Симеонов: Без Цветанов в НС ще се работи трудно

Според него ролята му е изключително важна
27 мар 2019 14:32,
84
Симеонов: Без Цветанов в НС ще се работи трудно
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Лидерът на НФСБ Валери Симеонов определи Цветан Цветанов като политически посредник и обединител и заяви, че евентуалното му отстраняване би довело до трус.

Още по темата

"Отстраняване на Цветанов ще доведе до трус, без него в парламента ще се работи много по-трудно, ако въобще институцията работи", каза Симеонов.

Според него ролята на Цветанов е изключително важна, значима и незаменима фигура на посредник между различните групи и крайни полюси в различните законопроекти и решения.

"Той е човек, който аз специално с всяка година виждам, че се усъвършенства в ролята си на политически посредник и обединител", добави Симеонов, цитиран от "Фокус".

На въпрос дали малката коалиция ще иска Цветанов да не бъде изваждат от парламента, Симеонов посочи, че всяка партия си решава кадровите въпроси сама.

"Няма да позволя да ми казва какво да правим ние в нашата партия, сигурен съм, че никой няма на нас да позволи да се бъркаме във вътрешните организационни въпроси на ГЕРБ", посочи още Симеонов.

Преди по-малко от час Цветан Цветанов кацна на Летище София. Той бе на посещение в САЩ на годишна конференция на Американо-израелския комитет.

Той обяви, че е взел решение, но първо ще го коментира с премиера.

Очаква се Цветанов и Борисов да се срещнат веднага, за да обсъдят политическото бъдеще на зам.-шефа на ГЕРБ след "Апартаментгейт".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ама то работи ли изобщо?
45
5
 
24
 
! Отговори
Смех преди 5 години
Вица на годината, ха-ха-ха.........
44
5
 
12
 
! Отговори
Шопо преди 5 години
Балевски !!! Такива титани на мисълта като теб и Цвъко са незаменими !!!
43
1
 
17
 
! Отговори
свобода преди 5 години
TОВА Е СДЕЛКА Парламент вие си правите комплименти за да се в власта.Сидеров,каракачанов,Борисов,Симеонов ВИЕ се подпирате за да сте в власта, а то нищо не се случва народа бяга от добро управление само че отиват в Европа,която върви напред,България НАЗАД ВЪРВИ.
42
1
 
19
 
! Отговори
Бивш симпатизант на преди 5 години
Аз като бивш симпатизант на едни от патриотите бих се изплюл върху цялата политическа класа. Не вярвам вече на никого. Бих гласувал само за извънземните и то ако дойдат. Всъщност бих гласувал и за тези, които арестуват и вкарат в затворите всички досегашни политици изредили се на кормилото на властта и в парламента. който го направи това за него ще гласувам в продължение на 1000000000000000 години.
41
4
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този се съмнява да не се разпадне парламента,защото това му е последното пребиваване там...
40
0
 
26
 
! Отговори
26765 преди 5 години
С това изказване на тоя Симеоноффф тези двамата нещо взеха да ме съмняват. Дан са си посегнали вече?
39
1
 
28
 
! Отговори
хаха преди 5 години
Абе Симеонов, ами ако да речем се случи така че Цветанов вземе и се спомине кво правите тогава бре?
38
2
 
31
 
! Отговори
Уха преди 5 години
Щом Валерката смята, че без физкултурника НС ще се срине значи , че и той не знае за какво е депутатЕдин човек не определя работата на НСАко е така парламентарните групи да напускат
37
3
 
21
 
! Отговори
Forever преди 5 години
Жал му е за Цветанов,явно го поддържа да се подвизава в парламента.
36
23
 
4
 
! Отговори
ХЕЙ преди 5 години
червени тролчета, виждам, че сте яко под строй тези дни, за сметка на техноимпекорни, която се е покрила в дън земя и ви е дала задачка срещу колко копейки се питам.
35
0
 
7
 
! Отговори
хахо преди 5 години
То май едно и също.
34
0
 
29
 
! Отговори
Гларус преди 5 години
И без петел ще съмне !
33
1
 
20
 
! Отговори
хахо преди 5 години
Вие да не би да си помислихте,че под съкращението ОПГ съм имал впредвид организирана престъпна група.Опазил ме Господ.Под ОПГ имам впредвид организирана парламентарна група.
32
19
 
5
 
! Отговори
Арменеца Гаро преди 5 години
Всички са маскари освен Бойко Борисовкак ви водят за носа медиите нямалко хора, направо ви се чудя
31
1
 
31
 
! Отговори
хахо преди 5 години
Преди 23 години си въобразявах,че по-големи некадърници и крадци от БСП няма.Преди 19 години тогавашното СДС и ОДС биха рекорда.Преди 10 години си въобразявах,че по-отвратителни и крадливи политици от тройната не може да има.Ама сегашните бият всякакви рекорди.Туй батко и братко ряпа да ядат.Сега е по линия кум-кръстник и т.н.Да ви напомня на един роман?Тогава са му викали Коза Ностра,Ндрагета,мафия,а сега ОПГ.
30
3
 
25
 
! Отговори
Да го уважим преди 5 години
Някак си, на Валери Симеонов най му отива пръв да влезе в затвора.
29
2
 
17
 
! Отговори
Този идиот преди 5 години
отдавна си би шута, няма нужда повече да се натрапва, вече е аут!
28
3
 
29
 
! Отговори
точка преди 5 години
Цветанов може и да си има положителни качества но алчността му надделя.Оставането му на какъвто и да е пост в ГЕРБ е само в ущърб на партията.Недореазумението Бъчварова също трябва да бъде отстранена от политическия живот и да не бъде посланник не само в Израел,но където и да било другаде.А Цецка Цачева няма да липсва на никого.Да работи това за което е учила.Това се отнася и за Цветанов и Бъчварова.
27
4
 
26
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 5 години
Валерката е готов ако махнат Цветанката от ГЕРБ да заеме неговото място.Дайте Прав е човекът без Цветанката не може нито да се съмне в България нито да се мръкне и какво ще правим после? Ех Винкел , Винкел от толкова много *** ще вземат херпеси по лицето да ти се покажат ти направо иззе работата на Тодоров и Биков.Само не разбирам Цветанов американец ли се явява или евреин та е присъствал на този форум.