Борисов остава на власт, дори и при загуба на вота, не напуска Банкя!

"Аз съм такъв - винаги за мен последно", заяви премиерът
Обновена: 3 май 2019 22:38 | 3 май 2019 22:03, Нели Христова
581
Борисов остава на власт, дори и при загуба на вота, не напуска Банкя!
Снимка: БНТ

Бойко Борисов няма да се откаже от поста на министър-председател ако ГЕРБ загуби изборите. Това заяви премиера в студиото на "Панорама" по БНТ.

"След като спра да съм премиер, прибирам се в партията. Цецо си заложи главата - срещу "Хизбулла" и "Наглите", но с този апартамент заличи всичко", допълни още Борисов.Той бе категоричен, че никога няма да го видим да живее в друг дом, освен този в Банкя.

"Аз съм се родил в тая къща в Банкя, там ще умра. Няма да ме видите в друго жилище и след като изляза от политиката. На президентските вили правят ремонти, аз в резиденцията не съм позволил за 1 лев ремонт да направят. Направил си къща с асансьор. Тези преди нас са имали цели сгради с асансьори - тези, които са приватизирали. За един апартамент с асансьор или за една къща в Сандански, на фона на това, което са приватизирали", възмути се премиерът.

"Каквото съм изградил, другите не могат само да го боядисат. - отсече Борисов и се зарече. - Много брутално ще действам."

"Аз Цветанов си го обичам като дете. Като министър си заложи главата срещу военното крило на "Хизбулла", и за "Наглите". От символ, от човек, който имаше изключителен авторитет в партията, след това нещо (апартамента) заличи всичко добро, което е направил. Има ден за прошка - 26 май", така премиерът загатна, че от резултата на вота зависи бъдещето на Цветанов.

"И в Библията е написано, че първо трябва да се огледаш, преди да критикуваш", каза министър-председателят по повод критиките на президента Румен Радев. Той бе категоричен, че не се цели в поста на своя опозиционер:
"Аз никога, никога не съм искал да ставам президент. Не ми минава през главата. Ще си изкарам мандата, през това време ще си стабилизирам партията", заяви той.

"Диктатура в България? Всеки може да излезе да ме напсува и го правят - от сутрин до вечер. Само дето не съм дал да ми ударят два шамара. - озадачен е от тези обвинения премиерът Борисов. - Някога българите ще си спомнят как по времето на моето управление е имало нула миграция, нула натиск на границата."

"Догодина в края ще им закарам магистралата до Хемус и до Ловеч, за да могат да си ходят до Горна Митрополия", додаде министър-председателят, след като водещият пита дали заради президента Радев е ремонтирал висшето военно училище в Долна Митрополия.

"Вчера 500 000 автомобила излязоха от София и отидоха на почивка - по "Струма", по "Хемус", по "Тракия", после защо съм ремонтирал магистрали и мостове, които по 30 години не са пипани и само Господ ни е опазил", ядоса се Борисов. Той заяви, че не се чувства уморен и допълни, че просто иска да види "Хемус" готова и за това я е направил необратима.

"Последно ще ремонтирам пръстена на околовръстното към Банкя", уточни той. И добави: "Аз съм такъв - винаги за мен последно."

"Президентът се разграничи и по отношение на Северна Македония, където сега ще отиде папата след България. - вметна Борисов. -  президента иначе по много теми работим и се надявам да продължим да работим."

"Беше ми любопитно да видя един паднал човек - как живее и какво се случва. - обясни Борисов как е наблюдавал Тодор Живков - отритнат от тези, които са му целували и ръцете и краката. - После имах възможност да гледам и царя - възхода и как падна, един съветник не можа да вкара в София, където милиони го посрещнаха, даде друг пример той.

Затова толкова ме е яд на моите съпартийци - защото аз съм гледал как се сриват. Затова трябва всичко, което е донесло щета, да се отстранява. Гадно е, но няма друг начин. Един Делян Добрев е изключително умен човек, но не може да бъде лице, обясни Борисов.

Премиерът продължи: "Аз знам истината - български политик в историята на нашия народ приживе няма одобрен. Нещо повече - на нашите царе, с които се гордеем, не им знаем гроба. Нито един приживе - не само не е одобрен, но и убити има. Но няма да допусна да си отидем като маскари, точно обратното. Направили сме много, с десетилетия ще се говори какво сме направили. Имаме още сила, още потенциал, съпротивителни сили на партията."

"Изкарвам си мандата, прибирам се в партията. Ще дам път на много млади хора", заключи Борисов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


581
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
446
16
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За Нинова,тамян, чесън и много светена вода,ега мирне!!!
445
18
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
С Герб сме болшинството! Пак ще ги бием!
444
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Браво Борисов с теб сме!
443
17
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Руските *** пак нацвъкаха 500 поста тъпотии. И сто минуса да сложат , това не променя нещата.
442
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
що народ премачка тая смрад от банкянеможе му се измисли наказание
441
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Как се очаква да направи нещо добро за България като няма интелектуалния капацитет.Още по лошо ,че масово политиците ни са нискоинтелигентни хора,водещи се от примитивни желания за мезонети с тераси.Пошлост и безперспектива-личностова за тях и обща за булгарите като народ
440
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ама скрийте го деепразници сащо разваляте настроението на хората
439
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От Америка са наредили Борисов да се маха,а и колкото и да е велик Боко ,не може да се мери с Тръмп...Колкото и да не му се иска да си ходи,вече е решено,а и твоето детенце Цвъчко вече е осигурено със 9-10 апартамента има къде да живеят цвъкитата...
438
1
 
21
 
! Отговори
ОНЗИ преди 4 години
ГОТИН АЙДЕ В ЗАТВОРА ПРИ *** !!!
437
22
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Руските *** пак нацвъкаха 500 поста с тъпотии.
436
9
 
6
 
! Отговори
Има алтернатива преди 4 години
ПП "Възраждане" ще прати крадливите партии в канала на историята. Чака ги съдбата на НДСВ.
435
3
 
24
 
! Отговори
ГНЕВЕН преди 4 години
Никога не бих гласувал за тези разбойници!Никога!Цветанов отдавна трябваше да е в затвора.И Бойко също.Бойко е убиец.Той уби с гранатомет Чакъра край Хасково ,скрит зад БТР.Това го знаят всички участници в операцията.Рано или късно и двамата ще си получат заслуженото.
434
2
 
25
 
! Отговори
Dedo преди 4 години
Тихвооооо хващай си пътя и да те няма, че много ти стана! Тоя си мисли, че ще е до живот на власт...
433
2
 
21
 
! Отговори
Власт преди 4 години
Властта ( и... се кса ) е като белота...Или трябва здрава здрава ръка ,или здрав партньорВинету ги изпусна..още по лошо..ги остави да... Богатеят- значи няма здрава ръкаКоалициите му са...без думи..Значи и здрав партньор няма..И си се мота..като пиле без....само се снима и нарцисуваЗначи..не е да е на власт!! Да се пенсионира като му дадем като екстра пожизнено фотограф до него..
432
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вижте му изкривеното лице...Този е ненормален...Управляват ни и- ди - о - ти...
431
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да отива в Русия да се лекува...Там има добри психиатри...Пък и руския не е английски...По Живково време го изучавахме в училище...Все ще е влязло нещо в празната му картуна...
430
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Boiko ne ti pravi 4est da saschtitavasch zezo ot bkp roda isdignat blagodarenie na schofiora ba6ta koito e vosil general schopov i sa vkarali zezko v mvr da nosi papkite delovetstvo ti boko go napravi minister a jena mu v dans kolejka. Aaleksei petrov i priateli sa koi komunisti govorisch ti samia si bil bkp 4len grosno e pidarenia apartam na zezo da se konfiskuva a i dr koli vili 2 br li ima zezo goranov kak e islijiha te boiko tvoite hora. Ot gerb lukanov jivkov mai stava aaa. Predatelstvoto
429
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Drugara pariez boiko ne jivee li v tesidenzia bojana ?? A v bankja mu e kaschtata super bogata kaschta silna ograna i kafeneto mu E v bankja raboti dobre kafeto na boiko stana mi jal kato go gledah v panorama kasva boiko komunistite a toi 4len na bkp da postroili ste 30 g s evropeiski pari pri jivkov namaache eur pari a vagonite sa motroto po vremeto na jivkov doidoha i gi skriha boiko saschto te e sram 4e si bil klmunist 4len na bkp ???
428
2
 
27
 
! Отговори
Тинев преди 4 години
До КременаА " ПЪРВО " се научи да пишеш правилно на български.Ноооо, защо ли се връзвам на "драскащата ". На всички ни е ясно, че електората на ГЕРБ се състои от полуобразовани / да не кажа неграмотни /, ламтящи за богатства мошеници и тарикати. Това да си образован, с висок морал, с висока ценностна система е ОТРИЦАТЕЛНА черта за тях.НЕ МОЖЕ да си по-умен и образован от пужарникаря, а доскоро и от " Фффискултурника ".По-т*ъп и про*ст да - може!
427
2
 
25
 
! Отговори
666 преди 4 години
Браво Боко, ама както е тръгнало по 500 хил. души да напускат страната всяка година дали ще има скоро народ когото да ограбваш и да манипулираш както си искаш? За това не си обелил дума а иначе се хвалиш за какво ли не. ШиВана мутра.