"БСП за България" открива кампанията си за евроизборите

В София ще има първомайски митинг-шествие
1 май 2019 09:15, Анисия Иванова
78
"БСП за България" открива кампанията си за евроизборите
Снимка: БСП

 "БСП за България" открива кампанията си за европейските избори с първомайски митинг-шествие в столицата, съобщават от партията.

Традиционното шествие на БСП по случай Деня на труда и международната работническа солидарност ще започне в 11.00 часа от пл. "Св. Александър Невски", ще премине по ул. "Г. С. Раковски", бул. "Княз Ал. Дондуков" и ще завърши с митинг на пл. "Независимост".

След обръщенията по случай Деня на труда на пл. "Атанас Буров", между БНБ и фонтана пред Археологическия музей, ще бъде отбелязан и празникът на в. "Дума", левия печат и свободните медии. Присъстващите ще могат да чуят изпълненията на Николина Чакърдъкова и група "Тоника СВ".

Слоганът на кампанията на "БСП за България" за предстоящите евроизбори е "Справедливост сега".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Друго си е Цеца да ти пее "Цъфнал гербер", но те цъфнаха, прецъфтяха и окапаха, начело с Цеца. Сега не им остава друго, освен да се пазят да не паднат с асансьора!
46
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Та те тия са най големите капиталисти
45
7
 
15
 
! Отговори
Другия с коня преди 4 години
Червените Капиталисти празнуват Празника скияна Труда.....Да се смееш ли....да Плачеш ли...Цинизъм Безочие и Ненаказаност за всичките им Престъления към Българския Народ....Ще дойде Видьов Ден...
44
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ще затворят цяла София, некви бабички да си направят разходка в слънчев ден
43
3
 
17
 
! Отговори
и те така преди 4 години
...първомайски митинг-шествие на робите на червените олигарски...
42
4
 
11
 
! Отговори
Партиен член преди 4 години
Само,че в нашите редици не е имало никога справедливост,сега няма,а и в бъдеще едва ли ще има-та там повечето вече са милионери !Много жалко,че цял живот залагахме на една уж достойна кауза,която в края на " тунела " се оказа един балон с празни приказки, но той вече се ... пукна :))) Пои-добре Нинова и кохпртата й да н е се напъват,защото от години знаем какви ги ... раждат :))) Чиба!
41
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
никъде обаче в статията не се споменава първопричината за ситуацията, а именно че точно бсп - то с помощта на сдс - то са виновните за бедността. всички знаят кой съсипа България, но за това няма да се говори на митингите им , а ще се дават обещания, и ше се обвиняват сега управляващите! после ше се снимат с баби и дядовци, а може и с козички!
40
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мутрите от герб трябва да отидат в затвора , но в БСП има много плява. Партиите са изчерпани. Президентска република.
39
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За съжаление предателите в БСП усилено пречат за победа на изборите . Корнелия имаше смелостта да направи добри промени , но не успя да се изчисти от всички предатели и леката. Със стари *** нов бардак не става, не може от синове на дискретизирани персони да очакваме светлото бъдеще, те просто ламтят за кражбите на Винету. Президентска република - това е спасението.
38
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Наглост е Корна и антуража й да празнуват Деня на труда - от 3 месеца не са стъпвали на работното си място в Парламента.Само разтягат локуми и манипулации.От айлякчии какво да очакваш освен да намират махнъ на всеки, който е запретнал ръкави нещо да прави.Всеки надарен с мързел махнаджия,има шанс за кариера при Червените.То такава селекция от черни души с ланяни усти в друга Партия няма.Изключителна негативна селекция.Отвратяги, ама с хъс. Как ще се представят пред Господ чедата адови, не знам!
37
8
 
18
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
Какво откриваш ***, Корнелио?! Двете с Йончева достатъчно сте се награбили и ояли, и сте за прокуратурата, оставихте избирателите си без представители в българския парламент, но сте се запътили към Европа, дето уж не я искате! Кого представлявате вие?!
36
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Корна преди това мина и пак постави цветя пред паметника на Т. Живков. От миналата година не го беше правила. Новите Председатели трябва да тачат старите и да следват светлия им пример в извращенията и лъжите към българския народ. Уви номера й минава само при алцхаймъри, дето ще се хванат и на телефонна измама. Манипулацията е същата.Помниш ли как ти ставаше преди 60 год.? Така беше защото комунистите бяхме на власт? Искаш пак да ти става, трябва пак Ние да вземем властта!
35
1
 
4
 
! Отговори
Присмехулник преди 4 години
ЦОЦИАЛИЗЪМА НА ЕВРЕИТЕ НА СОРОС : КАК ИСКАТЕ ДА ВИ ... С КОМЕТА? :-))))
34
5
 
17
 
! Отговори
ист преди 4 години
Ще видиме колко бели глави са останали в БСП.
33
4
 
5
 
! Отговори
House M.D. преди 4 години
Редакторчето, отново ми триеш коментара без да си запознат. Ето какво е написал другарят Георги Кирков:Подигнете си челата,и, герои на труда!Ерго, само имащите званието "Герой на труда" имат право да празнуват.
32
6
 
20
 
! Отговори
Справедливост сега!? преди 4 години
Както на 9.09.1944.!!!Нищо не е забравено- нито Бузлуджа, нито 100гБКП/БСП, нито жадуването по Русия( но децата им са на Запад(лошият) и социалистите жадуват за него...Каква справедливост беше в 45-те години?За вас-БКП/БСП масово облагодетелствуване.Смешен е слоганът ви.Русия да е постигнала справедливост???
31
6
 
14
 
! Отговори
Гледна точка преди 4 години
Слоганът на кампанията на "БСП за България" за предстоящите евроизбори е "Справедливост сега".Дори и в мотото лъха на заигравка с избирателя. Можеш да е "повече млеконадой за труженичките на мира!" или "Справедливост за всички (комсомолци)". Няма нищо свързано с Европа.
30
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какво общо има БСП с празника на труда? Милионерите и те ли имат празник днес?
29
2
 
10
 
! Отговори
Присмехулник преди 4 години
сорос е пътник! както и цялото му войнство, заедно с наследниците му!това реших, така ще стане!
28
5
 
3
 
! Отговори
Присмехулник преди 4 години
папата и сержи няма ли да ни проповядат някой *** популизъм днес, от трибуната на дойче веле за това как трябва да слушKаме дойче веле, без да коментираме, как макрон държи глобалистките концерни да се крият в офшорните банки на евреите...