Ширин Местан поискала да отиде на погребението на загиналото бебе

Съпругата на Лютви Местан е говорила със семейството
Обновена: 16 апр 2019 08:49 | 16 апр 2019 08:49, Камелия Цветанова
78
Ширин Местан поискала да отиде на погребението на загиналото бебе
Снимка: Булфото, архив

Съпругата на лидера на ДОСТ Лютви Местан – Ширин, е разговаряла със семейството, което пострада при катастрофата с участието на политика край село Загорско.

Тя дори е поискала да отиде на погребението на 6-месечното бебе, което загина при адския удар.

Още по темата
Самият Местан призна, че е бил в ареста и заради това не е успял да изкаже съболезнованията си на семейството.

"Съпругата ми е разговаряла и с бащата, и с бабата и дядото на починалото бебе, изказала им е съболезнования, изразила е желание да участва в погребението, разбираме болката на тези хора, страданието, естествено, че тях това експертиза, вина не ги интересува и аз ако бях на тяхно място щеше да бъде преди всичко болката", каза той пред bTV.

"Покрусен съм, най- искрените ми съболезнования, но имам само една молба - да не раздаваме предварително присъди", призова Местан.

Според прокуратурата бившият председател на ДПС е отнел предимството на другия водач.

Той обаче не е съгласен и твърди, че зверският удар е дошъл след завоя, защото другата кола се е движела в насрещното.

"Ако съм пресякъл предимството, тази кола, другата,  трябваше да бъде ударена отляво, защото завивам отляво. Отляво тази кола е непокътната, тази кола е ударена фронтално. Категорично ударът е в дясното на мен платно, ляво на него. Ако не съм застанал на моето платно нямаше как да има челен удар", защити се Местан. 

Видимостта на кръстовището е намалена, защото отляво колите идват от завой. Те се движат с до 90 км/ч, няма друго ограничение.

Според Института за пътна безопасност включването е опасно, но от АПИ са категорични – то е съгласувано с полицията.

През последните години на това място има две тежки катастрофи с шестима ранени.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
1
 
! Отговори
sid преди 4 години
Тук в този инцидент няма нужда да се намесва съда.И без това е безполезен.Да брои милион и половина лв.на ръка на родителите на загиналото дете и да се свършва.Няма кво да го мотат 10 години това дело,ще изчезнат доказателства,ще се намери и свидетел и пак няма да го осъдят.Да си плаща кръвнината и това е.То детето няма да си го върнат,но ще му олекне джоба на Местан.
41
4
 
11
 
! Отговори
Местанеее местане преди 5 години
Такова полит нахалство от буля Мистанца, стиска за гърлото.Това показава отвратителния кич. Това сочи колко е виновен бай Местьо. И да не ми се фръцка че предимството му е генерално и че му дава право да тълкува неговот предимство с непредимствата на други хора. Самите турци го изритаха от партията си, заради алчността му и безпърдонността му. Един обикновен нахал и дете убиес и то с прдимство
40
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
тея политици българоуб,ци, срам нито пред Бог нито пред Алах имат ...Местан . ББ. Цв.Ц и всички останали са от едно котило ...Не знам ве още как не са излезли с версията че Путин е виновен и не са наложили още санкции
39
1
 
5
 
! Отговори
АлиБаба преди 5 години
Кръстовището било съгласувано с КАТ .Как ще съгласувате инфраструктура с *** .Кои е тоя от КАТ .,дето има експертиза по безопастност това се прави от комисия от ЕКСПЕРТИ. Затова цялата ни пътна инфраструктора ако я има е в недомислици. ЗАЩОТО я съгласувана с КАТ .А дали е ефективна и безопасна е друг въпрос .
38
0
 
3
 
! Отговори
ФИЛОСОФ преди 5 години
До НЕФИЛОСОФ:Когато си мъртъв не го съзнаваш дори, тежко е само за околните. Абсолютно същото е и когато си ***!
37
1
 
4
 
! Отговори
Мустафа Кемал преди 5 години
Вън слугите на Ердоган и Америка от ДПС, ДОСТ И НПСД!
36
2
 
23
 
! Отговори
Привет от Анкара преди 5 години
Писмо до Местан:Местане,1.Ти се закле във вярност към човека който прекара години в килия за осъдени на смърт и после му измени.2.Едва не подпали етнически стълкновения в майка България и даде повод да бъде закрита партията -закрилница на малцинствата в България.3.Основа марионетна партия, хранена, подкрепена и финансирана от вън и стана слуга на чужди интереси в прекрасната ни Родина България.4.Парите които получи със заръката да ги раздадеш на хилядите бедни и ГЛАДН си ги прибра в джоба..
35
2
 
22
 
! Отговори
минаващ преди 5 години
Представете си мадам Местан напудрена, гримирана, качена на червеното превъзходно Пежо да е на погребението.Тази отдели бащата от децата му и се вмести м гнездото като кукувица,сега сантименталности. Ако в България има едно семейство,което е експлоатирало чувствата на турското малцинство са тези двамата. Не се наядоха.Но , ето, че часът на истината и възмездието настъпи. Започне ли така, вече всичко ще си идва подред,всеки ден,всяка седмица,всеки месец, всяка година за да се изпълни проклятието.
34
1
 
31
 
! Отговори
99 преди 5 години
Бе, тоя продължава да наглее : "ако съм пресякъл предимство"..!! Е, като идваш от второстепенен път, какво отнемаш на оня от главният път,бе??
33
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На тез мяста,коит са конфликтни щом кат има и предишни опасни катастрофи с жертви поради опасните условия на пресичане или вливане в по главен път как ситуация след/преди опасен завой по главния път,както и водачи коит не са ориентирани в действията си,реакциите за потегляне и изчакване от Стоп след кат спрели трябва да има огледала по завоя заради идващ транспорт по главния път и видеокамери на знака Стоп да снимат пътната обстановка,инак тез обяснения-завих отляво след Стоп,удар в дясно на мен
32
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Местане, признай си, че не си спрял на Стопа!
31
2
 
32
 
! Отговори
поглед преди 5 години
"Местан призна, че е бил в ареста и заради това не е успял да изкаже съболезнованията си на семейството."- А как писа вчера съболезнования във фейсбук ? - и нататък също са фантазии.
30
6
 
63
 
! Отговори
Шабан Шаулич преди 5 години
Не знам колко трябва да си нагъл,за да предлагаш да участваш в погребението на някой,когото съпругът ти е убил....
29
2
 
33
 
! Отговори
Какъв е идиот! преди 5 години
"че зверският удар е дошъл след завоя, защото другата кола се е движела в насрещното." - А къде да се движи другата кола, когато този *** е в дясното платно? Всеки ще опита да избегне сблъсъка, затова другата кола се е изтеглила в лявото платно, иначе той щеше да удари местан, и тогава този амуджа щеше да е мъртвият!
28
5
 
14
 
! Отговори
Шаоо лин преди 5 години
На всеки може да му се случи
27
7
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Най сетне Местан разбра че Господ е Българин
26
4
 
31
 
! Отговори
някой преди 5 години
Аве защо няма ни едно интервю с пострадалото семейство? Или в момента ги "страхуват" ?
25
4
 
30
 
! Отговори
RIP преди 5 години
Не знам с какъв акъл съгласуваш с катаджия пътна маркировка и обозначение с пътни знаци. Те са мозъчно ограничени, мързеливи и корумпирани. А АПИ са същите, това е доказано в годините в България. Не им ли светва лампичката, че щом редовно има катастрофи в този участък, значи нещо не е наред. Как да им светне като са всичко онова, което описах за тях по-горе. Как си лягат вечер да спят като зная, че поради безхаберие са причинили толкова много страдание на толкова много хора. Оставки и затвор!!!!
24
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Турчето с БМВ-то ако караше дефанзивно, можеше да намали и да спре преди кръстовището (или да отбие максимално вдясно) веднага след като види Местан в дясната си лента. Ама нали всичките са смели и големи мъже, амуджата преценил, че Местан ще го изчака по средата на пътя, нищо че вече му е отнел предимството по толкова опасен начин.
23
3
 
34
 
! Отговори
Легендата преди 5 години
Що за скалъпена версия. Другият не си е карал в своето платно, ами минал в другото да се удари в Местан. За да е карал в другото платно или се е опитал да заобиколи Местан или е изпреварвал. Ако е изпреварвал, значи Местан пак е нямал работа да излиза от стопа. Мога да приема, че друтият е карал с превишена скорост, че няма добра видимост на участъка, но това са смекчаващи вината обстоятелства, а не тотална липса на вина за която той претендира.