Сиди: Усещането за безнаказаност е големият проблем у нас

Съкратената процедура да се премахне, категоричен патриотът
Обновена: 11 апр 2019 21:45 | 11 апр 2019 21:06,
25

Битката между партии преди евровота става все по-ожесточена. На този фон скандалите с апартаментите на властта не само че не стихват, но се възпламеняват все по-силно. Междувременно напрежението в Габрово, след нападението над магазинер от двама агресори, расте.
Още по темата

"Напрежението ще стихне. Габрово е поредното колче в циганизацията на България. Тази конкретна общност злоупотребява с правата си. Държавата постоянно се опитва да интегрира тези хора. Но парите потъват в джобовете на техните барони, а това провокира чувството на безнаказаност. Хулиганските прояви стават все по-ежедневни. Трябва да приемем концепцията на Красимир Каракачанов. Въпреки че тя не е панацея. Започнаха законодателните инициативи в правилната посока", коментира депутатът от ВМРО Александър Сиди.

Според него трябва да се премахне съкратената съдебна процедура. "Усещането за безнаказаност е големият проблем в България. Полицията си върши работата. Прокуратурата е тази, която преценява кой да бъде задържан и кой пуснат. Хората искат възмездие. Държавата трябва да им го даде", подчерта депутатът в "Денят ON AIR".

По думите на Сиди проблемът на "Апартаментгейт" са вратичките в закона, оставени през годините по различни причини.

"Имотните сделки, които се сключват, са много по-различни от офертите по интернет сайтовете. Не всеки заслужава да бъде пожертван в името на партията си, щом срещу него няма достатъчно доказателства. Така се изчерпва доверието на хората в държавата", изтъкна гостът пред Bulgaria ON AIR.

"Ангел Джамбазки трябва да стане член на европарламента. Той трябва да продължава да се бори за правата на българските граждани. Всички патриотично мислещи хора трябва да гласуват за него", заяви Александър Сиди.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
13
 
! Отговори
И най-важното преди 5 години
Да се сложи край на тази недомислена инициатива за интегриране на хора, които не зачитат законите!Вместо да се пропиляват милиарди в името на нещо, което е предварително обречено на неуспех, е необходимо да се предприеме логична и лесна мярка - безкомпромисно прилагане на законите! Да стане невъзможно да живееш на територията на ЕС, ако не спазваш законите! Вместо това, от залъка ни се късат милиарди, за да бъде възнаграден онзи, който не зачита обществото, държавата, морала!
20
2
 
3
 
! Отговори
тоя ни обижда преди 5 години
у вас е в северна македония тук сте чужди и натрапници шаломче тъпо
19
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аман от крадливи патриоти, Дивиди, Емпетри и другите маллоумни турскоименни патриоти. Първо патриотично да си сменят имената на български и да спрат да крадат като ц.
18
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Патриотите обещаха 300лв минимална пенсия 1000 лв МРЗ.Какво стана с обещанието?Освен да ни занимават с ро.мите и да предизвикват истерии в обществото, друго не правят.
17
0
 
12
 
! Отговори
Waffen SS преди 5 години
До стига бе//Ами то и няма кой знае каква разлика.И едните и другите желаят и паразитират върху гърба на народа ,разликата е само в мащаба, но той пък при се компенсира с бройката.И едните и другите се чувствуват недосегаеми и,че законите не се отнасят до тях.
16
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Значи в Бг законите ще се делят на 2- тежки закони за ро.мите и никаква наказателна отговорност за хората от властта.Браво на патриотите! Радетели за справедливост и равнопоставеност!Боят в Габрово беше режисиран. Не сме толкова тъ.пи.
15
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това не е усещане, а реалност бре!
14
0
 
14
 
! Отговори
Waffen SS преди 5 години
Забелязва се една система,когато има голям скандал в държавата свързан с управляващите или други партии,винаги гръмва друг,чиято цел е да отвлече вниманието.Това,че се чувствуват недосегаееми и безнаказани беше култивирано с много любов от всички политически партии изредили се на държавното кормило и винаги с плачевен за народа резултат.Това последното не се отнася за политиците и висшите администратори.Забелязва се с каква неистова стръв желаят да поемат бремето да управляват страната
13
0
 
8
 
! Отговори
стига бе преди 5 години
За политиците или за ромите иде реч, че аз не правя разлика?
12
4
 
11
 
! Отговори
Сата НАТО преди 5 години
Хора като Джамбазки и Волен Сидеров в едно нормално общество щяха да се возят отзад на някой боклуджийски камион. А съпругата на Т. Дончев щеше да продава вестници.
11
2
 
5
 
! Отговори
до 8 преди 5 години
Прекалил си с това ,,Трябва"!
10
2
 
6
 
! Отговори
Сата НАТО преди 5 години
Няма проблеми, ще ви затворят вратичките. Ще плащате тройно по-високи такси за покупка на апартамент. Нещо от порядъка на 40-50 000 лв повече... Ще ви струва по още една-две години от живота.
9
1
 
24
 
! Отговори
Хиена преди 5 години
До обяд мислех, че след побоя, ония рецидивисти в Габрово са задържани, повдигнато им е обвинение, след което са освободени и народа се надигна защо не им е наложена мярка задържане под стража, до гледане на делото! След което пак са задържани, да не би някой да ги линчува! Сега разбирам, че след първото задържане са освободени БЕЗ повдигнато обвинение! Сега вече има такова - за ЛЕКА телесна повреда! Което вещае леко наказание! Скандал!
8
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Накрая народът ще му прекипи и ще се наложи под натиск да приемете нещата както трябва, до там ли трябва да се стигне?За да не се виждат далаверите на политиците, се поддържа нивото на престъпността до нетърпимост.Доматите с колците не ги ядем,все още има мислещи хора в България
7
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Трябва да приемем концепцията на Красимир Каракачанов. трябва да се премахне съкратената съдебна процедура.Хората искат възмездие. Държавата трябва да им го дадеАнгел Джамбазки трябва да стане член на европарламента.Всички патриотично мислещи хора трябва да гласуват за него",ТРЯБВА ДА СЕ ОМИТАТЕ ВСИЧКИ ТАКА НАРЕЧЕНИ ПАТРИОТИ. ДАЛАВЕРИ, ВАРАДЕРОТО, ОНЯ С ЦУКАЛОТО НА ГЛАВАТА.
6
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Властта ни баламосваше,че само сме имали усещане за корупция,а усещането ни се оказа вярно.Сега някой ни обяснява,че имаме усещане за безнаказаност,а ние сме сигурни,че за някои хора няма да има наказания,а и те самите казват,че няма кой да ги накаже.Чувстват се богопомазани и недосегаеми.Та какво ни беше усещането?!
5
0
 
17
 
! Отговори
1 преди 5 години
"По думите на Сиди проблемът на "Апартаментгейт" са вратичките в закона, оставени през годините по различни причини."Ама защо не ги "затваряте" тези "вратички", бе тарикат!? Или те "комунистите" са ги отворили!? Или фашистите!? И какви са тези "причини". Да не е лично облагодетелстване за сметка на държавата или властта!? :) Ей, че сте "хитри"! Браво! Браво! Това от българският депутат по, по нЕма!
4
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мрън-мрън да изкараме мандата, па ако може и още два!
3
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Има решение.Приемете такива закони в които няма възможност при тежки престъпления споразумения и намаляване до 30 години при които след 10-тата са навън да убиват отново.Както и за другите престъпления да няма условни присъди,да няма право на регистрации и да се разхождат след хората и да си вършат магариите.И още може, но няма воля.Накрая народът ще ви принуди по трудния начин
2
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сиди - *** си!