Цачева си тръгва, кой ще я замести?

Днес ще стане ясен временният правосъден министър
25 мар 2019 08:12, Петя Славова
136
Цачева си тръгва, кой ще я замести?
Снимка: Bulgaria ON AIR

Временно изпълняващият длъжността правосъден министър ще стане ясен днес. Очаква се да бъде обявено кой от заместниците във ведомството ще заеме поста до избора на нов министър предаде Bulgaria ON AIR.

Още по темата


В събота Цецка Цачева подаде оставка заради скандала с евтините жилища, купени от представители на властта от строителна фирма "Артекс". Още в петък Цачева поиска от прокуратурата и Комисията за противодействие на корупцията да проверят сделката, а ден по-късно подаде оставка.

Освен нея, с поста си се раздели и зам.-министърът на спорта Ваня Колева, която също се оказа замесена в имотния скандал. Цачева обяви, че излиза в отпуск, докато оттеглянето ѝ бъде гласувано в Народното събрание.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


136
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Красива българка.
61
3
 
26
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
ЦЕЦКА И ЦВЕТАНОВ СА ГАЛЕНИЦИ НА ВЛАСТТА БУДА ТЪЙ , ЧЕ ПАК ЩЕ ОТЪРВАТ ЗАТВОРА!!!!ИНАЧЕ ЗА ИВАНЧЕВА МИЛОСТ НИКАКВА ЩЕ ГНИЕ 30 ГОДИНИ КАТО , ЧЕ Е УБИЛА ПОНЕ 2-*** ДУШИ СРАМ!
60
3
 
22
 
! Отговори
обективен преди 5 години
Измама в особено големи размери ,Укриване на данъци ,Пране на пари-това са обвиненията които трябва да бъдат повдигнати на Цеца Рабфака!И дано си намери добър адвокат ,защото с нейните умения ще лежи минимум 5 години.Престъпленията са супер лесни за доказване , а закона предвижда от 5 до 15 години за всяко едно от престъпленията.Макар че има утежняващи вината обстоятелства-деянията са извършени от длъжностно лице!
59
3
 
24
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
80% ОТ ЕЛЕКТОРАТА НА ГЕПБ Е СЪСТАВЕН ОТ ПЕНСИОНЕРИ ОЗЛОБЕНИ НА КОМУНИЗМА И ГЛАСУВАЩИ ЗА БУДА-ЛИСОВ ЩОТО ТОЙ ИМ ОБЕЩАВАЛ, ЧЕ ЩЕ НАКАЖЕ БКП ХА ХА ХА ХА ХА :D
58
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Майко не си отивай!
57
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да се конфискува апартаментът за укриване на данъци. Нали затова сега разследват разни бизнесмени. Оставката лесно се подава след далаверата.
56
0
 
29
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
ЛИЦЕТО НА ГЕПБ!!!ЦВЕТАНОВ , ЦАЧЕВА И БОРИСОВ!! КОЙ ОТ КОЙ ПО-КРАДЛИВ И ИЗМАМЕН!
55
19
 
3
 
! Отговори
наблюдател преди 5 години
Интересно че про БСП активистите не са активни в тази статия.Не така стои въпроса в статията за Плевнелиев.Явно той ги притеснява далеч повече въпреки че не се кандидатира за втори мандат.
54
1
 
23
 
! Отговори
агитпроп преди 5 години
Кой ще я замести? Георги Харизанов от Напоителни системи! Мъжката Калинка на герб!
53
2
 
12
 
! Отговори
Х преди 5 години
Може би ,Георги Марков все пак бивш конституционен съдия,от гражданската листа, но и голям приятел на Борисов.
52
1
 
19
 
! Отговори
Smurf преди 5 години
Цачева си тръгва кой ще я замести ...поредната Калинка с диплома от Рабфака
51
1
 
8
 
! Отговори
A преди 5 години
До Байфидан 55Защо, и ние заслужаваме евтини апартаменти, дълги години да живеем в държавно огромно жилище на супер нисък наем, да ни правят с държавни пари всека година основни ремонти и ново обзавеждане на жилището- не съм завиршил с протекции от партиен секретар висше образование - чвявял съм се на общо основание, подготовката ми като специалист е отлична, защото не съм разчитал на подкрепа и подбутване от партиен функционер и преди и сега, нямам и не съм имал и тарабати дори. Да изброявам
50
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На кого ни оставяш майко на нацията?!!!
49
8
 
12
 
! Отговори
Байфидан преди 5 години
Ами може Елена Йончева. И тя си е купила евтини апартаменти.
48
2
 
27
 
! Отговори
ха-ха преди 5 години
Всички които са имали контакт с Цецка са на мнение ,че е по-скоро хубава ,отколкото умна.Цецка е "корифей" в правото-въведе термина "окончателен нотариален акт".Ти да видиш...Направо кърти с глупостта си.
47
4
 
12
 
! Отговори
Майката на нацията преди 5 години
си тръгва!Каква загуба само.КЪДЕ Е БАЩАТА кръстника на тази "МАЙКА" А ЦВЕТАНОВ след като се върне от "молитвенната закуска" да си понесе наказанието.това е висша форма на КОРУПЦИЯ по високите етажи на властта.БЪЛГАРИЯ в момента е без ЗАКОНИ,без ВЛАСТ,търкаля се в ПРОПАСТТА а тя става все по-дълбока.ДОКОГА!
46
1
 
15
 
! Отговори
ха-ха-ха преди 5 години
Всеки , абсолютно всеки може да замести грозната и невежа Цецка от с.Добруша ,Ловешко.Тази невзрачна женица едва избутала Рабфак ,беше единствената адвокатка в Плевен ,наказана от адвокатския съвет заради некадърност и безхаберие.Юридическите знания на Цецка са колкото на първокурсник.И двете с монтанското светило Фидосова/която още си търси дипломата/ за срам за правото в БГ.
45
1
 
11
 
! Отговори
Крумов преди 5 години
До 45.Да,друже много си прав ,че всички ще скочат да я защитават. Това са вече гледани и изтъркани номера, но винаги вършат работа.
44
3
 
13
 
! Отговори
Крумов преди 5 години
Не,не си отивай хубавице ще ми бъде тъжно. Не си отивай, ти си незаменима.
43
3
 
7
 
! Отговори
До4444 преди 5 години
Плюс 5 лв. днес з хвалебствие. С тази скорост след 589 години ще събереш кинти за апартамент като на Цецо. Гаврош.