Манолев за къщата за гости: Посещавал съм я като турист

Бившият зам.-министър заяви, че живее в София от 2001 г.
23 апр 2019 11:10,
91
Манолев за къщата за гости: Посещавал съм я като турист
Снимка: Facebook

Тази къща няма как да е моя, по документи ясно се вижда това, отсече вече бившият зам.-министър на икономиката Александър Манолев. Той заяви, че е посещавал къщата за гости край Сандански като турист и има платежни документи за това.

"Като турист съм я посещавал и съм плащал за това. Нали разбирате, че тези документи няма как да се фалшифицират", посочи той. Манолев посочи още, че семейството му живее в София от 2001 г.

"Не мога да ви кажа дали е проверявана като къща за гости. Тя стартира като съвместен проект между мен и Ана Димитрова. След построяването й пътищата ни се разделиха. Аз съм участвал до голяма степен в изграждането с различни контакти. Аз съм финансирал това момиче със 700 000 лева", посочи Манолев пред bTV.

Още по темата

Манолов обясни, че 15 години преди да влезе в политиката е работил в някои от най-големите международни частни компании в България.

"В някои от тях годишната ми заплата е надвишавала 100 000 лева. Имал съм и частен бизнес, платил съм стотици хиляди левове данъци и това е проверимо", обясни Манолев.

Той отрече твърденията, че е прехвърлил имота на непълнолетно момиче. "Има отстъпено право на строеж, след като тя е станала на 18 г. Това е било 2013 или 2014 г., когато тя е била на 20 г. тогава", заяви той.

Манолев обясни, че е присъствал на проверка на място от фонд "Земеделие". "Има спечелено европейско финансиране за тази къща. Не мога да кажа дали се е използвала по предназначение. В момента никой не може да посети къщата като турист и тя не функционира като къща за гости. Аз съм си намерил места, като съм звънял на управителката на фирмата", заяви бившият зам.-министър.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
32
 
! Отговори
ира преди 5 години
ГОЛЯМ ТУРИСТ СИ НЯМА ЛОШО В СОБСВЕНАТА СИ КЪЩА Е ТОЗИ ТУРИЗЪМ Е НОВА ДЕСТИНАЦИЯ В БГ и е СПЕЦИАЛИТЕТ НА МИНИСТРИ ПРОКУРОРИ СЪДИИ И РАЗНИ УПРАВНИЦИ ТРЯБВА ДА НАПРАВЯТ ОБУЧЕНИЕ НА ТУР ОПЕРАТОРИТЕ
14
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е няма как да не си е вързал гащите! За морал няма какво да го коментираме! Такива са по изпечени айдуци от мутрите преди години!
13
0
 
31
 
! Отговори
ТИКВАТА преди 5 години
идвал ли ти е на гости бе Крадльо да отмаря в басейна с минерална вода, уморен да строи магистали, метра, небостъргачи и други подвизи....
12
0
 
41
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Ако се режисира филм От нагъл по-късно нагъл сичкото Герв може да участвам вкупом.
11
0
 
47
 
! Отговори
ха,ха,ха преди 5 години
Аджеба като си получавал заплата от по 100 000,що дириш в министерството за няколко хилядарки?Или фирмата/фирмите,където си работил са се оказали собственост на малоимотни?
10
0
 
44
 
! Отговори
ОСТАВКАТА 3 преди 5 години
Тоя лъже като ДЪРТ......избирател на ГРОБ!!! Вече става ясно къде са част от откраднатите МИЛИАРДИ от шайката СУДЖУЦИТЕ 3 - в асансьори, тераси, тризонети и къщи за гости!!! ОСТАВКАТА 3 и ЗАТВОРА са спасението за България!!!
9
0
 
28
 
! Отговори
Кух профил преди 5 години
Мис Калифорния даже не съм я виждАл...!
8
0
 
40
 
! Отговори
Партийния преди 5 години
Манолев,все пак има нещо гнило в Дания...
7
0
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нагли, арогантни, крадливите и с чувство за недосегаемост това са гербавите!Гласувайте пак за тях.
6
0
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нищо не разбрах от оплетените му лъжи. И защо я е прехвърлил на 20-годишно момиче, като всичко е чисто. И какво точно му се пада това момиче - любовница, държанка ?
5
0
 
44
 
! Отговори
активен преди 5 години
До 1. Докато не махнем тъй наречения "Премиер" нагло ще ни лъжат.
4
0
 
41
 
! Отговори
boyko.uzunov преди 5 години
НА МНОГО им се ще да посещават собствените къщи като туристи...Наглец герберски!
3
0
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гостът е единствено само ТОЙ и семейството МУ . ЕБ....К!
2
0
 
52
 
! Отговори
ГЕРБераст-помияр преди 5 години
Тоя престъпник от шайката СУДЖУЦИТЕ 3 е откраднал милиони левове от бедния български народ и си е построил ( земята е негова) къща за гости!!! Безумна наглост!!! Цецо АСАНСЬОРА, Пацо Терасата и Сашо Къщата за Гости ще ЗАГУБЯТ КАТАСТРОФАЛНО изборите и отиват в ЗАТВОРА!!! ОСТАВКАТА 3 е спасението за България!!!
1
2
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе в тия ГЕРБ има ли поне един който да не краде като за Световното ?