КСНС месец преди изборите? Радев гонил политическа цел!

Цяла години не бил свиквал съвета, а сега го координирал с БСП
Обновена: 8 апр 2019 15:48 | 8 апр 2019 14:40, Камелия Цветанова
144
КСНС месец преди изборите? Радев гонил политическа цел!
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Президентът Румен Радев гони политическа цел със свикването на КСНС само месец преди евроизборите, заподозря шефът на предизборния щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов.

Още по темата
Той припомни, че държавният глава е длъжен на свиква КСНС на всеки три месеца, а такъв не се е състоял близо година.

"Отделно днешният КСНС е изцяло координиран с БСП, като датата също не е случайна – близо месец преди изборите. Всичко това ме кара да смятам, че това заседание има по-скоро някаква политическа цел", коментира Цветанов в  Смядово, цитиран от пресцентъра на ГЕРБ.

Радев свика КСНС след скандала "Апартаментгейт".

Това е второто заседание на консултативния съвет за предприемане на реални мерки за борба с корупцията, след становището на КСНС от 17 октомври 2017г .

Членовете на консултативния съвет тогава декларираха, че е необходим комплексен подход, който наред с  превенцията, да се фокусира и върху разкриването, разследването и реализирането на наказателна отговорност; нормативна база, която да обхваща всички аспекти на превенцията, противодействието и борбата с корупцията; ефективни институции и механизми, както за превенция и пресичане на корупционни практики, така и за своевременно разкриване и разследване на корупционни престъпления.

Тези постановки не бяха заложени в цялост в приетия антикорупционен закон, на който държавният глава наложи цялостно вето, което беше отхвърлено от парламента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


144
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
1
 
34
 
! Отговори
айде бе преди 5 години
Цел гонел?!Та той е на най-високия пост в държавата...
34
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Корупцията по високите етажи на властта ... си има и личен асансьор
33
0
 
42
 
! Отговори
Долу апартаментчикът преди 5 години
Цветанов гони политически цели ? Нима ще отрече. Много нагъл
32
3
 
39
 
! Отговори
КараКанчева преди 5 години
Другарю Борисов комунисте мой !!!Дори Тодор Живков не можа да отгледа в партията си две поколения престъпници !!!Собственикът на ГЕРБ успя с Гълъбин Боевски и Пол Боевски !Не всеки го може !!!
31
1
 
21
 
! Отговори
V преди 5 години
Те законите са така написани че да не можеш да се защитиш в съда . А в ченгеджииниците отдавна трябваше да се изрини старото и да се издигат хора от долу ;) Тия дават приоритет на ченгеджииското семе гнило и на ромовете ,щото щели да ходят в Германия да карат ,,прасета ,, *** имат в предвид .Ето това е мафията герб и нейния електорат
30
1
 
46
 
! Отговори
Православен преди 5 години
Нагъл,по-нагъл, най-нагъл! Цветанов!
29
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако някой преследва политическа цел, която е справяне с корупцията, защо преследването на такава политическа цел да е нещо лошо, както намеква Цветанов? Очевидно за Цвъцко "преследва политическа цел" по подразбиране има негативно значение, защото той знае прекрасно какви са собствените му политически цели и по това съди.
28
1
 
37
 
! Отговори
КОЛОЕЗДА4 преди 5 години
До АнонименТАКА Е----БЯГАТ НАЗАД ---КЪМ АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО----САМО ТО МОЖЕ ДА ГИ СПАСИ ОТ ..НАКИПЯЛАТА НАРОДНА ЛЮБОВ ..
27
1
 
46
 
! Отговори
ганьо преди 5 години
изгонен отвсякъде продължава да ръси "мозък"
26
3
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цецоу винаги е гонил имотна цел!
25
4
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Борисов не може да пипне и с пръст Цветанов, защото последния го стиснал здраво за топките и го държи с компромати.Ако Цветанов реши да публикува записите и снимките, кито притежава - с Борисов е свършено.И Борисов го знае много добре.
24
2
 
48
 
! Отговори
ай сиктир преди 5 години
Пъпеша изглежда не може да проумее, че толкова е омръзнал на хората, че колкото по-често се показва, толкова повече гербавите губят, ама де у него толкова акъл.
23
1
 
41
 
! Отговори
туш преди 5 години
"Това е развитието на 8-ия ден, след като самият Цветан Цветанов съобщи публично, че през 2007 г. трима тогавашни общински съветници в София, известни като "брокерите", са поискали от Плевнелиев 500 хил.евро или милион в лева, за решение, свързано с Бизнес парк - София. Информацията постави въпроса защо нито той, нито Плевнелиев са съобщили за случая на прокуратурата и МВР.Имената, които Росен Плевнелиев е казал са ясни и те не са нови - Орлин Иванов, Радослав Тошев и Данаил Кирилов"
22
42
 
5
 
! Отговори
Зозо преди 5 години
Радев е една руска червена поодлога! Ама Р.Петков им го турна с "Коалиция за България". Ся всички дърти и неграмотни *** ще се объркат на изборите :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
21
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя да вземе да се качва на асансьора си и към пъклото. Толкова е нагъл, че ....
20
3
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този срам няма. Фандъкова каза, че на негово място би се засрамила и би си тръгнала от всички постове, той каза че всъщност тя не искала това да каже. Президентът иска имотната далавера да се разнищи докрай, Цвъцко се изрепчи, че било политически ход. Има си оправдание за всичко и цинично заявява "няма кой да ме накаже". Такава арогантност означава силен гръб - вероятно американците...
19
3
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ей,нЕ се спря да плюе президента!Като трън в очите му е.
18
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Цвърли -десете апартамента" ни дава акъл.
17
30
 
8
 
! Отговори
РП новият командир преди 5 години
ГЕРБ има нужда от нов Лидер. Търси се обаятелна личност, разполагаща с безпредела грамотност по всяко течение на политическия, икономическия и финансов живот както в БеГе така и в Света.Личност която да обединява необединените,Личност в чийто водопад на доверието тече от долу на горе,Личност която има честта и достойството на всяка плюнка и храчГа върху му да отвърне с усмивка, градивност и дълбока изслушвателност.За никого не е тайна, че това е Росен Плевналиев. Росен, Новият командир на ГЕРБ!
16
2
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И какво ако гони политическа цел, след като това има морален ефект?