Станишев: Платил съм цената за грешките си

Лидерът на ПЕС коментира изборите си в БСП
21 апр 2019 12:24, Петя Славова
167
Станишев: Платил съм цената за грешките си
Снимка: БТА

"Аз съм първият в държавата, който се противопостави на ГЕРБ много ясно", заяви категорично лидерът на ПЕС и кандидат в листата на БСП за европейските избор.

Още по темата

Той отрече пред bTV да е тласкал партията към задкулисието, докато е бил лидер на БСП. "Като лидер на опозицията в периода от 2009 до 2013 г. не съм имал нито една среща с лидера на управляващата партия господин Борисов. Една имах, по негова молба, на тема "Белене", защото той ме покани и каза, че има вариант за решаване. По думите му, Станишев е водил ясна и категорична битка с ГЕРБ. Той обясни, че е странял от икономически групировки, защото според него политиката трябва да стои далеч от тях.

Станишев призна като грешка предложението на Делян Пеевски за председател на ДАНС. "Очевидно беше политическа грешка и това си пролича по реакцията на обществото. И аз съм платил цената. Който мисли само за миналото, никога няма да върви напред, защото винаги ще се спъва. Човек трябва да си прави поуки", каза още той.
Лидерът на ПЕС коментира и думите на премиера дали БСП има право да говори за корупция. "Работата на опозицията е да сочи дефектите и слабостите на управляващите. От 10 години управляват ГЕРБ. За сегашното състояние на страната отговорност носят те", заяви той.

Сергей Станишев също така коментира още едно изказване на Борисов, който нарече партията му "чеверме-социалисти". Станишев обясни, че политиката трябва да бъде битка на идеи." Когато политиците се замерят с обидата, това е обидно за гражданите, за тяхната интелигентност. Хората не са глупави и такива подмятания не отиват на никого, в това число и на министър-председателя".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


167
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този цял живот ще бъде във високоплатени чиновнически топли кресла. Ако се пробва в частния бизнес никоя компания няма да го пожелае.
51
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
и с какво си платил, излъга хората, че няма да ходиш в Брюксел, целуна Местан, уволни Корнито и т.н. и за награда ще ходиш пак в Брюксел, а и да станеш президент на ПЕС-вете даде проекта за личните карти на Сименс, чиято жена е ПЕС-овка и ако това пак влезе в ЕП, комунистите са си въртоглави
50
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако Радев беше мъж, щеше да откаже молбата на Иво Христов да напусне и да ходи да се мазни на Курнрлия за евродепутатство, ама Радев не е мъж, толкова за тая кукла на конци
49
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Закривай държавата, след като тия са ти евродепутати!
48
3
 
19
 
! Отговори
НИКОЛАЙ ЯНКОВ преди 5 години
ПЛАТИЛ БИЛ!!...Гнусна Комунистическа ГНИДА!...
47
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До хей БСПТози не беше ли американски агент като Миков,просто го махнете,да си ходи в Швейцария!?---Не,по-скоро Нинова е агент(дано да не унищожи БСП),ако беше останал Станишев или някой друг,щеше да е по-добре за БСП.В Швейцария са европейците.
46
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма по-гнусен лицемер от Иво Христов чевермето, дето до вчера плюеше Позитаник другарите, после се запозна в кварталната кръчма в Гео Милев с Радев льотчика, яхна го за кариера и сега го заряза за евро заплата в Брюксел и прегръща г-жа Лъжа, плюя, пфу!
45
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
платил си бил ? кво правиш тука - искаш допълнително
44
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И БСП и ДПС бяха против герберите,не знам какво се случи,че нещата се обърнаха.Много хора вярваха,че с герберите ще дойде нещо по-добро,но останаха излъгани и разочаровани.Нищо,сега ще поправят грешката си,успех на Станишев и БСП!
43
3
 
7
 
! Отговори
хей БСП преди 5 години
Този не беше ли американски агент като Миков,просто го махнете,да си ходи в Швейцария!?
42
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Истината е, че всички ние платихме грешките на Станишев!!!
41
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От Чеверме-социалистите Иво Христов слънчогледа днес иска да го пратят в Брюксел
40
2
 
21
 
! Отговори
Гледна точка преди 5 години
Сергей Станишев също така коментира още едно изказване на Борисов, който нарече партията му "чеверме-социалисти".Борисов НИКОГА не е наричал БСП "чеверме-социалисти"! Аз гледах когато Борисов направи това обръщение и той каза:"Моето уважение към избирателите на БСП, но ще ЦИТИРАМ как Иво Христов се обърна към тях!Между двата случая има голяма разлика!
39
3
 
19
 
! Отговори
Курнелия лицемерка преди 5 години
*** Нинова започна да чисти БСП от крадци и мафиоти като Георги Гергов, Дъбов,Гуцанов, Ат.Мерджанов, М.Миков,Георги Божинов,Янаки Стоилов,К.Паскалев, Кр.Янков,Сл.Велков,Георги Първанов(Гоце), Сергей Станишев и др. браво на нея, ама има още много работа, но трябва накрая да изчисти и себе си, защото е милионерка, но не от бизнес...
38
16
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не забравяйте, че гербаджиите са в свещена коалиция с ДПС.
37
6
 
22
 
! Отговори
Валери преди 5 години
Станишев, ти се опълчи на Борисов през 2013 и обещаваше като вземете властта да донесеш промяна и по-добри дни за българите. Какво стана после бе, ***? Масови протести 400 дни, хаос в държавата, куп глу.пости и ви изритахме с шутове. Нямате ли срам пак да драпате да ни управлявате?
36
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ми защо си жив още, бе???
35
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сергей + Баце = ВНЛ!
34
4
 
27
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 5 години
Какво се опитва да ни каже ***... - ние не сме във властта и можем да си крадем на воля... - бърза оценка на имотите на позитанци и да доказват доходи...
33
12
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Единственият келепир за Радев да е в президентството е, че Деса може да кара в насрещното да си купува чорапогащници и баща му да блъска колички като в Луна Парк на кръгови кръстовища