Дала ли е Нинова 30 милиона лева на Михаил Миков да сдаде БСП?

Депутати от ГЕРБ имали информация за предложението на червената шефка
Обновена: 4 апр 2019 16:07 | 4 апр 2019 16:07, Камелия Цветанова
598
Дала ли е Нинова 30 милиона лева на Михаил Миков да сдаде БСП?
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

На фона на скандала "Апартаментейт", в който се оказаха замесени политици от властта и червените критики срещу управляващите, ГЕРБ контраатакуваха с въпрос.

Още по темата
Според Тома Биков, ако соцлидерката Корнелия Нинова е била депутат от ГЕРБ, досега да е подала оставка 10 пъти, но понеже етичният стандарт в БСП е на по-ниско ниво, от ГЕРБ можели само да задават въпроси.

"Ние питаме предлагала ли е тя 30 милиона лева на Михаил Миков, за да се откаже от лидерското място в БСП, чакаме отговор веднага, ако тя замълчи по този въпрос ще приемем че отговорът е "да", както се казва "мълчаливо съгласие", след като има претенциите да е морален стожер трябва да отговори на този въпрос", коментира Биков.
 
Според него БСП е партия, която непрестанно губи избори и предвид това цената изглежда висока.

"Въпросът е откъде са дошли тези пари, как биха били върнати и какви ангажименти са били поети", коментира той. 

Спас Гърневски пък отсече, че в червените редици има толкова милиардери, че тази цена е "жълти пари за политическата върхушка и за тях такива суми вероятно са нормални".

Тома Биков смята, че в момента има фронт срещу управляващото мнозинство, но според него българските граждани няма да позволят страната да потъне в хаос, "както иска Нинова и приятелите й".

Иначе Гърневски отново нападна червената шефка за приватизацията на "Техноимпекс" и за Пловдивския панаир.

"По едно време ние с Нинова бяхме в СДС, аз съм бил кмет на Пловдив, тя не беше токова известна, но искам да попитам как успя тази млада синя активистка да извърши приватизация на "Техноимпекс" с доста авоари, до ден днешен не е отговорила на този въпрос, но и в момента идват хора и питат къде поне е архива на това дружеството, защото са работили там дълги години и сега не могат да си извадят документи да се пенсионират", каза той.

Гърневски допълни, че Нинова е единственият български действащ политик, уволнен от собственото си правителство от поста зам.- министър на икономиката заради съмнения за участия в сделки.

"Да застане тази госпожа, която като ангел небесен цялата в бяло обикаля с черната кобила страната и сее отрова сред обществото", призова той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


598
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
503
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ха-ха-хаааа-Спас Гърневски ,който пишеше стихове за възхвала на БКП ,после стана върл седесар ,а сега гербер.И до него Тама Биков ,който твърдеше ,че мястото на Бойко Борисов е в затвора и той ще направи всичко възможно да го вкара там.За тези юнаци 30 милиона са нещо като 30 лева.Тя Корнелия Барселона ли ще си купува или Манчестър Юнайтед.Той Мишо си беше пътник и без никакви мЕлеони както им вика Бойко но милионите.Това са димки за не четат хората за апартаменти ,тераси ,гаражи ,мезонети
502
5
 
3
 
! Отговори
Всичко ще даде. преди 5 години
Великата лидерка всичко ще даде,само да е лидер.Маниакална страст да бъде премиер.Е,може,но трябва да гласуват козички,овчици,биволици за нея.Тогава има някакъв минимален шанс.
501
2
 
4
 
! Отговори
Гробарят. преди 5 години
Комунисти,чакам ви след 26 май.С огромна радост ще се погрижа за вас.
500
1
 
2
 
! Отговори
Льо Кури дьо Мъдури. преди 5 години
Е,то е минало това.Било,какво било.Но,много ми се иска да съм премиерка,ама много,бе,хора.Стана ли премиерка,ще ви покажа какво е корупция.Ще ви разкажа играта.
499
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Важното е да се генерира трафик за да има рекламодатели. ;)
498
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Може и само за сексуални услуги да е сдал надпреварара Михов.
497
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Жан Виденов се опита да ни изправи на крака от поза партер, но *** подкрепени от наши предатели го прецакаха.
496
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ЦиникПреврата срещу Жан Виденов не можахте да го повторите срещу Станишев. При Станишев България влезе в Европейския съюз а при 25 години десни управления влезе в криминалните хроники.
495
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само като прочетох, Тома Биков и с това приключих. Гербери, в канала сте! Няма връщане. Хората са ви бесни. Издънка след издънка.
494
6
 
3
 
! Отговори
Кви апартаменти, бе преди 5 години
Цикламената компания на Крушовската крава, изядоха пари, за цел жилищен комплекс вече без да работят в НС.От ГЕРБ поне ходят на работа и правят закони!Аман, от комунистически хрантутници!
493
5
 
6
 
! Отговори
Циник преди 5 години
При БСП ще стане - 3000лв. При обменен курс на еврото 100лв. за евро!Жан Виденов го можеше!
492
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
3 000 ле ще стане едно евро при евентуално управление на БСП.
491
3
 
4
 
! Отговори
Циник до "грамо преди 5 години
Шумкар"В случая е важна консистенцията ... не граматиката - другарю!
490
3
 
6
 
! Отговори
До неграмотни герб преди 5 години
Пише се ДОЛУ,а не долО ГРОБ...Ама това са кадрите от помощното училище във Върщец т.н. ***...Сигурно и името не могат да си напишат...
489
6
 
6
 
! Отговори
сакън преди 5 години
Ако тази на снимката докопа властта, ще станем като в Русия.Тогава социалистите ще видят какъв ще го ядат.Там 67% от населението няма топъл тоалет/унитаз. В класните стаи има кофа.86% не могат да си купят да имат два чифта обувки по един за лятото и един за зимата.Затова масово рускините емигрират и не подбират мюслюманин, ром и т.н.
488
5
 
5
 
! Отговори
Доло БСП преди 5 години
Социалистите имат извратено мислене за труда, заплащането и отношението към хората.Тяхното отношение го четяхме по книгите, гледохме по филмите.Този извратен модел на мвислене наблюдаваме всеки ден в трудовите резултати на техните поклонници и в заплащането на труда което е най-ниско в ЕС.НЕ ГЕРБ, а социалистите с куфарчета са тези които организират труда по този извратен начин.
487
6
 
3
 
! Отговори
Циник до 523 преди 5 години
Ако Левски беше президент щеше да разкара герберастите по-бързо от Радев--------Ако Левски беше президент - цялата ви крадлива продажна червена шайка - щеше да е по занданите...и да виси по дърветата...барабар с КурСланинова и безродния и слуга РадевЛевски е мислил като освободи България - да се премести в Русия..че и там бедните да освобождава
486
4
 
4
 
! Отговори
Циник до 522 преди 5 години
Аз не си спомням Левски да е имал апартаменти като Цветанов и вила в Барселона като Борисов-------Не бе - Левски е имал външнотърговско дружество...държал е Пловдивския мострен панаир .... и е имал сергия в ЦУМ ....гиди и шумкарските ви унуки
485
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако Левски беше президент щеше да разкара герберастите по-бързо от Радев
484
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз не си спомням Левски да е имал апартаменти като Цветанов и вила в Барселона като Борисов