Цацаров разпореди: Проверки на къщите за гости. На всички!

Ще се проверява за извършени злоупотреби с европейски средства
24 апр 2019 12:10,
56
Цацаров разпореди: Проверки на къщите за гости. На всички!
Снимка: Прокуратура на Република България

Главният прокурор Сотир Цацаров възложи проверки на всички къщи за гости, финансирани от Европейския земеделски фонд, за извършени злоупотреби, съобщиха от прокуратурата.

Вчера Върховната касационна прокуратура възложи на Главна дирекция национална полиция проверка по публикации в медиите за ползване не по предназначение на къщи за гости, финансирани със средства на ЕС от семейството на народния представител Елена Йончева.

Манолев за къщата за гости: Посещавал съм я като турист

Главният прокурор Цацаров разпореди на ГДНП извършване на проверка на всички проекти, с предмет – изграждане/модернизиране на туристически обекти – жилищни сгради за гости на територията на цялата страна.

Масови проверки на къщи за гости, сигналите "валят"

На място служителите на Главна дирекция национална полиция ще извършат и документална проверка дали къщите се ползват по предназначение. Ще се изискат копия от регистри за всички настанени туристи за български или чуждестранни граждани.

Определен е двумесечен срок за извършването на проверките.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
0
 
2
 
! Отговори
МАФИЯ МАФИЯ преди 4 години
МАФИЯ МАФИЯ МАФИЯ ЯСНО Е КАТО БЯЛ ДЕН И ГОРИТЕ ИЗСЯКОХА ЗЕМЕДЕЛЦИТЕ
43
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
комунистите от бсп изпаднаха в истерия! Мачкай Цацаров!
42
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ама на Местан може да разрешите да напусне България.Иначе сте много силни и вилни като мачкате неудобните за властта.
41
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ще има ли проверка на трола и медиен манипулатор Калеко Алеко, с колко ника още се подвизава, по колко пляса има право да щрака и по колко минуса да шляка...Дано всичките платени журналисти и *** на герб да пукнат от рак. Злокачествен на мозъка.
40
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А ще има ли проверка на гербестата шайка - колко нагласени обществени поръчки за колко милиарда е усвоила през роднини, шури, стринки и лелки и шуренайки?Ще има ли проверка на капиталовите разходи на министерствата, па и станалите известни фирми, обръчи от фирми около ГЕРБ, пред които Ахмед Доган изглежда като мега ШЕГАДЖИЯ.Ще има ли проверка на зависимите медии от ГЕРБ и от държавната реклама, която получават - пари на българските данъкоплатци, за да тровят информационната среда на ...тях.
39
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Цацаров,я остави къщите за гости за после,а сега провери банковите сметки на твоите хора,че какъв заек от там ще изскочи,бедна ти е фантазията.
38
1
 
6
 
! Отговори
Идеалист преди 4 години
Не са виновни само тези, които ядат зелника, но и тези които им го дават. Многократно съм писал по форумите и съм се изказвал по сбирките на десните партии, че тази левичарска европейска политика за разни програми с които се раздават европейски средства е пагубна за ЕС. Тя води до изкривяване на пазара по типа "Европа дала. давайте да усвояваме". Не се различава от " Бати Бойко дал за..." ЕС се превърна в Рай за тарикати, и политически мошеници. Европа има нужда от дълбоки промени.
37
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен -Колко още ще търпите да сте роби на .... герББ?Ти да не искаш всички да станат роби на номенклатурата в бсп?!
36
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен - Ей ,браво бе сега са сетихте да прайте проверки кога целата България се нацвъка с къщи за гости...Нещо не те ли кефи! Тъкмо ще преброят тарикатите! Да съберат някои данъци и такси. Пък и малко пикантми скандалчета да се развихрят. У нас такива неща охотно се кльопат!
35
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ей ,браво бе сега са сетихте да прайте проверки кога целата България се нацвъка с къщи за гости пък гости не идват и не идват? Она кифла с конския изглед са спука да ги кани ама те не щат в България и тва си е! Ам то само тва ли е-май не.
34
3
 
16
 
! Отговори
Аз преди 4 години
В моята Родина, където и да "бръкне" някой честен човек - навсякъде смърди!За 10 г Герб направиха такива поразии, че и 100 г няма да стигнат да станем нормална държава! От горе до долу - всичко е "леш"
33
2
 
10
 
! Отговори
2 г. по-късно преди 4 години
Цацата най-накрая е прочел материалът на Бивол от май 2017 г. със списъка на фалшивите къщи за тъщи.
32
2
 
11
 
! Отговори
данъкоплатец преди 4 години
Кьовеши ще свърши работата,та дори да я замажете.
31
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Проверка и на двойните гуши.На всички!
30
1
 
12
 
! Отговори
топло.. горещо преди 4 години
а на някой не му ли иде наум че по същата схема наще убавци са "стрили" къщи за почивки в по ефтинките държавки , но и в по-скъпиките. кво шъ каими за Букурещ, Белград, Будапеща, Брно, Берлин, Бон, Барцелона...Ботсвана. опс последното не е интересантно.ами островите за гости и гостенки, яхтите за гостенки и госткато нищо са се изперверзили и са го ударили на педовилия
29
4
 
21
 
! Отговори
Потресаващо преди 4 години
Цацаров, Цацаров, срещу мезонетите и тризонетите на герберастката крадлива шайка на Борисов, стоят хиляди заключени панелни апартаменти и къщи, на прокудените от България млади хора. Ако имахме истинска прокуратура, това нямаше да се случи. Гнусни сте.
28
1
 
6
 
! Отговори
А БСП преди 4 години
да не се разсейват, защотот ВСИЧКИ ОРЪЖЕЙНИЦИ не водят началотот от 1991 , а от СОЦИАЛИСТИЧЕСКИ години : човек на 53 години през 2013 има богато СОЦ наследство: всички избягаха в Австрия първо: Дража Вълчева, забравих имената на оръжейниците- след това- в САЩ- .Затова и децата на разведки, свикнали на ЗАПАД, сега иска "ПРОМЯНА"....( уж "тъга по социализма"...
27
0
 
7
 
! Отговори
ВЪВ ФРАНЦИЯ преди 4 години
имаше такъв "тарикатлък" с отглеждане на КОНЕ; около 1995-2000 имаш и филм ( не си спомням загл).1.Подават документи млади хора в различни селски краища за конеферми с евростсредства.2.Действително закупуват коне за една ферма с евросредства.3.Като започнат проверки си сигнализират и ги местят със специални те вагони-превози, а иначе си съществуват модерно обзаведени фрми- само конете "движат".
26
0
 
7
 
! Отговори
маркиз Дьо ла Панкур преди 4 години
до анонимен #26"Светът се крепи на глупостта ...и тарикатлъка ..."Само само дето българският "тарикатлък" си е най-обикновено ли3ане на задни части на поредните властимащи !
25
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако проверките се правят от местни полицаи и прокурори, всичко е излишно. Особено в по-малките населени маста. Там всички са зависими един от друг.