Фалконът на Борисов спукал гума при кацането в Брюксел

Към опозицията: Подайте като нас оставки и след това ще говорим!
Обновена: 10 апр 2019 22:28 | 10 апр 2019 19:44, Анисия Иванова
132
Фалконът на Борисов спукал гума при кацането в Брюксел
Снимка: Facebook

Фалконът, с който премиерът Бойко Борисов е летял за срещата в Брюксел, е спукал гума при кацането, съобщи самият премиер преди извънредното заседание на европейските лидери за поредното решение за Брекзит. "Какво е щяло да се случи...много са ни добри пилотите, това ни е спасило", похвали Борисов екипажа.

На въпрос дали очаква още оставки у нас премиерът отговори: "Очаквам и от другите оставки. Те ни гледат сеира. Знакови фигури подават оставки при нас, накрая излизат с цялата си наглост и казват, че оставките не били нищо".

"Подайте и вие като нас оставки и след това ще говорим и по другите теми", призова той.

Още по темата

По отношение на обсъждането за срока за излизането на Великобритания от ЕС той заяви: "Аз съм "за“ да се удължи срокът за Брекзит, но трябва да имаме всички гаранции, иначе ще стане голям хаос".

"След като и британците, и ние не сме готови за Брекзит, най-добре е да се даде най-дълъг срок от година, година и половина и тогава да се работи", смята Борисов.

По думите на премиера нито една от двете страни не е привърженик на твърд Брекзит.

"В петък ще настане шок и ужас, ако срокът за Брекзит не се удължи. И виновни ще сме ние“, коментира премиерът.

"Британците всеки път идват с ново удължаване. Който каже: "дотук беше" поема целия риск, че това се е случило заради него", посочи той.

В отговор на въпрос какво значение за България би имало удължаването с година, година и половина на срока за Брекзит, Борисов уточни: "При всички случаи е по-добре отколкото в петък да затворят границата, има два дни".

"Съдейки от българската действителност, си задавам въпрос: "Това означава ли, че Великобритания трябва да проведе избори. След 26 май избраните вече ще са евродепутати. Има ли правни възможности и какво би станало, ако след това английските граждани, избрани за евродепутати, кажат, че искат да си останат евродепутати. Има ли сила да им каже: "Напуснете“, попита той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


132
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
91
0
 
0
 
! Отговори
PQS преди 5 години
Шефът отгоре ви смигва и вика стига сте крали, надминахте болшевиките (бащите си)!!! Поредния ДС проект: БСП, СДС, БББ, НДСВ, ГЕРБ, ДПС....., виртуална демокрация;)
90
0
 
2
 
! Отговори
Цецо преди 5 години
Много силна убеденост витае във въздуха, че с най-голяма вероятност Спуканият Фалкон е една калпава демонстрация към Бо да види какво са докарали от кататсрофата на Чесната в МакедонияЗабележете на Митинга за ГЕРБ за евровота, под емеблемата на ГЕРБ вече само Цветанов се пъчи, докато на Борисов му се пукат де флакона, де Фалкона, да не стане "тука беше на балкона" къде отиде. В ГЕРБ тече 9-то Априски преврат
89
5
 
0
 
! Отговори
бб форевер преди 5 години
Да е жив и здрав Борисов и още дълго да ни води към светли бъднини, че тръгне ли си той идват комунистите и тогава лошо, много лошо.
88
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много страх е брал, светиня Му.
87
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ТО НЕ САМО ФАЛКОНЪТ, А И БОРИСОВ МАЙ СПУКА ГУМА.
86
0
 
11
 
! Отговори
Fallschirmspringer преди 5 години
То цялата държава е като спуката гума и издиша от всички страни,въпреки огромното количество кръпки по нея,та Фалкона, е само една мъничка случка олицетворяваща на неолибералната и демократична разруха обхванала през последните 29 години нашата територия.Важното е да има какво да се пише ,за да се отклонява вниманието на хората от скотският и мизерният ми начин на живот,както и от безобразията извършвани от политиците независимо от цвета ,както и от администрацията
85
0
 
12
 
! Отговори
До колкото преди 5 години
знам,в авиацията има термин свръхбагаж?!?А най-вероятно наднорменото тегло на някои пасажери също има значение?!?Явно,едни наддават на имоти,други на финанси,а трети на килограми?!?
84
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Както е написана тази статия за фалкона дето "спукал гума" е точно като за неграмотния червен елекорат да се радва. Понеже и "господ" взеха да намесват, нали станаха супер набожни след 10ти, да обясня че, самолетни гуми не се "пукат" те са извънредно твърди и не могат. Блокирала е АВС платката от там гумата и не е имало търкаляне а влачене в различни посоки, много опасно! в следствие разцепване на гумата. "Господ" може да няма нищо общо, особено на фона на случващото се.
83
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Когато падне герб,не ми се мисли,каква кървава вакханалия ще настане!Жал ми е за хората,които ще страдат и умират,нищо хубаво не видяха хората в България през последните 30 години,само стрес и мъки!
82
0
 
10
 
! Отговори
Балкон преди 5 години
Оня ден и аз спуках гума, но никъде не мога да намеря подробна статия по въпроса или поне кратък репортаж.
81
0
 
7
 
! Отговори
Охобохо преди 5 години
Фалкона му крив ама добре,че не е с онези дето ги спряха от полети,те направо падат.Пълни са с електроника и не се подчиняват на пилотите да ги изключат.
80
1
 
8
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
ми да лети с икономето като нормалните хора бе. А гума може да се пука от твърдото приземяване поради некадърност на пилота
79
2
 
0
 
! Отговори
V преди 5 години
Тези гуми имат огромно претоварване .Според мен не е нужно да са с въздух ,но и самите хидравлици трябва да са други .
78
1
 
18
 
! Отговори
Койчо преди 5 години
Как няма да спука гума самолета след толкова тона изядени суджук от баце
77
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Боци що не лети с костюма SB, а се мота по некви самолети.
76
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е, айде де откога чакаме.
75
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
МАЛКО Е. ДА НИ РАЗКАЖАТ КАК Е ВЗЕЛ САМОЛЕТА НА РЪЧНО УПРАВЛЕНИЕ И ГО Е ПРИЗЕМИЛ САМ САМИЧЪК.
74
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На това му се казва каръкчия. Веднъж да се качи на самолет и самолета да спука гума това което се случва 1 на 1 000 000 000. А вие се надявате за 10 години да ви оправи. Добре ли сте с мозъците бе.
73
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Според мен никаква гума не се е спукала, пак се опитват да ни изкарат баце голям герой и смелчага, ако се бешв случило нещо смятайте че проправителствената преса щеше да тръби денонощно
72
2
 
24
 
! Отговори
БАБА КУНА преди 5 години
БОКО ТОЛКОВА СЕ Е НАГУШИЛ, ЧЕ И САМОЛЕТИТЕ ВЕЧЕ НЕ ИЗДЪРЖАТ НА СЛАНИНИТЕ МУ !!!