Сидеров не вижда проблем с оставката на Цветанов

"Няма да има трусове, Дариткова е спокоен човек"
28 мар 2019 10:25,
33
Сидеров не вижда проблем с оставката на Цветанов
Снимка: Булфото, архив

Въпреки напускането на Цветан Цветанов на парламента, Волен Сидеров не вижда причини за трусове в Народното събрание и заяви, че няма драма в това, че се сменя председателят на парламентарната група на ГЕРБ. Според него няма да има и проблем с осигуряването на кворума.

Сидеров определи и като комуникативна и спокойна новата шефка на депутатите от ГЕРБ Даниела Дариткова.

Още по темата
Тази сутрин премиерът Борисов обяви, че досегашната шефка на здравната комисия в парламента ще седне в стола на Цветанов. Според министър-председателя Дариткова е компетентна, с добро излъчване, с авторитет в партията и член на Изпълнителната комисия.

"Даниела Дариткова е спокоен човек и не виждам проблем по отношение на комуникацията с нея. Няма драма, че се сменя председателят на ПГ на ГЕРБ. Предвиждах такива размествания", коментира Волен Сидеров.

Той добави и че утре в пленарната зала ще подкрепят оставката на Цветан Цветанов.

До оставката на втория в ГЕРБ се стигна след "Апартаментгейт" и обвиненията, че ключови фигури във властта са се сдобили с имоти на цени под пазарните.

Поради тази причина с постовете си се разделиха правосъдният министър Цецка Цачева, както и зам.-министърът на спорта Ваня Колева и зам.-министърът на енергетиката Красимир Първанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
21
 
! Отговори
Крадци преди 5 години
Никога в България не се е крало толкова много. Дори и при Живков.
3
2
 
17
 
! Отговори
Всичко е стабилно преди 5 години
Каквото и да стане, все се изт'ъпанва някой п'атриотин, за да каже, че властта е стабилна. Днес Сидеров, утре - Валери Симеонов, в други ден и Каракачанов. Какво да се прави - от тях друго не може да се очаква.
2
2
 
21
 
! Отговори
Потресен преди 5 години
Сидеров със златния си пръст си пълни джоба. Много е удобен за герберастките крадци.
1
2
 
20
 
! Отговори
смях преди 5 години
Сидеров и ОП излязохте най големите фурнажийски лопати,Колко години на протестите викаше против ББ сега МЪЛЧИШ МИШОК,за да си в власта СЛАДКО ЛИ Е там?Няма достойнство в нито един политик крадат и се натискат пак да са в власта.НАГЛОСТ.