Заради "Апартаментгейт": ГЕРБ ще си понесе отговорността

За всеки, превишил правата си щяло да има последствия
Обновена: 24 апр 2019 21:50 | 24 апр 2019 21:30, Петя Славова
65

ГЕРБ ще си понесе отговорността за скандала с "Апартаментгейт". Това обяви в "Денят ON AIR" евродепутатът Андрей Новаков. По думите му всеки един от партията, който е превишил правомощията си, и е нарушил закона ще си поносе последствията.
Още по темата

Новаков допълни, че няма как акцията "Апартаментгейт" да е спонтанна. Той бе категоричен, че уволненията, които последваха скандала, трябва да се случат и в останалите водещи партии, чиито членове също бяха хванати в нерегламентирани имотни сделки.

"Именно по времето на ГЕРБ бяха приети мерките за публичност за имотите. Ние показахме, че когато има проблем, трябва да се носи отговорност. Вижда се, че президентът има доста съмнителни моменти в автобиографията си, тъй че не можем да слушаме морални тези от него. Това трябва да започне да се случва и в другите политически партии. Очевидно е, че тази акция не е спонтанна. Единственото, което се случва от сутрин до вечер е да се разнасят компромати. Не знам как ще работим заедно с Елена Йончева, която всеки ден залива ефира с нападки и заяждания", каза Новаков.

Евродепутатът също така сподели, че 1/3 от следващият европарламент може да бъде съставен от хора с крайнодесни и екстремистки нагласи, което ще доведе до хаос.

"Никога, когато има грешки, не сме се отрекли от това. За 20 дни много хора се разделиха с позициите си. Чакаме да видим кога другите партии ще направят подобно нещо. Нямаме нужда от съвети от БСП как да движим икономиката на България. Има хора, които са изразходвали европарите за построяване на къща за гости. Една трета от следващия европарламент ще бъде излъчен от партии, които разчитат на популизма, екстремизма. Това създдава предпоставки за хаос", заяви Новаков пред Bulgaria ON AIR.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Може да е с един глас ,но ще победим мафията ГРОБ и това ще е моят глас...нека всеки да отива с такава нагласа на изборите..., после на предсрочните избори ще ги смажем окончателно...
54
0
 
18
 
! Отговори
Тангра преди 4 години
Каква отговорност. Би трябвало да бъдете осъдени за престъпления и да бъдете изхвърлени от политиката завинаги.Но змията не си отхапва опашката, така че нищо няма да понесете.Хвърляте прах в очите на хората и си мислите, че ще се размине. То вие сте наказани и до 9 то коляно ще плащате.В природата няма на заем
53
9
 
4
 
! Отговори
До 57 от к.нинова преди 4 години
Трите ти каки отдавна са милионерки от крадене.аз съм такава още от 23 годишна когато бях костовистка и прилапах техноимпекс
52
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Прости, с виШо, нагли, лъжливи , крадливи= ГЕП
51
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не знам дали има мирно прогонване на престъпната шайка Гроб...Дано!
50
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Йончева не е обиждала,а искаше проби на пътищата,след като хора загинаха,освен това някои от крайните изпълнители се оплакваха,че до тях не достигат реалните суми и са принудени да икономисват при строенето.А вас герберите няма да ви оставят да спечелите избори,още от 2016 преследват всички, включително и тези ,които просто са ви симпатизирали и до Нова година са планирали да ви съборят от властта,на всяка цена.
49
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
тоя комсомолец говори че само за нарушилите закона ще има последствия! А за неморалните им сделки явно няма да има последствия! То и на цвък сделките съм сигурен че са направени законно, ама са мноого далеч от морални! Та така, гербаджиите пак хвърлят прах в очите на избирателите! За Президента взел да говори комсомолеца! Тоя на Радев може само да му измие краката и да изпие водата след това!
48
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Как ще си понесе отгорността?
47
1
 
23
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 4 години
За политическата отговорност-разбрахме. Не разбрахме само, как ще си докажат доходите, ще има ли разследване на произхода на парите?
46
1
 
28
 
! Отговори
Ъпсурт преди 4 години
Па и нагли, навсичкото отгоре!
45
1
 
26
 
! Отговори
Опа преди 4 години
Опа май в Антикорупционната комисия всички са корумпирани.
44
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До СТРАНДЖАТАОфчароф с 380 квадрата на пъпа на София...Проверки и на него! Но каква оставка да подаде?
43
1
 
15
 
! Отговори
Уааааа преди 4 години
да ги запалихме гадните нагли пръдлъовциии
42
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До СТРАНДЖАТАМного алчно туй Ленче бе... - с три къщи за селски туризъм, но на морето..Странджа, одобряваш ли асансьора на шефа групата на управляващата партия в парламента и липсващите му официални доходи, терсите на шефа на антикорупцията/ той е прокурорът, който не позна гласа на Главния в тоалетната/ , вилата на зам. министъра?
41
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За 20 дни много хора се разделиха с позициите си. Чакаме да видим кога другите партии ще направят подобно нещо.Какви позиции на опозицията , бе? От какви позиции да се разделят? Партийни?Да не би Цецо и Цецка да ги изключиха от партията ГЕрП? Даже пробваха да вкарат Цецо пак в паралмента през задния вход...
40
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Докато ги свалим ще ни окрадът здраво
39
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Следващите опорни точки *** мутра..фонската партия герп: имоти на бащата на партньора на Елена Йончева ( даже не и е офожилано съпруг) и са придобити преди тя да го познаваЕ гербаджиите се обалагодетвлстват направо директно и лично Цецо Цецка Вежди зам министрите, е за какво говорим
38
25
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Джурналистката Илена с имоти за 2 000 000 лева, гласувайте да се измъкне от правосъдието като стане евродепутат
37
8
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не е Апартаментгейт а Мафиягейт
36
22
 
12
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 4 години
Офчароф с 380 квадрата на пъпа на София...