Депутат от ГЕРБ: Ще довършим мандата си!

Александър Иванов заяви, че бедността у нас намалява
9 май 2019 22:34, Екип на Bulgaria On Air
36

"Работата на българския парламент продължава, ще довършим мандата си, какъвто и да бъде резултатът от изборите. Поели сме ангажименти към българските граждани и ще ги изпълним. До момента се вижда, че вървим ясно и устойчиво към това", коментира в студиото на "Денят ON AIR" депутатът от ГЕРБ Александър Иванов.

Той отбеляза, че безспорно страната ни има много да догонва Европа както по отношение на доходите, така и по добавена стойност на икономиката.

"Добавената стойност е това, което всъщност интересува българските граждани. Колкото по-висока е добавената стойност, толкова по-високи са заплатите в една държава. От две години насам разходите за социлната сфера в България са се повишили с 660 млн. лева", допълни още Иванов.

Пред Bulgaria ON AIR депутатът от ГЕРБ подчерта, че статистиката сочи, че през последните години броят на хората, живеещи в бедност у нас, е намалял.

"Силно се надявам тази тенденция да бъде устойчива. Хората, които имат желание за развитие, имат образование и искат да се трудят, нямат проблем за реализация на пазара на труда", каза още гостът в студиото на Ганиела Ангелова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
39
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Русофилската Мафия си мисли, че с една тераса ще може да вземе властта !Българите не са забравили, как русофилите-комунисти искаха цяла България да харижат на Русия на цената на една тераса !
8
3
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Надяваме се да си завършите мандата триейки наровете в центр соф затвор
7
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 4Дж..ендър см..отан!
6
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 4Пълен ***!!!!!
5
1
 
26
 
! Отговори
Бай Шиле преди 4 години
Намалява при тях. Апартаменти,тераси ,асансьори и т.н.
4
29
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ле леееее, русофилите ще изпаднат в делириум, Нинова ще пометне, а Радев ще вика съветската армия !
3
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е как няма да намалява бедността, като 2 милиона са зад граница и са най-големия инвеститор - помагат на роднините си да оцелеят. Та и от там са част от "излишъците" - спестени от какво ли не.
2
1
 
13
 
! Отговори
baiko ne e e преди 4 години
do minalata godina se sprav9x s dvete pensiiki sega rabotim za 400 leva i ne moje da svarjem krai6tata vijda se kak se podobr9va jivota na balgarina pystin9cite si kradat nie si pla6tame danacite te si lajat i zablyjdavat naroda . no nie sme si vinovni
1
6
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А ние ще довършим вас! Научихте се да крадете много и безалтернативно!