Марешки ще работи конструктивно и с Дариткова

Това си е избор на ГЕРБ, отсече лидерът на "Воля"
28 мар 2019 12:15,
13
Марешки ще работи конструктивно и с Дариткова
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Лидерът на "Воля" Веселин Марешки обеща, че ще продължи конструктивната работа в парламента, въпреки оставката на Цветан Цветанов. Той отчете и че днес всички депутати, освен БСП, са били в пленарната зала и са се регистрирали.

Още по темата
"Даниела Дариткова е един от най-старите и високопоставени кадри в ГЕРБ, така че това си е техен вътрешнополитически избор. Ние ще работим, с когото си изберат", коментира Марешки.

По-рано премиерът Борисов обяви, че мястото на Цветан Цветанов като председател на парламентарната група на ГЕРБ ще бъде заето от шефката на здравната комисия Даниела Дариткова.

"Сутринта по-скоро видях консолидиране на парламента, защото всички парламентарно представени партии, с изключение на БСП, бяха в зала, регистрираха се и парламентът работи с много по-голям кворум и повече народни представители", добави Веселин Марешки.

Той настоя и че неговата партия ще продължава да подкрепя всички текстове, не само от ГЕРБ, а и от другите партии, които са в полза на народа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
1
 
! Отговори
ognyanz преди 5 години
За "полза на народа" Марешки винаги е подкрепял всичко, което ГЕРБ предложат, даже и Истанбулската конвенция. А иначе разправя, че е опозиция.
6
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Загубихме един титан на мисълта и сложно-съставно-безкрайното изречение. Майсторите трудно ще схванат как да му сложат плочките, в каква конфигурация и асамбълност.
5
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Eх ,едни избори как ще махнат плявата от Парламента.
4
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този *** е доказателство за нивото на българският избирател - НИСКО, ПРО'СТАШКО, с една дума ОВЧЕ !
3
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя не беше ли напуснал парламента?
2
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Магарешки е корумпиран,имаше дело за побой за една пицария.Тоя да се маха,Гуцанов БСП Борисов го хвана по бели *** с ПАРИ скрити.Всички се въртят като котка на риба чакат нещо да падне в торбата.Власта е да си реша финансовите проблеми.Цвтетанов пазарува имоти всеки търгува в парламента като Костов,Симеонов,Сидеров,Доган си взе ел.централа и се скри.ПАРОДИЯ на управление.
1
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ами ще слушка, как иначе? Нали веднага ще активират някое от многобройните му дела или данъчни проверки, кой знае защо замразени за момента