В БСП – битки, скандали... В ГЕРБ представят приоритети!

Спас Гърневски съзря "добре организирана акция" в Апартаментгейт
15 апр 2019 10:40,
91


"Апартаментгейт" разтърси терасите на властта и накара премиера Бойко Борисов да изрече думите "Идва ми да взема един чук и където има тераси, покриви, да ги счупя и да приключваме". Скандалът доведе до оставки на водещи фигури от ГЕРБ, сред които и Цветан Цветанов и Цецка Цачева.
 
Премиерът заподозря, че изнасянето на компромати ще бъде в основата на предизборната битка. Той предупреди, че не е изключено в надпреварата да се използва и етническото напрежение по места.

А вече са ясни и имената на червените конкуренти. Социолозите пък предвиждат минимална разлика между двете партии.

Още по темата

"На фона на всички скандали и битки в БСП, които продължават от доста дълго време, ние от ГЕРБ от своя страна представихме своите приоритети и то на изключително високо ниво. Това само по себе си показа къде се намира демокрацията и кой е готов да я защитава е Европейския парламент", коментира в студиото на "България сутрин" депутатът от ГЕРБ Спас Гърневски.

Той бе категоричен, че скандалът "Апартаментгейт" е била една "много добре организирана акция", която била налице от вече повече от две години насам, създавайки се напрежение и целяща насочване на прожекторите към управляващите.

"Ако има скандали в политическия живот, то те се създават именно от опозицията", отсече Гърневски.

Пред Bulgaria ON AIR депутатът от ГЕРБ заяви, че от доста време в страната ни се прави опит за "пълзящ преврат" срещу правителството.

"Когато погледнем изпълнението на програмата на управляващите, можем да забележим, че тя е успешна. И това става най-ясно от доходите на българите. Към момента имаме два пъти по-висока минимална и средна работна заплата", каза още гостът в студиото на "България сутрин".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Приоритетите на герб всички ги видяхме. Кой по-приоритетно ще се уреди с безплатен апартамент, докато е на власт. Това им е на тях ценностната система.
13
0
 
19
 
! Отговори
С ТАКИВА ДРУЖКИ преди 5 години
не повече от 3 места в Европарламента и то само за най-верните любители на СУДЖУК и ФИЛИИ с МАС ще вземе ШАЙКАТА
12
15
 
1
 
! Отговори
Винету преди 5 години
До 3 анонимник. Само че тази работа не става с желанието на червени уро.ди като теб, а с това, какво мисли мнозинството. А то не мисли като теб, ***.
11
1
 
23
 
! Отговори
ЧУДЯ СЕ преди 5 години
кой е по-противен. Хамелиона комунист-поет дописник в кварталния вестник, седесар и накрая гербаджия или другия ояден в мазни далавери САШКО ПЕШКИРА с щипнати 1 МЛН чрез далавера с жена си и зет си в ПОЛША като посланник. Или ШАЙКАДЖИЯТА А.ТОДОРОВ, правщ се на разследващ журналист, докато не му запушат устата с парше тлъст СУДЖУК. Или верния син на ШАЙКАТА - носача на чадъра на ТИКВАТА известен любител на скъпи апартаменти
10
1
 
30
 
! Отговори
Този е преди 5 години
Крадлив, мазен и гнусен герберастки плъх.
9
15
 
5
 
! Отговори
Гледна точка преди 5 години
Аз за това питам, освен яжби за пренареждане на листата с с цел, кой да лana омразни европейски пари, друго показа ли БСП?Някакви възгледи и идеи които ще отстояват в ЕС?? НИЩО!!!САМО ЛАПАЧКА ЗА ПАЧКА!!
8
3
 
3
 
! Отговори
Байфидан преди 5 години
До колчо. Ами не позна бе, колчо. Няма да стане така.
7
2
 
28
 
! Отговори
ЩОМ СПАС ГЪРНЕТО преди 5 години
се явява говорител на ГЕРБ явно са затънали дълбоко в тинята и там ще си останат
6
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Спас Гърневски-политическа цветарка.Нищо друго.
5
2
 
26
 
! Отговори
ай сиктир преди 5 години
Не знам, но ако отида да гласувам то ще е точно заради такива поми яри като тоя и няма да е за гербавите .
4
2
 
33
 
! Отговори
Много си тъп Сашееее преди 5 години
Тоя Спас където и когато да се появи, винаги е антиреклама.
3
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тези не трябва да ги оставяме да мърдат. Като си покажат главата над водата, трябва да им се бие шут в нея и да потъват обратно. Ако трябва, ще даваме дежурства по този въпрос.
2
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Седесарски негодници .
1
2
 
31
 
! Отговори
Колчо преди 5 години
Ама на тия май наистина не им се вярва , или не искат да повярват , че играта свърши и няма видят вече власт ...никога вече..