Сидеров не вижда проблем с оставката на Цветанов

"Няма да има трусове, Дариткова е спокоен човек"
28 мар 2019 10:25,
33
Сидеров не вижда проблем с оставката на Цветанов
Снимка: Булфото, архив

Въпреки напускането на Цветан Цветанов на парламента, Волен Сидеров не вижда причини за трусове в Народното събрание и заяви, че няма драма в това, че се сменя председателят на парламентарната група на ГЕРБ. Според него няма да има и проблем с осигуряването на кворума.

Сидеров определи и като комуникативна и спокойна новата шефка на депутатите от ГЕРБ Даниела Дариткова.

Още по темата
Тази сутрин премиерът Борисов обяви, че досегашната шефка на здравната комисия в парламента ще седне в стола на Цветанов. Според министър-председателя Дариткова е компетентна, с добро излъчване, с авторитет в партията и член на Изпълнителната комисия.

"Даниела Дариткова е спокоен човек и не виждам проблем по отношение на комуникацията с нея. Няма драма, че се сменя председателят на ПГ на ГЕРБ. Предвиждах такива размествания", коментира Волен Сидеров.

Той добави и че утре в пленарната зала ще подкрепят оставката на Цветан Цветанов.

До оставката на втория в ГЕРБ се стигна след "Апартаментгейт" и обвиненията, че ключови фигури във властта са се сдобили с имоти на цени под пазарните.

Поради тази причина с постовете си се разделиха правосъдният министър Цецка Цачева, както и зам.-министърът на спорта Ваня Колева и зам.-министърът на енергетиката Красимир Първанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
1
 
9
 
! Отговори
Не понасям политици преди 5 години
Аз съм бивш симпатизант на едни от патриотите. Сега вече не мога да ги гледам. Ако това са патриоти то аз съм космонавт. Никога повече не бих дал своя глас за тях като междувпрочем и за ГЕРБ и за БСП. Изобщо вече не знам за кого да гласувам. ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО КОЕТО ЗНАМ ОБАЧЕ И ТО С АБСОЛЮТНА СИГУРНОСТ Е,ЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ ГЛАСУВА,ЗА ДА ИМ ОБЪРКАМЕ ТОТОТО НА ШАЙКАТА ГОРЕИЗБРОЕНИ КАТО И НА ЕТНИЧЕСКИТЕ ТУРСКИ ПАРТИИ,ЗАЩОТО ТОЧНО ТЕ ИМАТ ИНТЕРЕС ОТ НИСКА ИЗБИРАТЕЛНА АКТИВНОСТ,ЗА ДА СИ НАГЛАСЯТ НЕЩАТА.
23
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
много ме дразни визуално този с бялата коса, като го видя и ми се вдига адреналина!отвратително , слузесто, продажно ка.пеле!няма по.голяма потическа про-ститутка в цялата история на бг!
22
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като ги слушам тия "патриоти", ми става гадно. И тримцата треперят да не би да се разпадне управлението и не спират да повтарят "проблем няма".
21
0
 
4
 
! Отговори
Димо преди 5 години
Оставката се очакваше и новият човек вероятно се подготвя за поста от около седмица.Тактически добре изиграни ходове от Борисов,с цел успокояване на общественото мнение."Хвърченето" на глави винаги е успокояващ ход за нагласата на хората към политическата обстановка.Не би трябвало от един определен политик да зависи цялата работа на НС.Така,че да се стягат в кръста.
20
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За Сидеров и останалите патриоти проблем означава някой да посегне към кокала. Докато здраво са захапали кокала проблем няма.
19
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какъв да е проблема? Просто при следващите избори АТАКА са вън от парламента и гледат да крепят статуквото. Нито едно нещо от заявените при влизането си не бяха реализирани, следователно няма кой пак да ги избере. Тръбенето на лозунги и наказателния вот за БСП явно вече не помага. И ГЕРБ са пътници, но още пробват разни номера. Скоро една по една ще излетат доста партии по подобие на СДС.
18
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този пък кой беше, че ще изказва мнение.
17
1
 
5
 
! Отговори
Д-Р УМОЧИСТАЧЕВ преди 5 години
До Анонимен 11Само БСП не краде за това трябва те да управляват.------------------------------------------------------------------------ПАК НЕ СИ СИ ПИЛ ХАПЧЕТАТА!
16
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами прав е в момента. Парламента добър или лош има много важни задачи да решава за газта за следващата зима. Американците на разбраха ли, че не могат да ни дерат и за самолети, и за газ, и за технологии защото пари нямаме, а дългове имаме много.
15
1
 
10
 
! Отговори
чарли преди 5 години
Г-н 300 лева минимална пенсия и дявола няма да види,само да остане във властта.
14
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 12 не цапай форума вземи си тоалетна хартия и се махай,РУСИЯ е велика няма нищо общо с бългаския срам който тресе цялата държава която е фалилара отдавна.ИМа явно хора нищо не разбират от политика,Историята е кървава на Бг,Благоданост на руския народ.
13
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сидеров преди 6 години: Борисов ела, ако ти стиска! Каратист 200 кила сланина!
12
0
 
7
 
! Отговори
мдаа преди 5 години
До АнонименИ БСП краде,но трябва да се редуват,за да се краде по един мандат..,а не по 2-3.Иначе хептен се уврежда психиката и се мисляд за всевишни.
11
5
 
4
 
! Отговори
До 8 преди 5 години
Яко ви тресе деменцията вас червените. Бойко два пъти си дава оставката вече и СССР фалира и се разпадна между другото
10
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само БСП не краде за това трябва те да управляват
9
1
 
12
 
! Отговори
дол с дренки преди 5 години
И той с апартамент,на Витошка.На името на жената,която не се знае с какво го е купила на двайсет и кусер годинки...
8
0
 
15
 
! Отговори
О С Т А В К А !!! преди 5 години
То няма да има проблем и с оставката на Борисов, ама той не я подава. Друг е вече въпросът кой ще се наеме да управлява тази съсипана и романизирана страна след ГЕРБ. Май трябва да е луд!
7
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма проблем все сме си ние и нашите хора, ще си крадеме не сме конфликтни, можем и безконфликтно да си крадеме.
6
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Krajbite sa mnogo po vremeto na gerb velikite prebojadisani bkp 4lenove i dezata na bkp jivkovisti komandvat parada na bkpBoiko sladura naroda e dovol i spi skadak san
5
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ще се краде безпардонно оставките не са проблем.