"Атака" атакува социолозите: Доходите им на светло!

"Който няма какво да крие, не трябва да се притеснява"
8 май 2019 13:14,
17
"Атака" атакува социолозите: Доходите им на светло!
Снимка: Булфото, архив

И социолозите да декларират имуществото, доходите и членството си в организации. Затова настояват от "Атака" и внасят поправки в антикорупционния закон.

"Внасяме в деловодството промяна в антикорупционния закон. На такава проверка, такова деклариране на имуществото, доходите, членството в организациите, да подлежат и социологическите агенции - собствениците и тези, които работят в тях", обясни Десислав Чуколов.

Според депутатите на Волен Сидеров социолозите формират общественото мнение и по този начин участват във вземането на решенията.

"Този закон е насочен към лицата, които заемат държавни длъжности. Но кой всъщност определя кои да са тези лица, които заемат длъжности. До голяма степен това са и социолозите. Те са тези, които освен че информират обществото, определят мнението на хората, дават конкретни тези на българина какво да се мисли за този или онзи процес", добави Чуколов.

По думите му ако се отчитат доходите, ще се изсветлят много въпроси.

"Защо мнението на някоя социологическа агенция сега е едно, а точно след 2 месеца е друго. Когато се отчитат доходите, могат да станат ясни много отговори, които хората търсят. Който няма какво да крие, не трябва да се притеснява", заключи депутатът от "Атака"

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още по темата: атакасоциолози
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
4
 
! Отговори
предлагам преди 4 години
и политолозите и медиите също да се проверят обстойно
15
4
 
2
 
! Отговори
1 преди 4 години
болене,а твоите доходи на тъмно ли искаш да седят.
14
6
 
4
 
! Отговори
Зозо преди 4 години
Георги Димов е член на Националния съвет на Национално движение "Русофили"Хахахахаааааааа, резил. По - добре самият Болен да са беше кандидатерал, но нали си е мишок се скри зад НД "Путинофили" :)))))))))))))))))))))))))))))
13
1
 
13
 
! Отговори
Shark преди 4 години
Ами има логика в това. Защото не се знае чии интереси защитават като говорят. Абе те предимно глупости говорят, но все има някой който ще им се върже. Така че това е напълно резонно, подкрепям.
12
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кънчо е на светло всеки може да посети ligthouse golf
11
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Що само на социолозите!
10
3
 
16
 
! Отговори
Ха-ха преди 4 години
Кънчовците изгоряха :) Кой сега ще оправя рейтинга на другарете
9
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Bg kandidati za evrodeputati v ep ne sa publichni hora, koito da predstavliavat bg narod suveren, a chastni offshorni ortodoks firmeni neobrazovani neprofesionalni personi . Zatova v bg medii lipsvat trudovi oficialni dosieta na bg kandidati za evrodeputati za razglejdane i obsajdane... tipichno po bulgarski offshorna partizanska teror svodnichestvo i prostitucia i propaganda za podrivna razrushitelna protivokonstitucionna deinost v bg darjavata na bg narod suveren.
8
1
 
19
 
! Отговори
Think преди 4 години
Социолозите , че са за проверяване е така. Особено двама, дето са екип. Единия е облича като клошар , другия е с едни въртеливи очички зад очилца... Иначе и двамата мултимилионери , въпреки , че изглеждат скъсаняци !
7
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
АТАКА Е ПРОРУСКА ПАРТИЯ, ФИНАНСИРАНА С РУБЛИСИДЕРОВ В ЗАТВОРА
6
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е как на светло,бе.Нали и вие сте във властта и най-добре знаете как се купуват социолози,политолози,журналисти и вся астальная
5
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А доходите на Атака кога ще са на светло? Особено ония, руските доходи.
4
15
 
9
 
! Отговори
Зозо преди 4 години
Абе защо в хАтака все ги избират дребни и злобни хорица /и от трите пола/???И тоя руски запъртък, кандидатът от къде го изкопаха??? Пълен резил, щял да сваля санкциите и да предоговаря членството в ЕС :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))Както казва един приятел: "На този млад политолог май му трябва психолог"
3
9
 
19
 
! Отговори
Гашо преди 4 години
България е страната на а неограничените възможности. Този Десо Чуколов ако се беше родил на запад щеше да е максимум докер или хамалин
2
4
 
9
 
! Отговори
баба мара преди 4 години
това момче димов е много нервно изтеглете го от прожекторите защотоняма да привлечете хората
1
3
 
14
 
! Отговори
Социолозите,хеле пък преди 4 години
тези, които са си получили научни степени в БАН, имат две главни задачи. Да правят такива проучвания на общественото мнение, че накрая да получат изводите, които предварително им е продиктувал онзи, който е поръчал и уредил заплащането на проучването.Другата им важна задача е да възхваляват екзотичния етнос и да доказват колко не сме прави ние останалите, като го критикуваме. В тази насока им помагат и етнолозите, и те над/пени пред силните на деня.