Сирия тъй че фараона да не се обажда.
21
4
 
9
 
! Отговори
Апартамент в Туркия преди 5 години
Боко е пътник. И продължава с гафовете. Точно сега не трябваше да припарва до турските си приятелчета, защото още по-ясно му лъсват задните части. Има и вариант да си купува луксозен апартамент в Турция, ако му се наложи да бяга. Говорил да му го дадат на 500 евро, но му казали да си *** и ще трябва да се ръси по нормалните цени.
20
7
 
16
 
! Отговори
Шопо преди 5 години
Бацето да не забрави да благодари и за църквата ,,Св.София,, ,която Ердоганоглу ще превръща отново в джамия ! Евалла,Бацко ! Велик си !!!
19
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този същия , с когото Боко се здрависва, иска арест и присъди над 4 български граничари , за инцицент с турски бракониери и продължава да води дело срещу тях в Турция задочно! За това нашия умник се прави на ударен, а да му прави теманета и да четка султата явно се сеща!
18
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
https://dnes.dir.bg/obshtestvo/oshte-edin-politik-ot-vlastta-s-apartament-ot-arteks - буквално на няколок пресечки от апартамента на Цветанов Цветан Цветанов.
17
1
 
24
 
! Отговори
НОВИНА преди 5 години
и заместникът министър на енегеретиката Красимир Първанова е уреден с апартамент от Артекс на цена 616 лева кв. м.
16
7
 
21
 
! Отговори
Роб на влаЗта преди 5 години
Боко ....отивай.Ще те преживеем веднага .Такива *** като теб от 89та година насам с лопата да ги ринеш и расте наглостта им и лакомията прогресивно.Нямате задънване .
15
8
 
15
 
! Отговори
смях цирк преди 5 години
Турците използват сирийците да им работят затова не ги пускат ефтино,Гърция е пълна и отам заминават за Европа и т.н.България няма какво да правят то всичко БЯГА ще останат ГЕРБ само да управляват.Всички кюрди който бягат от режима ,Борисов ги ПРЕДАВА ОБРАТНО не им дават обежище политическо,Страхлив да не си развали приятелството с Ердоган.С ограда и без няма значение ...
14
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя още колко пъти ще благодари на шефа си?
13
7
 
20
 
! Отговори
OT KAKTO преди 5 години
започна да се прегръща с ЕРДОГАН ТИКВАТА спря да набива филии с мас
12
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не е зле като фърли топа да го погребат при неговите си хора - в Истанбул.Тук не ни трябва.
11
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоз, ако знае колко свинска мас е изял Бойко ще побегне през глава.
10
0
 
11
 
! Отговори
1 преди 5 години
До Анонимен-5 ***,твоя любим,случайно да е фашист,най-младия комунист,в 1354 годишната история България,втори няма да има,защото,вече няма комунизъм.
9
14
 
10
 
! Отговори
до 9 преди 5 години
Ще разбереш, като се съедини ислямската дъга от Албания през Косово и Македония до Турция.
8
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не благодарен, а НАВЕДЕН е точната дума---СЛЕД КАТО НЯМА МИГРАНТСКИ НАТИСК "НАВЕЖДАНЕТО" НА БОРИСОВЯВНО ВЪРШИ РАБОТА, А
7
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Той е подчертал, че резултатите от сключеното споразумение с Турция се виждат и в момента към българо-турската граница има нулев мигрантски натиск.---ЩО ДА СМЕ ЗЛЕ В ОТНОШЕНИЯТА С ТУРЦИЯ, КАТО МОЖЕ ДА СМЕ ДОБРЕ
6
21
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А зашо строим лагери?????АЙ СТИГА РЕВАХТЕ ЗА 5000 БЕЖАНЕЦА БЕ....НЕ СА МИЛИОНИКАКТО ПРЕДИ
5
28
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Жив и здрав да си Бойко, да пискат *** още дълги години
4
5
 
29
 
! Отговори
Българина преди 5 години
А зашо строим лагери????? От благодарност ли? Герб регистрираха дост които сега правят сепаратистка подписка, герб искаха да се приеме ИК, герб искаха да се опростят данъците на мюфтийството, герб са Граждани за Еничарство на Република България!