Защо ви отхвърлят? Причината може да е в зодиятa

Овните се нуждаят от промени
20 апр 2019 22:00, Теодора Драгоева
11
Защо ви отхвърлят? Причината може да е в зодиятa
Pixabay

На всеки от нас му се е случвало, поне веднъж в живота, да усети как друг човек започва да го игнорира напълно. В такъв случай ние обикновено се опитваме да протегнем ръка и да постигнем мир с този човек, но той просто да не иска извинение, а се надява да изчезнем от живота му.

 
Тогава ние объркани започваме да се чудим какво сме направили, за да предизвикаме това отхвърляне. Най-често обаче, причината за това се крие в собствения ни характер.
 
Ето и едно астрологическо предположение, защо внезапно някой е започнал да ви игнорира, базирано на неговата зодия:
 
Овен
 
Хората от зодия Овен се нуждаят от промени, за да процъфтяват. Те често отблъскват хората, без дори да осъзнават, че го правят. Те са толкова фокусирани върху работата и социалните си връзки, че някои техни лични отношения се изгубват неусетно, просто защото спират да са им приоритетни. Това не означава, че човекът Овен не държи на близките си, а просто че не инвестира достатъчно време във връзките си с тях.
 
Телец
 
Телецът мрази да се чувства несигурен и сам се затваря за хората, които го карат да се съмнява в себе си. Хората от този знак понякога неволно се изолират от другите по някаква тяхна, лична причина. В същото време те са склонни да бъдат много търпеливи и ако усетят, че даден човек се е отчуждил от тях, те може да инвестират много време и усилия, за да се опитат да го спечелят отново.

Близнаци
 
Близнаците са твърде вглъбени в собствените си възходи и падения и са склонни да забравят приятелите си, които към момента, по някаква причина, не се вписват в живота им. Те са твърде ангажирани в това, което преживяват, или в това, с което се занимават и просто забравят, че трябва да посвещават време и внимание на близкия си кръг от хора. Все пак именно на тези хора Близнаците разчитат в труден момент..
 
Рак
 
Човекът Рак може да започне да ви игнорира, ако самият той преживява някакъв тежък етап в живота си. Въпреки че Ракът обича да бъде заобиколен от близките си, понякога емоциите му са твърде силни и дълбоки, и му пречат на общуването. По каквато и да е причина, Ракът е явно претоварен, потиснат и/или стресиран и има нужда да остане насаме със себе си. Просто в момента не му е до вас и ще трябва да го изчакате сам да ви потърси.
 
Лъв
 
Ако един Лъв започне да ви игнорира, бъдете готови да продължи дълго. Лъвът е упорит и щом ви се е обидил или изпитва някакво недоволство към вас, то няма да му мине бързо. Лъвът се отчуждава от даден човек винаги по някаква уважителна причина. Например, ако се е почувствал пренебрегнат. Можете да привлечете вниманието му отново, ако започнете да го ухажвате, да му се възхищавате, да го аплодирате и т. н.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
1
 
! Отговори
@1238 преди 4 години
Не желая с прости хора да разговарям, Защо ли??? Защото не искам да подражавам на тях. Кухи ***. Гитти
4
3
 
7
 
! Отговори
Кошче преди 4 години
Причината не е в зодията, а може би в това че сте големи буклуци.
3
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Как ви ги ражда главата, просто не е истина! Имам чувството, че някакви хороскопи от миналото само философски ги надграждат и пишещите ги сами се самозаплесват. И ако нещо не им се връзва започват звезди, съзвездия, акцеденти, домове... една галактика. Няма как нещо да не съвпадне в тази Вселена от фактори.Интересно ако Маугли и Бил Гейтс, или някой друг милиардер са родени на една дата, колко ли съвпадения ще имат?
2
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Изолираме се от хора които са некачествен материал.
1
2
 
10
 
! Отговори
MGTOW преди 4 години
'Баси малоумното заглавие даже нямам желанието да го прочета след тая "интродукция"...