Станишев: Платил съм цената за грешките си

Лидерът на ПЕС коментира изборите си в БСП
21 апр 2019 12:24, Петя Славова
167
Станишев: Платил съм цената за грешките си
Снимка: БТА

"Аз съм първият в държавата, който се противопостави на ГЕРБ много ясно", заяви категорично лидерът на ПЕС и кандидат в листата на БСП за европейските избор.

Още по темата

Той отрече пред bTV да е тласкал партията към задкулисието, докато е бил лидер на БСП. "Като лидер на опозицията в периода от 2009 до 2013 г. не съм имал нито една среща с лидера на управляващата партия господин Борисов. Една имах, по негова молба, на тема "Белене", защото той ме покани и каза, че има вариант за решаване. По думите му, Станишев е водил ясна и категорична битка с ГЕРБ. Той обясни, че е странял от икономически групировки, защото според него политиката трябва да стои далеч от тях.

Станишев призна като грешка предложението на Делян Пеевски за председател на ДАНС. "Очевидно беше политическа грешка и това си пролича по реакцията на обществото. И аз съм платил цената. Който мисли само за миналото, никога няма да върви напред, защото винаги ще се спъва. Човек трябва да си прави поуки", каза още той.
Лидерът на ПЕС коментира и думите на премиера дали БСП има право да говори за корупция. "Работата на опозицията е да сочи дефектите и слабостите на управляващите. От 10 години управляват ГЕРБ. За сегашното състояние на страната отговорност носят те", заяви той.

Сергей Станишев също така коментира още едно изказване на Борисов, който нарече партията му "чеверме-социалисти". Станишев обясни, че политиката трябва да бъде битка на идеи." Когато политиците се замерят с обидата, това е обидно за гражданите, за тяхната интелигентност. Хората не са глупави и такива подмятания не отиват на никого, в това число и на министър-председателя".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


167
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
132
0
 
1
 
! Отговори
Твърде нахално е преди 4 години
Освен ако разбира се това не е някой от архивите на сайта който явно е много актуален днес отново.Станишев явно не се спира изобщо пред неуместните предложения за позиции както и в желанието си неуместно да настоява за тях.
131
1
 
5
 
! Отговори
Боро преди 4 години
Станишев ти взе готова партия изведена на върха от първанов и я смъкна в дъното и осте не може да изплува хората в бл работят за 300 евро заплата а ти искаш от две места за теб никога няма да гласувам махаише от БСП кажи как се прегръщаше с тиквата
130
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гласувайте за ГЕРБ за да сме стабилни, при Лошия Станишев, България беше далеч пред Румъния, сега при добрите от ГЕРБ сме далеч назад. За герб са ромите 99 процента, турците 30 процента, Калинките, назначени без качества и образование, Наколенкаджиите...
129
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
в ЛИСТАТА НА бсп Е неподкупен ЧОВЕК КАТО ВЕЛИЗАР ЕНЧЕВ - аз не познавам по-честен човек от него. Е как Серго да издържиш, Корнелия ще те изшути от листата, но не Корнелия, а българския народ и си ходи в ГЕРБ само ти и те са джендри за Истанбулската конвенция.
128
1
 
3
 
! Отговори
ОСТАВКА КАРАЯНЧЕВИЦЕ преди 4 години
До ЯнаА какви са тези хора, които биха гласували за листата на ГЕРБ - има ли един за който да се гласува и да не е за Истанбулската конвенция и да не е застъпник на олигархията. Във вашата листа е събрана цялата Цецко Цачевщина - ремикс на кандидатурата ви за президентските избори.
127
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Серго, защо се остави медийния трубадур на ГЕРБ ПЕЕВСКИ да ти подложи динена *** с фалшивата си кандидатура, за шеф на ДАНС, докато НЕГОВИЯТ тЕЛЕГРАФ СЕ СКЪСА ДА прави гербава пропаганда, пик, блиц цялата пеевска журналистика...Понеже си слаб политик, затова с преференции ще те изгоним завинаги от листата на БСП. Всички кандидати в листата на БСП са по-добри от теб, а за теб остава утехата, че си по-добър от всички в несъстоятелната листа на ГЕРБ
126
3
 
7
 
! Отговори
Яна преди 4 години
Вън от политиката за винаги на такива като теб! Кои са тия ненормални, дето биха гласували за теб?
125
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
след като платил да си кае обременен или забременен до бръмбърен ако неспира с опитите. Буда фашутката си трае начи мое Цецко неща да знае.Сам си тури в хълката канлеката
124
1
 
7
 
! Отговори
Прав е! преди 4 години
Изкара едно няколко годишно "заточение" в евро парламента!
123
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
СТАНИШЕВ,СТАНИШЕВ,ДА,ТОЧНО ТАКА СТАНИШЕВ,МНОГО СИ МИ ЯСЕН СТАНИШЕВ,ДА ТИ Е ЯСНО!
122
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе несравнимо е с мизериите,които герберскота змийско котило прави с българите.Скоро ще си го получат.Не ни трябват ни пишман цоциаалисти,а още повече-производните им герппеерасти.
121
4
 
10
 
! Отговори
Ефо преди 4 години
Ти ***, е хубаво че си признаваш, че си правил грешки. Но, това няма как да го изплатиш, със всичките мизерии, които ти си направил и които БКП продължава да прави на България!
120
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
КОГА КЪДЕ КАК И ПО КАКЪВ НАЧИН ?.....................................................
119
3
 
14
 
! Отговори
Asd преди 4 години
Какво е общото между БСП и телефонните измамници? Лъжат пенсионерите...
118
7
 
4
 
! Отговори
Стратег преди 4 години
До 123Бойко обслужва Моника, жената на Сър Гей и това не е тайна. Моника била много силна жена, казв аБорисов, държала медиите в България, затова Борисов я захранва с поръчки.
117
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
колкото и да си умива и с каквъвто сапунат да ползва, срамът от продавания Gъз немое да се убрише. наместо това този орган започва да мирише все по интензивно на спукани хемероиди, потекли липоми и сцепени фистули.
116
2
 
13
 
! Отговори
борислав преди 4 години
Нищо никой не е платил и няма да плати.
115
8
 
0
 
! Отговори
Сложете го в листата преди 4 години
В българкста политика има един мъжествен мъж с мъжка реакция на всичко чуждо, неправилно и незаконно.Той мина през три собственни семйства и разделяки се с любимите си деца-той създаде ново.Надеждата му е един ден да престанат да му растът разклонени кости от челото.С опита му в три партии БКП, СДС и ГЕРБ, 3 аднинстритивни длъжности:Ръководител лопатна бригада, Министър по строежите и Президент. Навсякъде той остави светли дири по които сега ние вървим.Той заслужава място в лситата на БСП и ПЕС
114
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен - Оставете го Станишев...Номера сега е да свалим Борисов на 26 май...то наистина ще бъде номер! Какво ще сваляте на избори за евродепутати, с квота от 14 души, 8 от които вероятно ще си разделят дпс-то, патриоти, че и дсб! Ха-ха-ха-а!
113
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До БСП=ДПС=Евророма - БСП кво крали, крали... Да не се връщаме назад, другари!Чеверме-социалистите - смело напре-ед! Пак ще си крадем стръвно!Иначе Станишев си е платил грешките, купи си замък на женевското езеро!Дай Боже всекиму така! (ама друг път!)