Оставката на Цветанов била за комфорта на Борисов

Тръгвал си от НС, но оставал във властта - фалш!
Обновена: 28 мар 2019 15:20 | 28 мар 2019 15:20, Камелия Цветанова
62
Оставката на Цветанов била за комфорта на Борисов
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Оставките в тази страна осигуряват комфорт на Бойко Борисов като министър-председател, който трае до следващия скандал, смята соцдепутатът Крум Зарков.

Още по темата
Според него оставката на Цветан Цветанов като шеф на парламентарната група на ГЕРБ е политически фалш.

"Той напуска парламента, за да остане във властта. Това не е морален акт, нито е осъзната отговорност. Това е прозрачен трик за опазване на влияние", упрекна социалистът.

Според него оставката на Цветанов не променя модела на управление.

"Даниела Дариткова е верен последовател на Цветанов, затова и коалиционните партньори на ГЕРБ са толкова спокойни. Те знаят много добре, че нещо уж се променя, за да остане същото. Това важи както за явните, така и за скритите коалиционни партньори", посочи още Зарков.

Според него оставката на Цветан Цветанов доказва и друго твърдение на БСП по време на дебатите по Изборния кодекс - в България демокрацията е под заплаха.

"Доказателство за това е фактът, че политик, загубил обществено доверие и свалян от всички постове чрез скандали и обществен натиск, може да бъде председател на предизборен щаб", скочи Зарков.

Червеният депутат отново поиска от името на БСП предсрочни избори.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
0
 
3
 
! Отговори
Джъстис преди 5 години
бсп - бкп са майка на герб, но в случая е прав човека
46
1
 
2
 
! Отговори
Марко преди 5 години
И на двете партии им дрънчи крайцера Аврора , да живее БКП , а наздраве
45
0
 
6
 
! Отговори
Компот ми дай преди 5 години
Десет години стигат - Комфорт ми дай!
44
1
 
5
 
! Отговори
Цецо Пенсионера преди 5 години
Идеята Цветанов да ръководи Предизборния щаб на ГЕРБ е много позитивна, перспективна и обнадеждаваща.Цецо ще може да си го върне на Борисов. Цветанов така и несхвана че ако бяха въвели електронното гласуване Мая Манолова нямаше как да влзне във уайфайла и да чете кой как къде и за колко натъкмява изборните резултати. Цецо е далеко от дигиталните технологии за постигане на убедителни изборни резултати. Човек който действа по време на изборите с фалшиви бюлетини, влачи кошници суджуци и тефтери
43
1
 
7
 
! Отговори
Цецо е велик преди 5 години
При ГЕРБ по-добре се живее от колкото при команчите на Апаха Лайфоф (ТЖ).Например, И преди и сега народа кърпи екзистенцията, от запала до заплата и имотност парцел по 24 постановление, панелка от общината. Както и кога при ТЖивков деца и бащи, зам министри, министри, скуптор с камичета и даже никаъв министър-виж Цветанов са имали на сметките си мильони, по 7-8 имота, гори, поля, собственни асансьори, да закусват в НюЙорк, мият в Егейско и почиват в собственна вила в Барцелона преди мача с Реал
42
2
 
3
 
! Отговори
до 47 преди 5 години
А при режима на тока къде зъзнеше-в къщи?Децата ми мръзнеха ,не бездомниците. Защо бай Тошо обяви социализЪма за недоносче щом спряха отвсякъде да ни дават валутни заеми. защото не можехме да ги погасявамеЗащо обявихме мораториума бе другарю. Не ми говори за 60те и 70те,все още ,,дядя Льоня" даваше /и се самоизтощаваше/ но след средата на 80те ако кажеш че си карал безпроблемно и безрежимно значи или не си бил в България или лъжеш.За това и рухна и се видя че не става по цял свят/ виж КОРЕЯ/
41
2
 
7
 
! Отговори
до 46 преди 5 години
Аз много зими съм преживял при Живков и си и нямаше нищо. Знам само, че по улиците нямаше мръзнещи бездомници...
40
6
 
2
 
! Отговори
До 42-Капитан Петко преди 5 години
Е на тези които три пъти фалираха България ли да вярваме бе невръстен юнако?Можеш ли да сравниш днешната зима с тази на Живков,Луканов и Виденов? Пак ли искаш да ,,настъпим мотиката"?Не пубере,който и да е но пореден социалистически експеримент ,ние преживелите не щем.Вие се ловете на тази въдица но после ще ги ,,ручате жабетата",ама защо и ние заради вас.Вие сте лесни взимате си капата както през 90-94 и през 97ма ,но ние вашите родители ще останем да се мъчим за пореден път,заради вас
39
0
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Народа се чуди да се смее ли или да плаче! Да се смее на цирковете които наблюдава 10 год. или да плаче за съдбата си с такива управници. Със сигурност има хора които се смеят, но за съжаление много са тези които плачат!
38
4
 
1
 
! Отговори
Круме,Круме ?!?!?! преди 5 години
Дариткова била последовател на Цветанов, а на кой да е бе Крумчо ,на дядо ти Кацамунски или на Жан Виденов? Корнелия Нинова на кого е ,,верен последовател" бе Крумчо, на чий паметник носи цветя.Румен Гечев който доведе България до държавен банкрут и сега пак дава акъл,чий последовател е ? Ами ти самият не си ли последовател на ченгеджийски фамиле род?А мама Ана не ти ли е казала чии последователи бяха тези които я заляха през 98ма с киселината?
37
0
 
12
 
! Отговори
Капитан Петко преди 5 години
КАК МОЖЕ НАРОДЕ ДА СТЕ ТОЛКОВА СЛЕПИ ПРОСТИ ЗА ДА ВЯРВАТЕ НА БОРИСОВ И НЕГОВАТА КОРУМПИРАНА КЛИКА!!!!
36
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цветанов тук на снимката пак носи папки. Цел живот носи папки и си спести за седем апартамента.
35
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
След като толкова хора от върховете на управляващата партия ГЕРБ са получили подаръци апартаменти ....И сред тях е министъра на правосъдието , и зам.председателя на управляващата партия ....Това как се нарича ?Организирана престъпна група ?Или мафия ?И си отговорете на въпроса :Защо не ни искат в Шанген ?
34
0
 
19
 
! Отговори
пипи дългото чорапче преди 5 години
Бяс ги хвана гербовете че така се посрамиха сами .Залп от гербергски ***.
33
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Комфорта на Борисов беше дотук.
32
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цветанов преминава в нелегалност.Стар комунистически прийом.
31
0
 
26
 
! Отговори
Иван преди 5 години
А наказание/затвор/конфискация?
30
3
 
26
 
! Отговори
варна преди 5 години
БСП ще спечели изборите въпреки опита за фалшификация. Герб последните два пъти ги фалшифицира а първия път има пак съмнения за това.Този път няма да успеят.
29
18
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И да има предсрочни избори ,няма да ви изберем бе ДРУГАРИ.Ние да не сме изкукали ,че пак да се подлагаме на вас....хахаххахахах мръсни долни ком....сти
28
2
 
30
 
! Отговори
Пандизчиев преди 5 години
Голямо крадене, големи далавери по 9 апартаментчета с асансиорчета!Каде е сега ЦАЦАТА, каде се е покрил.......???..., да повдигне обвинение, като Моника Маковей.