Караянчева упрекна Радев: Гледа само към ГЕРБ

Разделение в ГЕРБ няма, смята председателят на парламента
26 мар 2019 11:45, Красимир Ангелов
268
Караянчева упрекна Радев: Гледа само към ГЕРБ
Снимка: БТА

За съжаление президентът Румен Радев се е съсредоточил само върху ГЕРБ и за него друга партия не съществува, обяви във Варна председателят на Народното събрание Цвета Караянчева.

Още по темата
Тя коментира скандала с апартаментите на политическия елит и посочи, че това фиксиране на Радев върху партията я притеснява, тъй като по думите й президентската институция би трябвало да е неутрална или когато говори, да е в общ план, за всички.

Караянчева отбеляза, че скандалът с имотите показва, че вече се навлиза усилено в предизборна кампания, тъй като в общественото пространство се вадят неща, станали преди доста време. Тя допълни, че решение за бъдещето на Цветан Цветанов ще бъде взето утре на заседание на Изпълнителната комисия на ГЕРБ, когато той се прибере от САЩ.

Караянчева каза още, че разделение в ГЕРБ няма и всички в партията са за прозрачност.

Председателят на парламента участва във Варна в отбелязването на 106-ата годишнина от превземането на Одринската крепост и Деня на Тракия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


268
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
172
23
 
5
 
! Отговори
др угар преди 5 години
а бе госпожо караянчева та как няма да гледа само вашата партия президента та ние другарите сме безпогрешни столетницата е чиста като пириндска вода а и президенчето е нашо другарче та нали ние го направихме човек иначе още щеше да витае воблаците и да гони михаля.
171
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
БСП............победа!Корнелия Нинова.............премиер!
170
5
 
12
 
! Отговори
Mitko преди 5 години
Бойко, махай ги тия! Ще те завлекат на дъното! Току виж, пак съм гласувал за теб!
169
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Президентът Румен Радев е прав, ГЕРБ-ерите са едни такива крадливи , лъжливи и корумпирани, за нищо не стават!!
168
1
 
29
 
! Отговори
Христова преди 5 години
Според Караянчева, "-Защо сега тези компромати!" Е , крадете си, ние да си мълчим, мир да има. Особено сега, когато идват избори! Радев не ви е виновен, че сте мафия. Казай много ясно " Всички партии" Но, крадецът ГЕРБ, ЧУВА каквото ми се ще. Е, дойде Видовден.
167
0
 
28
 
! Отговори
Митко преди 5 години
Ама с ГЕРБ и ти си отиваш *** Цеце! В Пекин /Виетнам/ или Ямайка /Япония/. Всичко е заради твоята вопиюща неграмотност. В Кърджали може да има добри учители, но ти не си внимавала в час по география...
166
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Трябва да се подпукат строителните фирми - колко им струва труда и колко надценка слагат , тук скрити брокери да ми обясняват ,че това е пазарлък и колкото изкараш, по този тертип всички могат да си слагат каквато надценка искат , все едно - нас контрол не ни лови, после бой по брокерите , куцо и сакато стана имотен брокер , мечтата им е от един имот - годишната заплата , останалото- кяр , но тази проверка няма да се направи ,защото това не е балон , а жив ЦИРЕЙ- пръсне ли се майко мила
165
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само някой да стъпи накриво и тая е на първа линия да го сочи с пръст и да го напада. Ама като се случело на нейната партия- не трябвало да се прави така.
164
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И това мекото Цвете е не кое да е а острието на ГРОБ, то бива безочие,у ама...
163
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бойковизма дойде на власт като сееше омраза към всички политици, а те били честни. Ето сега надминаха по крадене всички, само Костовите ги водят, но па се коалираха с тях. Каква ще е тая коалиция за евроизборите - коалицията пакет Макрон, корупция за милион. ГЕРБ-ДПС двете турски партии плюс крадците на прехода от СДС - трикаджиите
162
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
тия са такива безсрамници, че са се омазали в корупция а по телевизията раздават присъди на опозицията. Нинова била Лъжа, а тя десет пъти осъди, тоя честния. Йончева и тя била лъжа и тя ги съди - Е КОИ СА ЛЪЖЦИТЕ. Оставка, избор на главен прокорор от народа и да пълни килията на Иванчева вече с виновни.
161
1
 
28
 
! Отговори
сиромах преди 5 години
Цветке,Цветке,ако и със съпругът си така непрекъснато търсиш кусури и то неоправдани няма да се изненадам ако започне да те ремонтира всеки ден и то много здраво!Абе ти не млъкна бе като оня заради чиито простотии страната ни плаща и ще продължи да плаща обезщетения на невинните обвинени от него!Какво грешно е направил Р.Радев и какво невярно е казал,защото ми е много трудно да се сетя?Много Ви е страх от истината защото понякога боли и то много!
160
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Президентът направи изказването си след разгласяване на случая с апартаментите .Забележките са му напълно основателни ако тая пак не е разбрала не знам какво прави там освен да трупа пачки
159
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Започвам да разследвам кои мои познати гласуват за ГЕРБ за да прекратя всякакви отношения с тях. Не е луд който яде баницата! То бива *** народ, но това започва да излиза извън рамките на гротеската!
158
2
 
32
 
! Отговори
Веселинов преди 5 години
Тази освен че е глу.па.ва, изглежда че е и глуха. Чух изказването на Радев, когато каза "ВСИЧКИ ПАРТИИ" да си погледнат в канчетата и да си направят изводите. Това , всички партии да не означава ГЕРБ1, ГЕРБ2, ГЕРБ3 и т.н??? Само питам. Нищо лично. Когато някой се изказва, особено когато е на таково ниво като нея, трябва добре да е запознат с това, което критикува, а не да се ИЗЛАГА за пореден път
157
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ревнува-сигурно иска да гледа към нея !?!?!?
156
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А ДЕЦАТА СЪБИРАТ КАПАЧКИ ОТ БУТИЛКИ, ЗА КУПУВАТ КУВЬОЗИ.Би трябвало да се проверят доходите на Цветанов и имотите му. Дали едното съответства на другото
155
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В ГЕРБ ГОВОРЯТ ЗА ПРОЗРАЧНОСТ???ДНЕС ДА НЕ Е ПЪРВИ АПРИЛ?
154
1
 
35
 
! Отговори
ами преди 5 години
Цвете, мила мамина..къде да гледа Президента на една държава,ако не в бъркочите,които творят хората,които управляват вече 10 г??? Или искаш вие да си дундуркате както си го правите 10 г. и никой копче да не може да ви каже,защото вие управлявате?!?Който се осмели да ви критикува автоматично става ваш враг,доносник,комунист,не уважаващ демокрацията и т.н. Просто няма по висша форма на наглост от най-нагъл. Вие тази форма отдавна я прескочихте и няма с какво да квалицифираме вашата арогантност
153
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Апартаментите май са за отвличане на вниманието от милиардите, кото ГЕРБ открадна от обществените поръчки и еврофондовете.