Равнис по Македония за часа, да нагласим стрелките заедно!

ВМРО смята, че така хората ще са си по-близки
Обновена: 31 мар 2019 15:24 | 31 мар 2019 15:15, Камелия Цветанова
75
Равнис по Македония за часа, да нагласим стрелките заедно!
Снимка: Булфото, архив

ВМРО мисли за добрите ни отношение със Северна  Македония и заради това иска да сме в едно часово време със съседите си.

Още по темата
"Днешният ден бе последният, в който превъртяхме стрелките на часовниците с един час напред. Оттук насетне решение на всяка държава ще е към кое часово време да е – лятно или зимно. Страната ни все още не е определила по кое часово време ще се установи. Затова от ВМРО предлагат решението на България да бъде взето така, че да сме в едно и също часово време с Македония", обяви депутатът Александър Сиди.

В момента със Северна Македония имаме един час разлика, там е час "по-рано".

Според ВМРО, ако България и Македония са с един и същи час, то така разделението на българския народ от двете страни на границата дори и по часово време ще бъде премахнато.

"И както се пее в една хубава народна песен "от Дунава до Бялото море и от Охрид до Черното море" няма да сменяме стрелките!", коментира Сиди.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Последният голям истински патриот и държавник Бай Тошо сменяше си часовника, както си поиска. Веднъж зимъска и веднъж на пролет без да чака Брюксел, македонците, укропите, хохолите и другата пасмина да се натуткат. Като дойде точният ден и часовника се променя, сега 1 година не могат да решат да се промени или не и към кой да се вържем. Hе патриоти, а женски полови органи.
17
1
 
17
 
! Отговори
ДО ГУША МИ Е преди 5 години
ПОРЕДНИ ГЛУПОСТИ НА ХОРА НЯМАЩИ КАКВО ДА ПРАВЯТ И ПРЕХРАНВАЩИ СЕ С "ПОЛИТИКА"И ТЕ ОПРЕДЕЛЯТ ЧЕ НИЕ ДА ИМАМЕ БРАТСКОТО МАКЕДОНСКО ЧАСОВО ВРЕМЕ.ОТКРОВЕНО: НЕ МОГА ДА ПОНАСЯМ РАЗПЛУТИТЕ ФИЗИОНОМИИ НА ТЕЗИ И ДРУГИ ИЗПОЛЗВАЧИ ВСЕ ГОВОРЕЩИ ОТ НАШЕ ИМЕОТВРАТ !
16
8
 
16
 
! Отговори
Капитана преди 5 години
Ако сте от морските градове е много по добре лятното часово време, защото вечер можеш да на пазаруваш и отидеш, на разходка по плажа или в някой ресторант и да е още светло. Общо взето, имате по голям ден за какво и да е, а сутринта винаги е тъмно и сутрин не можеш да свършиш нищо полезно.
15
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тия алкохолици патриотите не знат ли че часовика се сверява заради смяната на сезоните и удължаването на деня, а не за да си близък с някой. Дори и смяната на времето започнаха да използват за да се подмазват на измислени държави. Не патриоти, а слуги и васали и то наведени. Прости, прости та дрънкат!
14
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И що пък те да не се сверят с нас и какви са тия патриоти Сиди, Карлос и подобни евреи.
13
9
 
13
 
! Отговори
До 10 и 11 преди 5 години
ПРОБЛЕМЪТ НА ПОВЕЧЕТО ХОРА ПО ТЕЗИ ШИРИНИ, ОТ БОСФОРЪТ ДО БАРЦЕЛОНА Е ЧЕ ИСКАТ ДА Е ЦЯЛА ГОДИНА СИЕСТА, ФИЕСТА И ТЕФЕРИЧ! ЯВНО И МИСЛОВНАТА ИМ ДЕЙНОСТ Е СПРЯЛА! ЗА НЕСВЕДУЩИТЕ, МРАЗЕЩИТЕ ДА МИСЛЯТ И ИЗПОЛЗВАЩИ 0.00001% ОТ МОЗЪКА СИ: ЛЯТОТО Е ТОЧНО 3 МЕСЕЦА! ОСТАНАЛОТО ВРЕМЕ Е ПРЕХОДНИ И ЗИМЕН СЕЗОНИ! ТОВА ОЗНАЧАВА, ЧЕ СУТРИН, СРЕДАТА НА ЯНУАРИ, СРЕДАТА НА ЗИМАТА, В 8.00 ЩЕ Е ТЪМНО КАТО ПРЕЗ ПОЛЯРНА НОЩ АКО ОСТАНЕ ЛЯТНО ЧАСОВО ВРЕМЕ!!! ЗАЩОТО ВСЪЩНОСТ ЩЕ Е 7.00 АСТРОНОМИЧЕСКО!!! ПОМИСЛЕТЕ!!!!
12
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тези които имат претенции да остане лятното време дават ли си сметка какво ще им се случи в зимните месеци. По всяка вероятност и представа си нямат. Е ще се опитам да им го обясня въпреки че не вярвам в умствените им способности. Та представят ли си тези че зимата ще стават вместо в 7 часа в 6 часа. Като имате предвид че ноща през зимата е дълга ще чакат да се съмне ама след 2.5 часа вместо 1 час. А за студа няма да им казвам нищо те ще го усетят с патешките си мозъци.
11
10
 
10
 
! Отговори
Западните Балкани преди 5 години
До Анонимен 11: И как го разбра? На тези хора обясни ли им, че децата им губят 10 години живот заради лятното време? Няма нито един положителен довод за лятното време, освен че можеш да си пиеш ракията по светло. Това ли е плюса?
10
17
 
22
 
! Отговори
Qwerty преди 5 години
Само необразованите са за лятото време. Ето защо са мнозинство.
9
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
БСП сигурно ще предложат да бъдем по московско време, така няма да пропускат речите на Путин.
8
7
 
18
 
! Отговори
Нудист преди 5 години
До Анонимен 10: Преди въобще да се въведе преминаването от едно към друго в България е било зимното време. То е най-близко до астрономическото време, а то е най-полезно за здравето на хората. А здравето е най-важното за една страна. А твоите доводи какви са? Какви вреди допринася за хората. Можеш ли кажеш поне една?
7
6
 
18
 
! Отговори
Живите мъртви в БГ преди 5 години
От гледна точка на здравето трябва да оставим зимното време в България. Дали Македония иска да е в същото време като България е решение на Македония, а не наше. Те трябва да решават. Що се отнася до икономическите фактори. Няма нито едно истинско проучване, което е изчислило икономическите ползи. По-скоро те са отрицателни. Основния довод за светлината и животните е нерелевантен в днешно време. В СССР е правен такъв опит преди 70 години (около) да се ползва лятно време само и е бил отрицателен
6
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По-голяма тъпотия не бях чел. Сиди, толкова си може...
5
3
 
23
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА !!! преди 5 години
Всяко решение на брюкселските бюрократи, което е в ущърб на обикновения човек се въвежда незабавно.Ако обаче брюкселските тикви решат нещо в полза на хората, то въвеждането му се отлага за години напред. А, дали с Македония ще сме с едно време изобщо не ме интересува.
4
14
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
България да си остане на Астрономическото време а които искат да сме на едно време да се равняват по нея. Астрономическото време е зимното всичко останало е имитация.
3
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тез от вмро запореден път доказват чеса *** .*** аре стига оставаме си лятно часово време..
2
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не съществува държава с името македония, и не ни слагайте в един кош с тях. Да си се оправят както си знаят, не ни ги натрисайте насила.
1
2
 
16
 
! Отговори
бог македон преди 5 години
сите от македоноидната раса да се равнят по македонското време ..и да не забуварите дека пръвиот часовник е измислен от македонец