Симеонов: Без Цветанов в НС ще се работи трудно

Според него ролята му е изключително важна
27 мар 2019 14:32,
84
Симеонов: Без Цветанов в НС ще се работи трудно
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Лидерът на НФСБ Валери Симеонов определи Цветан Цветанов като политически посредник и обединител и заяви, че евентуалното му отстраняване би довело до трус.

Още по темата

"Отстраняване на Цветанов ще доведе до трус, без него в парламента ще се работи много по-трудно, ако въобще институцията работи", каза Симеонов.

Според него ролята на Цветанов е изключително важна, значима и незаменима фигура на посредник между различните групи и крайни полюси в различните законопроекти и решения.

"Той е човек, който аз специално с всяка година виждам, че се усъвършенства в ролята си на политически посредник и обединител", добави Симеонов, цитиран от "Фокус".

На въпрос дали малката коалиция ще иска Цветанов да не бъде изваждат от парламента, Симеонов посочи, че всяка партия си решава кадровите въпроси сама.

"Няма да позволя да ми казва какво да правим ние в нашата партия, сигурен съм, че никой няма на нас да позволи да се бъркаме във вътрешните организационни въпроси на ГЕРБ", посочи още Симеонов.

Преди по-малко от час Цветан Цветанов кацна на Летище София. Той бе на посещение в САЩ на годишна конференция на Американо-израелския комитет.

Той обяви, че е взел решение, но първо ще го коментира с премиера.

Очаква се Цветанов и Борисов да се срещнат веднага, за да обсъдят политическото бъдеще на зам.-шефа на ГЕРБ след "Апартаментгейт".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В. Симеонов...Гарван Гарвану око не вади, пардон Крадец, крадецу...
65
0
 
4
 
! Отговори
Миро: преди 5 години
Какъвто е Цветанов,такъв е и Симеонов!!!Много по-добре е даже и двамата да изчезват,дори и в затвора да отидат!!!Симеонов да не би като адвокат да се явява на Цветанов? Това са едни *** и предатели!!!
64
0
 
6
 
! Отговори
haha преди 5 години
Според г-н Симеонов,Слънцето ще спре да свети щото Цц не бил в народното събрание. Направо катастрофа за целата територия. ...hahahhahahaahahhahahahhhahahahhahahaaahahahhaaahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
63
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами подай си оставката щом ще ти бъде трудно без него !
62
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Досега понеже голяма производителност имахте!Законът за изборите го променяхте до ранни зори и в последния момент, а после отхвърлихте поправките заради недоволството на хората.Това е само един от примерите как работите и колко сте ефективни в парламента.И това не зависи от поста на Цветанов определено.
61
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
da
60
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ох, ще им бъдело трудно на работа. Плача, да звъннем на 112 освен?
59
2
 
8
 
! Отговори
ХАХА преди 5 години
Всички толкоз се объркаха, че не знаят последно кого да защитават и кого - не:) Валерката е един от тях:)))))))))))))))))))))))))
58
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е, че той ще продължи да си "ръководи", но зад кадър. Новият само ще изпълнява. Няма драма.
57
2
 
16
 
! Отговори
Красавец преди 5 години
На този най ще му отива раирана риза. Ще бъде красив червей.
56
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не знам как сте работили досега, но рейтингът на парламента е...8% ! Вие си отговорете защо. Ако можете. Съмнявам се.
55
2
 
18
 
! Отговори
Присмехулник преди 5 години
всички добре знаем, какъв нечовешки, самоотвержен, чеpен, къртовски, сизифовски труд пада в нс, а сега на всичкото отгоре там ще се работи и трудно... ей, тоя народ си разсипа народните представители от бачкане, като в концлагер.. и нищо чудно на следващите избори никой да иска да се кандидатира за такъв... ми да! вервайте ми!
54
2
 
17
 
! Отговори
Митко преди 5 години
Валерка, Валерка...таман бях решил да гласувам за теб! Кво го защитаваш тоо малограмотник?
53
1
 
17
 
! Отговори
ШМАТКА преди 5 години
Ееее ,споко бе, валерка! Нали знаеш, че незаменими хора няма-има незабравими ,но дълбоко се съмнявам ,че цветето е и от тези!
52
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
То бива навеждане и натягане, ама това на Симеонов е просто гнусно...
51
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
щом ти е непоносимо-НАПУСНИ! никой не те държи насила там !
50
3
 
19
 
! Отговори
Пия си хапчетата преди 5 години
А без Сименонов кога? Не е ли време да изринем и лудото Валерче? Кога ще направят психотест за депутатите, че като гледам крадци с лъжци и шизофренни се прескачат в пленарна зала.
49
1
 
0
 
! Отговори
Стършел преди 5 години
До Бивш симпатизант на......ти си бил голям дълголетникл
48
3
 
13
 
! Отговори
до анонимен 49 преди 5 години
Тук си в грешка. Цв. може да е всякакъв, но е професионалист. А профитата трябва да се уважават. Дори крадец да си ако действаш професионално заслужаваш уважение. Друг е въпросът за морала. Цвъто създаде рекетьорската машина на ГРОП и затова заслужава уважение. Но, крайно време е да прозрем, че е време всички /БКП, ДПС, сините фосили, жълтите и останалите, начело с ГРОП, вкупом да се запътят към нарочно създадените от самите тях извънредни съдилища и после - към СЦЗ !
47
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цветанов беше уволняван 2 пъти заради некадърност в 2013 г. и в 2016 г. и приятеля му Борисов пак го слага. Няма и 1 ден опит като министър или дупетат преди 2009 г. а бил физкултурник. Симеонов пък е бил чистач преди да забогатее със скрап което също е много различно от министър или дупетат.