Караянчева упрекна Радев: Гледа само към ГЕРБ

Разделение в ГЕРБ няма, смята председателят на парламента
26 мар 2019 11:45, Красимир Ангелов
268
Караянчева упрекна Радев: Гледа само към ГЕРБ
Снимка: БТА

За съжаление президентът Румен Радев се е съсредоточил само върху ГЕРБ и за него друга партия не съществува, обяви във Варна председателят на Народното събрание Цвета Караянчева.

Още по темата
Тя коментира скандала с апартаментите на политическия елит и посочи, че това фиксиране на Радев върху партията я притеснява, тъй като по думите й президентската институция би трябвало да е неутрална или когато говори, да е в общ план, за всички.

Караянчева отбеляза, че скандалът с имотите показва, че вече се навлиза усилено в предизборна кампания, тъй като в общественото пространство се вадят неща, станали преди доста време. Тя допълни, че решение за бъдещето на Цветан Цветанов ще бъде взето утре на заседание на Изпълнителната комисия на ГЕРБ, когато той се прибере от САЩ.

Караянчева каза още, че разделение в ГЕРБ няма и всички в партията са за прозрачност.

Председателят на парламента участва във Варна в отбелязването на 106-ата годишнина от превземането на Одринската крепост и Деня на Тракия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


268
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
132
1
 
29
 
! Отговори
Пекинска Патица преди 5 години
Кво била казалал любовницата на Цветанов ?
131
30
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Да, всички гледаме към ГЕРБ, но не ме забравили имотите и фирмите на червените бандити! Президентът да каже нещо за Техноимпекс на Нинова, но мълчи, защото тя го набута на държавния пост! За съжаление Радев е президент само на червената олигархия, останалото е прах в очите на хората, ограбвани 30 години от политическия си елит!
130
8
 
18
 
! Отговори
Пешо преди 5 години
Има ли данни Артекс да са продали поне един апартамент на т.нар. пазарна цена от 2000 евро/кв.м?? Изглежда че тази цена е изкуствено надута, за да гонят случайните купувачи, а реално си продават на нормални цени.
129
3
 
34
 
! Отговори
Умница преди 5 години
Караянчева ще научи коя е столицата на Китай, само ако Цвъсансьора емигрира в Пекин.
128
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Разделение в ГЕРБ няма, смята председателят на парламента...Тоест как?!?Всички крадат колективно, всички си купуват апартаменти на безценица, всички изнудват бизнеса?
127
3
 
39
 
! Отговори
Smurf преди 5 години
Тая научи ли къде е Пекин преди да дава акъли на Радев
126
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не само президента гледъ към ГЕРБ , целият народ ни е втренчил очи в ГЕРБ , партията която единствено създава корупцията за да се"бори" с корупцията . И колкото повече се "бори " толкоз повече я създава сред нейните си хора и така вече цели 10 години .
125
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не разбрахте ли ,че докато не паднат глави на подобни парашутисти и подобни на нея ***, не в политически а в буквален смисъл, оправия няма да има. Трябва да държи влага на следващите да знаят какво чака предателите!
124
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
нагли ***, накупили си апартаменти м кой преди 5 години, кой преди 1, сега преди много време било. Разстрел за вас!!! Долна *** също като тази на снимката!
123
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Караянчева каза още, че разделение в ГЕРБ няма...Караянчева отбеляза, че скандалът с имотите показва, че вече се навлиза усилено...Караянчева допълни, че решение за бъдещето на Цветан Цветанов ще бъде взето утре...Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева обяви във Варна, България, че Пекин е столица на Виетнам...P.S. Навремето, един друг председател на Народното събрание, Цецка Цачева обяви, че петелът е безгръбначно животно... :)Абе, преЦателки на НС, бе...от ГЕРБ (хи-хи!) :)
122
0
 
30
 
! Отговори
КараКанчева преди 5 години
Заместник на Цвъки Ушков за помия по Президента ! Смятам, че са го натирили !РЕЗИЛА за Собственика на ГЕРБ е пълен !
121
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тази поредна герберска калинка, попаднала случайно на най-високото място в държавата,по-добре да замълчи , защото гербджийските престъпления спрямо народа въобще не се изчерпват само с апартаментите.
120
0
 
30
 
! Отговори
СМЯХ В ЗАЛАТА преди 5 години
Правосъдния министьр Цачева признава че е викнала адвокат за съвет по сделката с апартамента.Сделката по апартаментите е подсъдна защото ВСИЧКИ ОТ ДРУЖИНАТА са дали пари "под масата" за да избегнат данъка върху покупкара. ЕЕЕЕЕ гаси правовата държава!Някой влачи диря НЕМА!
119
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А кого да гледа, Цвето, като вие правите скандал след скандал.
118
1
 
28
 
! Отговори
Адаши преди 5 години
Заради вас хората ще спрат да си кръщават децата с тази хубави имена.
117
10
 
4
 
! Отговори
баба мара преди 5 години
да тои ген радев от сутрин до вечер гледа как да се заяжда с някои
116
24
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Стига сте нападали цветан на умряло куче нож не се вади.
115
1
 
19
 
! Отговори
бай Тошо преди 5 години
До До 119Нали и аз това казвам, не е за пръв път депутат да си купува апартамент с народни пари, нито ще е за последен. Да си депутат от властта и поне 2-3 апартамента да не си докараш за мандата, то си е за съжаление, сиромашка работа. Така е при капитализма за съжаление, няма какво да се направи!
114
0
 
31
 
! Отговори
ИСКА ИМ СЕ преди 5 години
"фиксиране на Радев върху партията я притеснява, тъй като по думите й президентската институция би трябвало да е неутрална или когато говори, да е в общ план, за всички." Никой да де вижда и да не говори за издънките на ГЕРБ, иска им се да се говори общо за всички а гафовете на герб да се замитат под килима. Българина обаче всичко вижда и си е направил вече изводите.ТЪРПЕНИЕТО Е ИЗЧЕРПАНО!
113
0
 
35
 
! Отговори
до 128 преди 5 години
Цветанов не защитава никакви интереси на България.Той е на частно парти във Вашингтон послучай Международния ден на Евреите, неговите господари.