Карадайъ ще води листата на ДПС, но нямало да ходи в Брюксел

След него са Делян Пеевски, Илхан Кючюк и Искра Михайлова
19 апр 2019 17:20,
14
Карадайъ ще води листата на ДПС, но нямало да ходи в Брюксел
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Водач на листата на ДПС за евроизборите ще бъде нейният лидер Мустафа Карадайъ. След него са Делян Пеевски, Илхан Кючюк и Искра Михайлова, пише "24 часа".

Листата е подредена на заседание на Централното оперативно бюро в четвъртък, след като са били разгледани номинациите на местните структури в страната.

Още по темата

Най-голямата изненада е, че досегашната водачка Филиз Хюсменова няма да бъде в листата, след като си е направила отвод по лични причини.

Макар и да е начело, Карадайъ няма да става евродепутат. Той ще отстъпи мястото си на следващия в списъка.

Така новите представители на партията в Европарламента вероятно ще са Делян Пеевски, Илхан Кючюк и Искра Михайлова, тъй като ДПС има претенциите да спечели три места в европарламента.

На пето място в листата на ДПС е поставена Атидже Али – Вели, която е заместник- изпълнителен директор в Държавен фонд „Земеделие“. Шеста е Севим Мусак от Мадан. Седми е бившият екоминистър от правителството на Пламен Орешарски Станислав Анастасов. Осми е Сюлейман Сюлейман от Добрич. На 9-о и 10-о място съответно са Антоанета Асенова и Гюлфие Арнаудова от село Абланица, община Хаджидимово.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Колко лоени топки можем да изпратим в Брюксел? Питам за двама приятели.
10
10
 
1
 
! Отговори
1 преди 5 години
Драги членове и симпатизанти на ДПС,нека всичките на 26.05.2019г.с гласа си ,да спрем пълзящия национализъм и расизъм,на джамбазки,агент иван, сиди,балевски,и латиното контрера,всички пред урните,България е и наша РОДИНА.
9
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Липсва кандидат от Кърджалийският вилает или той вече е на Дост!!!
8
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Az poveche na DPS ne glasuvam ,samo DOST
7
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
естествено,че няма да замине за брюксел. той на БГ не може да говори, та там............но защо си вярва,че е чак такъв авторитет, че да събере гласове за първото място? абе, да си редят листата както искат - БСП.........ДПС..........БСП......ДПС............родина...милиционер.....роднина........
6
13
 
10
 
! Отговори
Бсп са гадове преди 5 години
Делян Пеевски втори в листата?! Орешарски също е там. Хора, бдете! Помислете какво ни чака, ако БСП дойде на власт и направи коалиция с ДПС, защото няма с кой друг.
5
1
 
14
 
! Отговори
shmatarok преди 5 години
Този филм "Ще се кандидатирам, но няма да замина" вече сме го гледАли. Знаем как свършва. Сричащият изобщо да не се хАби да обяснява.
4
1
 
18
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 5 години
Някой хора не отиват там за пари- Отиват за ИМУНИТЕТ !!!
3
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Delhan4o kak schte si ostavi bisnesa be ami dubai njama li da mu lipsva bruksel e selo pred dubai a i toi milioner4e sa kakvo ss mu saplata 18,000 eur na m tova e smeschna suma sa peevski
2
1
 
17
 
! Отговори
баба мара преди 5 години
не ви ли е срам хората ви нямат зъби в устата си покраи хитрино разбрахме че в 21век има къщи без телевизор и радио а за мед обслужване да не говорим и се нагласилиза Брюксел това е позор
1
1
 
18
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 5 години
--Мисля че вече всички знаят коя е главата на мафията- Главата на змея смучещ всички икономически ресурси в БГ- Време е Пеевски да бъде "обезглавен" и разследван- Защо всички политици казват със страх името му? Защо дори Борисов мълчи ?? Защо Защо ?? Защо? и така нататък?? В БГ няма истина няма закони няма правда - управляват ни безскрупулни кръвожадни хора - коравосърдечни и бездушни за нещастието на милиони българи!!