Симеонов за Радев: Нагази дълбоко в политическата кал!

Президентът свика КСНС заради "Апартаментгейт"
3 апр 2019 13:30,
119
Симеонов за Радев: Нагази дълбоко в политическата кал!
Снимка: архив "Булфото"

След като президентът Румен Радев свика КСНС заради "Апартаментгейт", лидерът на НФСБ Валери Симеонов коментира, че държавният глава "е нагазил прекалено дълбоко в политическата кал".

Още по темата

"Считам, че президентът прекалено дълбоко нагази в политическата кал, това смятам аз. Можеше да запази рейтинга си. Но явно има други цели. Негово право, негова работа", отсече той.

По-рано от президентството съобщиха, че на 8 април президентът свиква Консултативен съвет по национална сигурност на 8 април на тема "Резултати от противодействието на корупцията по високите етажи на властта. Необходимост от мерки".

Валери Симеонов коментира и казуса с апартамента на шефа на КПКОНПИ Пламен Георгиев. Той посочи, че на негово място би се оттеглил от поста си, но подчерта, че не може да говори от негово име.

"Нека да се установи какво има, има ли нарушения, дали тая тераса е негова. Аз ако бях шефът на КПКОНПИ, щях да се оттегля, за да не преча на разследването, но не съм Пламен Георгиев, че да говоря от негово име", заяви Симеонов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


119
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
6
 
47
 
! Отговори
Скептик преди 5 години
Симеонов не се ли сеща, че вече влакът пътува без него
37
51
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Радев е срам за България!
36
7
 
46
 
! Отговори
Активист на БКП преди 5 години
Валери,Далаверииии....
35
1
 
54
 
! Отговори
истина е преди 5 години
А някои от тези мушингери ,сеща ли се ,че преди 5 год. президента на Германия си подаде оставката за това ,че не е декларирал подарък-часовник за 1000 евро !! Ще си останем робите на света с тези политици !!
34
12
 
20
 
! Отговори
Адолф преди 5 години
То се разбра че ние не ще се справим с корупцията в бг. Я да идва ердоган че да въдвори ред в държавата
33
8
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Калта я направихте вие опитомените и платени от Борисов "патриоти" и сте заедно в собственото си блато гербаджии и "патриоти". Толкова сте ***, че кирумпиционните ви сделки излязоха наяве и се видя как крадете милиарди годишно и се пазите един друг.Отвратително! Хората са погнусени от вас!
32
6
 
45
 
! Отговори
хахо преди 5 години
Извини се бе,извини се!,поне на бабичката и на майките.Бабичката осъди ли те за малтретиране и нарушаване на личното пространство?Някъде някой за една целувка ще го осъдят за мнооооого пари!
31
5
 
52
 
! Отговори
ай сиктир преди 5 години
Шефа на WC-тата да си гледа фекалиите и да не се упражнява на темата рейтинги, че неговия клони към 0.
30
3
 
49
 
! Отговори
Ами преди 5 години
Тази кал, вие, политиците я направихте. Самият ти казваш, че Пламен Георгиев трябва да си подаде оставката, но не го направи.
29
43
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Радев трябваше да свика КСНС когато кремълския КГБ поп Гудяев нахлу с Макаров в Президенството и ВИЛНЯ НАД БАЩИНО НИ ОГНИЩЕ КАКТО ТУРЧИН НЕ Е ВИЛНЯЛ !Бог да пази България от рускотурската империя и предателите на Татковината ни !
28
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако си нагазил в политиката няма начин да не се оцапаш, въпросът е от една страна да вземеш лопатата и да поизчистиш, а от друга - да не изглеждаш смешен както си така омазан до ушите.
27
15
 
1
 
! Отговори
Милен Илиев Минков преди 5 години
Валерий Симеонов,....Даде- живота- сй,...Да, се- види, и- знае......
26
8
 
44
 
! Отговори
ГЕРБ=КРАЖБА преди 5 години
Симеонов поддържа герберастките крадци.
25
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами то само кал, друго няма какво да гази...Или да вземе да сгази Далавери :)
24
9
 
62
 
! Отговори
:) преди 5 години
Генералът не е нагазил в калта, а гази вас. Ще мине през Шайката, както мина през Цеца РабФака, ще се измие и ще продължи напред. А вие, "патриоти", си гласувайте с ДПС и не се обаждайте. Останаха ви няколко месеца власт и после никой (освен прокуратурата) няма да си спомня за вас. Сбогом, комици!
23
7
 
46
 
! Отговори
1234 преди 5 години
Симеонов, още не можеш да разбереш зашо няма да си в следващия парламент! Българите искат възмездие, матриала се опомни и шегичките, закачките и оглушките на вожда от миналото не минават вече...
22
5
 
47
 
! Отговори
ВИНКЕЛ преди 5 години
Какво стана с ДОМУСА, дето щеше да го съдиш... Я по-добре бегай да подпираш оградата по границата, че пада при всеки вятър, а дупките вече имат и табели за преминаване. Да не се объркат Пакистанците когато си идват със стълбите
21
6
 
41
 
! Отговори
Първенец преди 5 години
Aко трябва да избираме кой да е първият поел към затвора, този е най подходящ. Бай Ставри го чака.
20
8
 
60
 
! Отговори
Този пък преди 5 години
Този неандерталец тръгнал да се мери с президента. Българите са гласували за Радев, а този никаквец си позволява да обижда всички нас. Понякога си мисля, че с такива политици като Симеонов все повече тъпчем на едно място.
19
4
 
48
 
! Отговори
а това какво е??? преди 5 години
Владислав Горанов подписва на 15.03.2018 г. споразумение на стойност 6,4 млн. лв. за доставка и монтаж на офис-обзавеждане и мебели за нуждите на органите на изпълнителната власт и техните администнрации. Едната фирма е Престиж бизнес 93 на Георги Шапков. Същият обзавежда апартамента с ВИП асансьора на Цветан Цветанов на ул. Латинка. Интересно е, че той е поканен специално да участва в щедрата поръчка с писмо на Горанов, въпреки че нито е производител, нито е крупен търговец на мебели.