Заради "Апартаментгейт": ГЕРБ ще си понесе отговорността

За всеки, превишил правата си щяло да има последствия
Обновена: 24 апр 2019 21:50 | 24 апр 2019 21:30, Петя Славова
65

ГЕРБ ще си понесе отговорността за скандала с "Апартаментгейт". Това обяви в "Денят ON AIR" евродепутатът Андрей Новаков. По думите му всеки един от партията, който е превишил правомощията си, и е нарушил закона ще си поносе последствията.
Още по темата

Новаков допълни, че няма как акцията "Апартаментгейт" да е спонтанна. Той бе категоричен, че уволненията, които последваха скандала, трябва да се случат и в останалите водещи партии, чиито членове също бяха хванати в нерегламентирани имотни сделки.

"Именно по времето на ГЕРБ бяха приети мерките за публичност за имотите. Ние показахме, че когато има проблем, трябва да се носи отговорност. Вижда се, че президентът има доста съмнителни моменти в автобиографията си, тъй че не можем да слушаме морални тези от него. Това трябва да започне да се случва и в другите политически партии. Очевидно е, че тази акция не е спонтанна. Единственото, което се случва от сутрин до вечер е да се разнасят компромати. Не знам как ще работим заедно с Елена Йончева, която всеки ден залива ефира с нападки и заяждания", каза Новаков.

Евродепутатът също така сподели, че 1/3 от следващият европарламент може да бъде съставен от хора с крайнодесни и екстремистки нагласи, което ще доведе до хаос.

"Никога, когато има грешки, не сме се отрекли от това. За 20 дни много хора се разделиха с позициите си. Чакаме да видим кога другите партии ще направят подобно нещо. Нямаме нужда от съвети от БСП как да движим икономиката на България. Има хора, които са изразходвали европарите за построяване на къща за гости. Една трета от следващия европарламент ще бъде излъчен от партии, които разчитат на популизма, екстремизма. Това създдава предпоставки за хаос", заяви Новаков пред Bulgaria ON AIR.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
29
 
10
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 4 години
Много алчно туй Ленче бе... - с три къщи за селски туризъм, но на морето...
34
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ШЕФЪТ НА ДНСК - ВАЛЕНТИН ЦОЛЕВСКИ ОТ ГЕРБ - С ГОЛЯМ АПАРТАМЕНТ НА ПЪРВА ЛИНИЯ В СОЗОПОЛ ЗА 17 000 ЛВ. НА ИМЕТО НА ТЪЩА МУ
33
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ТЕРАСИТЕ НА КАРАКАЧАНОВ СЕ ОКАЗАХА ПЕТ ТРИ ОТ ТЯХ ОСТЪКЛЕНИ
32
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
тераса която според инструкциите на КОНПИ не се декларира*******гробарите бихте ли ни запознали с тази инструкция?или е засекретена от името на "стабилността и националната сигурност" и за сметката на народа?
31
6
 
29
 
! Отговори
Паметлив преди 4 години
Едно време,когато някой номенклатурен кадър на БКП,заемащ ръководна длъжност направеше поразия,обикновено го правеха по-малък началник някъде другаде.Та и с гербаджиите е така-намират им тихо место извън прожекторите,ама за съд и дума да не става!Най-голямото наказание БЕШЕ и сега Е изключване от управляващата ПАРТИЯ,т.е. лишаване от хранилката!
30
4
 
14
 
! Отговори
Хаха преди 4 години
Нека ги пратим в Еврото с вакса и *** за обувки . " Европа ни чува"
29
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Андрейчин не ми цъкай минуси , знам че е твоята пет минутна слава тука ама сте противни ***
28
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От гражданско движение Синя Звезда призовават към опит за предизвикване Европейско разследване от OLAF /European Anti-Fraud Office/ и Европейската Прокуратура по случая с убийството на Виктория Маринова.
27
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Лимити за лечение на децата ни има, а лимити за терасите и мезонетите на управляващите ни крадци няма!
26
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Шкембе войвода има няколко хотела в Трявна, строи прогимназия в сърцето на Балката-с.Горни Стоевци,па вие си лайте..
25
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоз Андрей Новаков най накрая се събуди от летно/зимен сън в Европарламента , доскоро не го бях и чувал. Да го пратим пак да яде черен хайвер и им се мазни там
24
29
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Елена Йончева има имоти за 2 000 000 лева, айде разследвайте
23
0
 
27
 
! Отговори
LAZY преди 4 години
Като всичко им е законно, защо си подават уставките? Нямам коментар! Пази Боже Тези да продължават да са на Власт!!!
22
3
 
23
 
! Отговори
ГЕРБАВИТЕ КРАДЦИ преди 4 години
ИМОТНА СДЕЛКА НА СЛЕДОВАТЕЛ 1: СИНЪТ НА БОРИСЛАВ САРАФОВ КУПУВА КЪЩА ОТ РАЗСЛЕДВАН ОТ БАЩА МУ! Огромното смущение в тази сделка идва обаче не от стойността й/като произходът на парите отново е невъзможен за доказване/, колкото от страните по нея. Както споменахме, купувач е Боби Борислав Сарафов син на Директора на Националната следствена служба и заместник главен прокурор Борислав Сарафов. Продавач обаче е Емил Станимиров Жеков син на разследвания от Борислав Сарафов в края на 90-те години и в началото на века и осъждан бизнесмен Станимир Жеков. Станимир Жеков е е известен с това, че, заедн
21
30
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кога дори и един социалистически .... ще си подаде оставката, а техните далавери са стократно по големи от Герб.
20
2
 
31
 
! Отговори
Boko bo преди 4 години
Падам от смях! За някви скапани апартаменти щели да си понесат последствията. Това е нищо. Става въпрос за милиарди дори и да не ви се вярва. Все пак Държавата се управлява като ЕТ вече 10г и всичко минава през 1 човек. Представа си нямате за какви пари става въпрос. С това плитко мислене няма шанс за децата ни. Кой каквото си направи никой друг не може.
19
2
 
20
 
! Отговори
До 16 преди 4 години
Колега, с плоския данък имат възможност да узаконят всякакви доходи като платят 10% комисионна на държавата. Друг е въпроса че и толкова не им се дават.
18
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
краси е невинен... просто няма начин да не е... и за пащапортете е невинно момчето... не е гушнал 15 милиона а са 15.300. Тук терасите не са 5 а са 4... 5-тата е превърната в детска стая. И стаите му са малко. ОСТВ'ТЕ ЧОВЕКА, БЕ!. У ПАЛАТКА ЛИ ДА ЖИВЕЕ?
17
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
БРАТЪТ НА МАРИЯ ГАБРИЕЛ С ГРАТИСЕН АПАРТАМЕНТ ОТ ФИРМА БЛИЗКА НА ВЛАСТТАЗА ТЕЗИ, КОИТО СА ЗАБРАВИЛИ МАРИЯ НЕДЕЛЧЕВА, ПРЕМЕНУВАЛА СЕ НА ГАБРИЕЛ Е ВОДАЧЪТ НА ЛИСТАТА НА ГРОБ ЗА ЕВРОИЗБОРИТЕ
16
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всеки от Герб може да бъде вкаран в затвора за 20 г. без съд. Той си знае за какво.