Симеонов за Радев: Нагази дълбоко в политическата кал!

Президентът свика КСНС заради "Апартаментгейт"
3 апр 2019 13:30,
119
Симеонов за Радев: Нагази дълбоко в политическата кал!
Снимка: архив "Булфото"

След като президентът Румен Радев свика КСНС заради "Апартаментгейт", лидерът на НФСБ Валери Симеонов коментира, че държавният глава "е нагазил прекалено дълбоко в политическата кал".

Още по темата

"Считам, че президентът прекалено дълбоко нагази в политическата кал, това смятам аз. Можеше да запази рейтинга си. Но явно има други цели. Негово право, негова работа", отсече той.

По-рано от президентството съобщиха, че на 8 април президентът свиква Консултативен съвет по национална сигурност на 8 април на тема "Резултати от противодействието на корупцията по високите етажи на властта. Необходимост от мерки".

Валери Симеонов коментира и казуса с апартамента на шефа на КПКОНПИ Пламен Георгиев. Той посочи, че на негово място би се оттеглил от поста си, но подчерта, че не може да говори от негово име.

"Нека да се установи какво има, има ли нарушения, дали тая тераса е негова. Аз ако бях шефът на КПКОНПИ, щях да се оттегля, за да не преча на разследването, но не съм Пламен Георгиев, че да говоря от негово име", заяви Симеонов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


119
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
5
 
26
 
! Отговори
Чакат го преди 5 години
Бай Ставри го чака в затвора този "строител" на гранични огради.
77
4
 
27
 
! Отговори
Next преди 5 години
Валерко ама как само си го казал, че всъщност калта сте вие политическите ***. Валерко я кажи сега кога ще правиш нова ограда по границата, та пак да се нагушиш за сметка на народа.
76
4
 
29
 
! Отговори
ХМ! преди 5 години
Г-Н СИМЕОНОВ ВЕЧЕ Е ТВОЙ РЕД ТРЯБВА ДА ПРОВЕРЯТ В КОЛКО ГРАДА СТРОИТЕ БЛОКОВЕ И С КАКВИ ПАРИ????????????
75
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Далавери защо не се съсредоточиш в обещанието си за 300лв пенсии а?
74
0
 
22
 
! Отговори
Да се пази от кал? преди 5 години
Има комисия за отнемане на незаконно придобитото имущество. Добре е президента да ги подкани да действат, а не да се пази от калта. Още когато се приемаше законът, от БСП, а и от президентството предупреждаваха, че няма как комисия, чийто председател се назначава от управляващата партия да разследва имотите на управляващите. На опозицията, разбира се, може. Да видим сега дали са били прави. Нека разследват политици от и БСП, но и от ГЕРБ - с Цецо начело.
73
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Уха-ха-ха.............значи, това, че ТАЗИ КАЛ е създадена и то даже със съдействието на този индивид на снимката няма значение, а това, че Президента е обул ботушите и се мъчи да изчисти тази кал......това е едва ли не престъпно!!! Мили Божке!!!
72
2
 
15
 
! Отговори
ни са знай преди 5 години
Толкова много глупости на толкова малко място!
71
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Plamen georgiev 4ovek na zezo i boiko ne mu puka tia go nadna4iha na taja dlajnost nervno dava interv.po tv gusen e a i ima korupzia trisomet na bedna bg nebostarga4a slaten vek e nesakonen da se sabori tova e grisno i kuruozionno sctedi apartm saschto nikoi ne konfiskuva apartm na zezo 6 br proverka kak daschtera mu e saminala v usa i koi i e pomognal da raboti v svetovnata bk komunidkata georgieva li zezo i pomogna da samine v bk v usa sega tja pomogna na daschtera mu konf.na interesi boiko
70
6
 
24
 
! Отговори
мунчо преди 5 години
Валери Симеонов- каква трагедия с две думии!
69
6
 
25
 
! Отговори
Така е преди 5 години
Този алчен и злобен индивид е върл поддръжник на герберастките крадци. Най му отива, пръв да влезе в затвора.
68
5
 
13
 
! Отговори
Валр е украинец преди 5 години
Основателни съмнения за много висока степен на вероятност, че висок морал може да се постигне с намалени цени.За да се нагази дълбооооко в калта, калата трябва да е дълбоооока.Изразът за калта е да кажеш по каруцарски че снякой е погазил законите.Силно се надяваме че Валери не е замесен в плитките цени на тухласансьор гейт.за заграбената тераса- ясно КНОПЕЦА ще си каже.За зграбения обем за асансьорната шахта, и цената и сервиза на асансьора-кой е платил трябва тъщюленка и Цвецулино да си кажат
67
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Значи приемането на лобистки закони за Турция не е `политическа кал`?Симеонов, защо го направихте?Защо опростихте дълговете на мюфтийството?Защо приехте закон за външно финансиране на мюсюлманите - не знаехте ли, че финансирате радикалният ислям?Защо оставихте двойното гражданство и дадохте възможност за гласуват хора, които нямат нищо общо с България да гласуват?Симеонов, ще си изпиете горчивата чаша. Не разтягай локуми.
66
6
 
34
 
! Отговори
Турчина преди 5 години
Граничният унищожител на бабички!
65
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Валерка,върни винкела,дето го открадна навремето от Дебелт.
64
4
 
42
 
! Отговори
Далаверкото преди 5 години
Затънал до шията в калта, целият омазан в ... айна,пък отворил уста като на Хипопотам.
63
7
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Винкел,абе и ти отдавна си нагазил до гуша в дупката на селския нужник,ама нейсе...
62
8
 
35
 
! Отговори
1 преди 5 години
До до41,по-добър от вашия, деси плевнелиев,когото слънцето блъскаше по главата.
61
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вярно-това сте вие всичките-КАЛ !!!
60
8
 
41
 
! Отговори
Народна мъдрост преди 5 години
До Анонимен"Защо всички неприятни са или в ГЕРБ,или са патерици на ГЕРБ?"Краставите магарета през девет баира се надушват!
59
2
 
35
 
! Отговори
1 преди 5 години
балевски,ти не си излизал от калта,мислиш си,че си голям политик,но и стотинка не струваш,по *** и нагъл политик,България не е имала,от съществуването си.