"Атака" търси нови лица за евролистата си

Партията поема към вота сама
4 апр 2019 11:15,
23

От партия "Атака" търсят нови лица в политиката. Засега политическата формация твърди, че ще поеме сама към предстоящите евроизбори. Трите формации в "Обединени патриоти" така и не успяха да се разберат. ВМРО определи Ангел Джамбазки за свой водач на листата. НФСБ заложи на лидера си Валери Симеонов. Волен Сидеров заяви, че няма да бъде в листата на "Атака", а ще заложи на нови лица, които самите симпатизанти ще посочат.
Още по темата

"Ние предлагаме нов вариант как да се избират българските политици. Няма нищо страшно в това една политическа формация да се яви самостоятелно на избори. Ако обществото не харесва старите политици – ние предлагаме алтернатива. "Атака" винаги е била партия, която е давала нещо ново на България. Това, което ние излагаме, се излага в цяла Европа и то от лидерите в политиката", посочи депутатът от "Атака" Николай Александров.

В студиото на "България сутрин" той подчерта, че големият печеливш от политиката трябва да бъде народът.

"Даваме абсолютна платформа, която ще бъде мажоритарна. Всеки кандидат може да бъде преместван в листата, в зависимост от желанието на гласоподавателите. Новите лица трябва да отговарят на конституционните изисквания за кандидати за евродепутати. Стига тези изисквания да са покрити, всеки може да се яви. Надяваме се да попаднем на нахъсани хора, които искат реално да променят ситуацията в България", заяви народният представител.

Стана ясно, че премиерът Бойко Борисов ще назначи Данаил Кирилов, сегашният шеф на правната комисия, на позицията на Цецка Цачева – правосъден министър.

"Винаги съм имал добра комуникация с Данаил Кирилов. Той е отговорен човек", каза по темата Александров пред Bulgaria ON AIR.

"Радев използва КСНС с политически цели. Никъде по света не се свиква КСНС, за да се разследва корупцията във властта. Винаги въпросът е "защо сега". Логичното е, че е именно сега поради приближаващите избори. Ситуацията с апартаментите на властта е резултат от действията на хора, които не са се поучили от грешките на другите в миналото", коментира за финал Николай Александров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
1
 
! Отговори
Академията Луфтханза преди 5 години
Десито Чуколов е в журито, хахахбахахабХхаха
15
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Търсят малко камикадзета, с които да се подиграят и славно да ги оплюят колегите им патариоти.
14
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само не знам това безполезно изкопаемо от къде го изтовиха.Волен имам предвид мислих че вече е станал на фосил и ще го слагат в музея по палеонтология между птеродактила и тиранозавъра.
13
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А вярно дават го излъчват директно от психиатрията в Карлуково.Кандидатите на Волен трябва да не говорят и знаят много ко да мислят много това как може без да знаеш да мислиш е научна загадка но Волен може каквото и религия и наука заедно не могат.Критериите за подбор са далекобойна стрелба по сервитьорка с тапа от вино, картечен огън по стюардеси с кюфтета бой с Чернев на околовръстното и тупаник с полиция студенти и протестиращи и криене от летящи предмети под маса пред НАТФИЗ.
12
1
 
9
 
! Отговори
:))) преди 5 години
Сбогом бе,сбогом завинаги, на златното пръстче.
11
2
 
5
 
! Отговори
Димитър преди 5 години
Ау колко иновативно.Тъй и тъй самостоятелно са аут,то поне да бъдат различни и със стил?Впечатлих се,браво г-не!Каквото и да направите,няма да ви мине.
10
1
 
13
 
! Отговори
Новички лица преди 5 години
Риалитито за нови лица върви по "Алфа", изключително малоумно е. Воленчо вика, че неговата академия била като тая на републиканците и демократите в УСА. Кастингът им е много изтормозен - в Под игото" читалищната постановка е по-професионално направена. Сидеров вика "аз не искам да знае прекалено много ами да има мислене". Видеото за политическа академия Атака го има и в ютюб.
9
1
 
13
 
! Отговори
ад преди 5 години
За какво ги търсят тези лица?Те и без това няма да влязат ни в европейски ни в български парламент повече.Който се е събрал с ГЕРБ неибежно изчезва след това.
8
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Наистина ли Веждичкат още е в НС. Нали и той си е купил евтин апартамент. Цецо напусна НС, Цецка подаде оставка, зам министърката на спорта подаде оставка, а този стои на заплата в НС. Какво чака?
7
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цецка Цачева
6
0
 
19
 
! Отговори
Бяла златка преди 5 години
Ей, ша ви удвоим заплатите и пенсиите. Минимална пенсия я 500 лв. Ще преборя кафявата престъпност и ще изгоня американските компании. Нали помните. Пак да ни гласувате ве ей
5
0
 
19
 
! Отговори
х преди 5 години
Атака и НФСБ са фурнаджийски лопати
4
3
 
18
 
! Отговори
Гашо преди 5 години
Атака е продукт и патерица на ДПС. Дори и най заблудените дядки го разбраха. Бялата Златка стана олигарх.
3
2
 
18
 
! Отговори
СВЪРШИ СЕ ТАЯ преди 5 години
Човекът дето наричаше БОЙКО КУ...О сега са си първи дружки. АРЕ У ЛЕВО в канавката
2
1
 
15
 
! Отговори
ТАШЕВА Я ИЗГОНИХА преди 5 години
защото им мътеше много водата на псевдо патриотите и не можеха да си правят тайни договорки с ГЕРБ и ДПС. Сега не знам кой ще ви повярва
1
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
и като политиците са ни корумпирани и крадливи това не е проблем с националната сигурност , то затова тъпчем на едно място от 30 г